szóval tekerjem aztán majdcsak kijön;) oke megfujkálom valamivel aztán megpróbálom, klöfi
hát körbe körbe forog(erõvel) de ki nem jön
szóval tekerjem aztán majdcsak kijön;) oke megfujkálom valamivel aztán megpróbálom, klöfi
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
az összes lengõkarhoz tartozó csapágy csavarja sima jobbos menetes volt
na ez a baj. valahogy kényelmetlenül érzem magam rajta. Valami 17/18-as váz kellene 58 körüli felsõcsõvel. Legfeljebb 400-as nyeregcsõve kerülne bele.
Vázcserét tervezek,az elképzelés 130-160 mm mozgású váz, Giant Reign,Rocky Mountain Slayer szintû kategóriában.Ezekre és egyéb hasonló tudású vázakra kérném a tanácsotokat,beszerzési forrás,egyéb típus stb
de a konád is 596
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nekem is egy súlyadat kéne KONA Fire Mountain 2008as 18"-os vázról.
Sehol nem találom, pedig kerestem elég sokat. Lehet én voltam balfék...
Ha vki tud segítsen.
ok, nem vágom ki, de amúgy lemezes a cucc, és hidd el, tényleg ronda
nem csak a súly miatt akarom kivágni (egyébként 5 grammnál biztos több vmivel meg lehet vagy 50 is ), hanem ez egy régi váz és azt szeretném, hogy valamivel jobban nézzen ki mint most, ugyanis ez az elem elég ocsmány ezen a vázon...Merevítés szempontjából igenis van szerepe. Minek kifûrészelni, 5 gramm miatt? Eleve baromság, hát még ha netán el akarod majd adni...
Te alsógatyában tekersz? :confused:Ha ennyire ez a pár gramm számít, hogy szétfûrészelnél egy vázat, akkor javaslom inkább, hogy tekerj alsógatya nélkül, súlyban kb. ott leszel...
A sebesség mindent megold.
Hello mindenki!
szerintetek egy országúti vázról kifûrészelni a hátsó támvillák közül a féktartó elemet mennyire jó ötlet?
elméletileg annak az alkatrésznek nincs fontos szerepe, csak a fék tartása, az meg nekem nem kell...