a tesztprogramot lehet megvárom.
ebbe lenne a reba.nem nagyon kapkodnak érte.
a supreme nem hiszem, hogy beférne 50-80e Ft közé.
Pace RC 104 Rahmen 18,5
Ebbe se lenne hülyeség az átütõs reba...
a tesztprogramot lehet megvárom.
ebbe lenne a reba.nem nagyon kapkodnak érte.
a supreme nem hiszem, hogy beférne 50-80e Ft közé.
. Egyébként egy Kona Lisa mennyiben más geora mint egy ffi váz?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
a "csak 1-1,5 cm\fok eltérés van" az jelenti, hogy konkrétan tök más a két váz.Sziasztok,
hallottam valahol, hogy a Cube és Radon vázak ugyanabban a gyárban készülnek, így anyagukban semmi, geometriájukban is csak 1-1,5 cm\fok eltérés van. Ehhez képest azért árban van- nem is kicsi- eltérés, a kockák drágábbak.
Létezne, hogy pusztán a márkanév jelent ennyit- pedig a németeknél a Radon sem kis cég-, vagy van más különbség is a két márka hasonló kategóriás vázai között?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok,
hallottam valahol, hogy a Cube és Radon vázak ugyanabban a gyárban készülnek, így anyagukban semmi, geometriájukban is csak 1-1,5 cm\fok eltérés van. Ehhez képest azért árban van- nem is kicsi- eltérés, a kockák drágábbak.
Létezne, hogy pusztán a márkanév jelent ennyit- pedig a németeknél a Radon sem kis cég-, vagy van más különbség is a két márka hasonló kategóriás vázai között?
két kérdés:
1, a merida twenty one-ról valaki tudna nyilatkozni, aki használ ilyet?
2, merev alu vázból 100mm telóhoz mit érdemes venni? mondjuk 50 és 80 ezer pénz között. kona kula gold 2010 jó például?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"