Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a magellannak az a baja, hogy nincs rendesen felépitve, mint "brand" innentõl tökmindegy mit adnak el.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de ezt rengeteg neves vázra is rá lehet mondani szal majd kiderül mit bír:)
reméljük sokat, mert más rendes cégnél is rendesen müködnek ezek a vázak, mert õk márkásabb matricát tesznek rá:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
van benne vmi :D
de akkor is randa nah...

meg az egész váz randa
hiába jó

és azon kívül hogy randa van még valami más, esetleg színvonalasabb véleményed is róla? mert arra is kiváncsiak lennénk ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hogy ki tudd venni a lengõkart ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a kis átkötõ?
hogy valahgoy össze lehessen rakni a bringát:)
biztos jó csak csunyus.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
annyit mondtam csak, hogy borzasztó ronda megoldás..
miért csavar?
hogy lehessen cserélni, ha szétveri a váz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az nagyon is jó merevités, szép is, jól elhelyezett. egyszóval kell.
de a két lemez behegesztve a lánc és támvilla között csak súlynak jó, semmi másnak...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

attol a haromszogtol merevedik?

én erre a merevítésre gondoltam:

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mar parszor kitargyaltuk hogy a lengokaron levo merevites nagyon jo dolog, kar lenne lehagyni rola.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
mondjuk a a fejcsõmerevítést szebben is meg lehtne oldani, meg el lehetne hagyni azt a csavart, ott keresztbe a lengõkaron... szebb lenne, nem biztos, h jobb is..
de engem is érdekel a teszt..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
attol a haromszogtol merevedik? meg ha igen is, akkor se kene, mert olyan randa lesz tole, mint valami elszabott batmobil. meg gondolom a sulyanak is jot tesz.

mondjuk azert a tesztre kivancsi leszek. kar hogy itt nem birok bikemagot olvasni. elkuldod nekem a cikket megjelenes elott imelben? exkluziv :D en meg majd kiszivarogtatom a blikknek

istenem de off vagyok ma.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
a mostani shoppingban lesz benne ez a váz, tehát volt szerencsém megfogdosni meg minden.
meglepõ volt, de kifejezetten szépen van megcsinálva ez a váz.
a keresztmerevítéstõl és a hátsó rész túlméretezett és okos középsõ traktusától olyan g**i merev a hátulja, hogy na.
a többi persze csak menet közben derül ki.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
azért én nem is várom el a magellantól, hogy most õk kitaláljanak olyan dolgokat, mint a horst link, a vpp stb. azért relatíve nem akkora cég hogy megengedhetné magának ezt a luxus.
az már megint más kérdés, hogyha nem alkalmaznának színvakokat a design részlegen és attól függetlenül, hogy nem ezken fogják betegre keresni magukat kicsit adnának a megejelenésre is, akkor még szépek is lehetnének az új fulltelós vázak. az árképzésrõl nem beszélek, mert aki megveszi ezt a vázat 200 ezer fölött az meg is érdemli.

viszont gratula a taiwani heggesztõbrigádnak, hogy ennyi cégre rá tudta sózni ezt a vázat. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
látom a hai-nak is csak akkora a research&development centere, mint a magellannak...
csak tudnám melyik taiwani idiótának jutott eszéébe, hogy a láncvilla és a támvilla közé merevités kell... (és hogy miért nem csinálnak neki átütõs 12-es papucsot, de ez már más kérdés, a taiwani hulladékgyártók fejlesztõi kb 3-4 évvel vannak lemaradva, szóval ezen nem csodálkozom annyira.)

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Példa arra, hogy mennyit ér egy szebb festés, és egy jobb fotó.
Feltöltött kép
Sógoréknál 1300 Euro így ahogy van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
köszi, gyorsan meg is pupilláztam, de már most is szinte minden alkatrészbõl 2 vagy 3 van a padláson (2 pár kerék, 2 hajtókar, 2 váltószett, 3 stucni 3 kormány, 3 nyereg, stbstb) és akkor legyen még egy negyedik is? ezeket se tudom eladni, amik most itt vannak, hát még ha jön egy ujabb adag...
ha mindenem elmenne (ha hirdetném :P) akkor az elite jobb lenne, a maga 550.000-res árával. mondjuk azon még mindig oem hajtókar és deore fékek vannak...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
"enduro drága"

Rob nem akartam a magellanosba mert.....de a speci enduro most elég jól le van árazva.....igaz a szereltsége elég gagyi de ha eladod róla a cuccost akkor elég jó árban lehet a váz....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

nzoli

nzoli

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

de a giant nem trú egyforgáspontos :D meg van buherálva ott alul egy csomó izével :)

Scott High Octane? Az "valódi" egyforgáspontos, nem? Abba sztem nagyobb villa is belemegy, elég sok mindent lehet állitani rajta.
És elég brutál...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

:wtf: Ez ingyen van!!!! Azta!! Ez egy álom! Régen ilyennel álmodtam, és most itt van! Nem használni kell hanem kirakni a vitrinbe, és nézni. Ez olyan mint egy régi ferrari! Értitek!!!! Mingyá bevizelek!

úgyúgy! de én használnám is.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Nagyon nagy lenne a 20cm-es 888 a giantbe?

dorado drága.
shiver. 550 magas csak.
vagy 178-as boxxi.