Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
én az xtc-t venném.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ilyen XTC-m volt, konnyu es finom. :) irdatlan gyors bringat lehet belole epiteni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok! Két CC váz között kellene döntenem, mindkettõ, ha jól tudom '08-as gyártású, vadi új, egy Giant XTC (Neuzer Bike Kft. -) vagy egy Trek 8500 (Trek 8500 - Ker) között. Kinek mi a tapasztalata a két vázról? Melyk a jobb vétel? Válaszokat elõre is köszönöm!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Rendben.
Csak túl teszem rajta magam.:)

Izomtéridõninja-geológus!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ha nagyon zavar h koszolódhat, végig házban vezeted és no problem...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Igen, Trail.
Kipróbáltam pár száz méteren, ott jó és kényelmes volt. Hosszú távon meg nincs sejtésem milyen lehet.
Egyedül az alul vezetett elsõ váltó bovdenje zavar. De lehet megbékélnék vele idõvel.
A magasságomat elírtam: 178 vagyok (bár ezen a 2 centin szerintem nem múlik a dolog).

Köszi szépen Tigger.:)

nincs azzal semmi gond
specin is alúl van, sõt a másik is. teljesen gond nélkül mûködnek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Igen, Trail.
Kipróbáltam pár száz méteren, ott jó és kényelmes volt. Hosszú távon meg nincs sejtésem milyen lehet.
Egyedül az alul vezetett elsõ váltó bovdenje zavar. De lehet megbékélnék vele idõvel.
A magasságomat elírtam: 178 vagyok (bár ezen a 2 centin szerintem nem múlik a dolog).

Köszi szépen Tigger.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azt szeretném kérdezni, hogy egy 17"-os Merida TFS váz egészségesen használható lenne-e a 176 centis magasságomhoz?
Továbbá érdekel bármilyen tapasztalat a vázzal kapcsolatban.

Elõre is köszönöm.

teljesen (gondolom tfs trail, tfs xc-bõl mostanában 16-18 van)
picit rövidebb mint egy átlag cc váz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Azt szeretném kérdezni, hogy egy 17"-os Merida TFS váz egészségesen használható lenne-e a 176 centis magasságomhoz?
Továbbá érdekel bármilyen tapasztalat a vázzal kapcsolatban.

Elõre is köszönöm.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
túl vannak átmérõben építve rendesen....nekem is durvák a csõátmérõk, meg a forgáspontok is elég átombiztosnak tûnnek
szép kidolgozásúak nagyon a vázaik

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Itt egy csávónak volt, õ azt mondta nagyon masszív a cucc, és nem is nehéz, és szépen is mozogott neki

Nekem Bergamont Threesome van, én is hasonlóképpen tudok csak vélekedni róla...

köszi Maggi!
erõsen gondolkodóba ejtett ez a váz. :) az zavar, hogy alig találok a neten róla valamit, bár az a kevés mind jó vélemény.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
köszike :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
27.2-es, ha minden igaz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
2005 körüli Mongoose Fireball-ba mekkora átmérõjû nyeregcsõ kellhet?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Itt egy csávónak volt, õ azt mondta nagyon masszív a cucc, és nem is nehéz, és szépen is mozogott neki

Nekem Bergamont Threesome van, én is hasonlóképpen tudok csak vélekedni róla...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
bergamont evolve-val valakinek tapasztalata? megbízhatóság, menettapasztalatok érdekelnének. konkrétan EZT a vázat nézegetem, google nem túl barátságos.

Agria

Agria

vendég

• fórumtag
  • 142 hozzászólás

178 centi vagyok, 100as stucnival(talán lehetne 90es) tökéletes az S-es Slayerem, míg a méretben hozzám passzoló Mes canyonra nem szívesen emlékszek már vissza.. ha esetleg lekeverednél jövõhéten Füredre, kipróbálhatnád.

Köszi,rendes tõled,de sajnos nem sok esély van rá,hogy arra járok mostanában.
A Trance vázam eladó,lehetõleg a Talas RLC-vel együtt,ha valakit érdekel.Vélemények szerint mi lenne a reális ára?

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én meg szereztem egy ilyen Hervis-es mókát melóba, meg ide a környékre. ami fura, az a nagyon meredek nyeregvázcsõ-szög. A vízszintes felsõcsõhossz emiatt csak 550 a 17"-os váznál. Én 176 vagyok, remélem nem nyúltam mellé. :-S

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

úgy rémlik, h. a canyon kb 585körüli felsõcsõvel volt. kb hasaltam rajta.
a kivitelezés sztem etalon. kifogástalan hegesztések, hibátlan részletek. ami nagyon tetszett, az a papucs kialakítása, meg az olyan apróságok mint az alsócsõ alján végigfutó vastag fólia, meg a többi kritikus helyre ragasztott kis koptató.
nagyon tetszett az a váz, de sehogy sem tudtam kényelmessé tenni, így mindenképp mennie kellett..
ha a Slayer nem ilyen áron jött volna, akkor biztosan beruházok egy új S-es canyonba.

kösz
sõt a mostani M-es az 600.

erõsen benne van nálam a jelöltekl közt az elsõ 3ban egy s-es nerve xc. ha lesz rá keret még nem lehetetlen.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

de a canyon is egy betegesen hosszú cucc. ami nekem most pl jó, mert az S-es (16,5") 570-es felsõcsõvel kb ideálidabb nem is lehetnie a 175 cm-hez.

amúgy katalog képhez képest mennyire volt igényes a canon kivitelezése ?

úgy rémlik, h. a canyon kb 585körüli felsõcsõvel volt. kb hasaltam rajta.
a kivitelezés sztem etalon. kifogástalan hegesztések, hibátlan részletek. ami nagyon tetszett, az a papucs kialakítása, meg az olyan apróságok mint az alsócsõ alján végigfutó vastag fólia, meg a többi kritikus helyre ragasztott kis koptató.
nagyon tetszett az a váz, de sehogy sem tudtam kényelmessé tenni, így mindenképp mennie kellett..
ha a Slayer nem ilyen áron jött volna, akkor biztosan beruházok egy új S-es canyonba.