Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ém h odaadnám
de abból nem hinném h odaadnák a vázat.....
az xtc team-et viszont lehet megkérdezem :) bár elõbb a váznak kéne elkerülnie....

az meg rövid :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
ém h odaadnám

régebbi nem bézbollcsövesek vannak jól leolcsózva a probike-ban, és még tán méretválaszték is van /cinder cone, caldera/

de van /volt múlt 7en/komplett 18as tavalyi kula is leolcsozva....

de abból nem hinném h odaadnák a vázat.....
az xtc team-et viszont lehet megkérdezem :) bár elõbb a váznak kéne elkerülnie....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Adam: kép volt már, csak én maradtam le róla?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
[quote name='adamkg']
Hát, minden tekintetben jobb mint a Kona volt.
[QUOTE]

ezt mondjuk elõre is tudni lehetett:) hétvégén mehetek majd egy kört?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Na, hétvégén tesztelve volt a GT.

Hát, minden tekintetben jobb mint a Kona volt. Rövidebb, tehát durván lehet kanyarodni vele mindenhol, i-drive, tehát semennyire nem cibálja a láncot bemozgáskor, könnyebb és rövidebb a láncvilla, tehát lehet vele manuálozni, meg röpködni, ugyanakkor a durva köves, nagytempós szakaszokon nem volt zavaró a rövidsége. Ja, és hihetetlenül aktív a feneke. Még a faleveleket is kimozogja.

Szóval tetszik! Már csak a régi kondim kellene visszanyernem, mert 3-4 órányi Janihegyezéstõl izomlázam lett a kezemben.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tigger,az gondolom nekem ment olna ;) 110-es a stucni és rövidebbel sokkal"idegesebb" az eleje szerintem.
Kona jó lenne,ha nem aranyárban lenne a Kula,mert a többi azzal a baseballütõ alsócsõvel nemfasza

régebbi nem bézbollcsövesek vannak jól leolcsózva a probike-ban, és még tán méretválaszték is van /cinder cone, caldera/

de van /volt múlt 7en/komplett 18as tavalyi kula is leolcsozva....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tigger,az gondolom nekem ment olna ;) 110-es a stucni és rövidebbel sokkal"idegesebb" az eleje szerintem.
Kona jó lenne,ha nem aranyárban lenne a Kula,mert a többi azzal a baseballütõ alsócsõvel nemfasza

-=B.B.B.=-

Gr Tomi

Gr Tomi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

azt szabad tudni, hogy hol és mennyiért veszed a vázat?

Jah! Sorry hétvégén nem voltam. Úgy volt h ebay-rõl lesz, de nem jött össze a regisztrálás és a licit kb 200$-nál jár. most már 8

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

azért ez nem egy kategória:) nézegettem sokat, úgy emlékszem jó súlyban is van. de már megjött az én kicsikém, kémfotók holnap.

pl a kona :) 1centi van a 17-es meg a 18as között,,,,de rövidebb stucni nem egyszerûbb +oldás ?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azért ez nem egy kategória:) nézegettem sokat, úgy emlékszem jó súlyban is van. de már megjött az én kicsikém, kémfotók holnap.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
van egy kis dilemmám...
a Kona Cinder Cone 17 "-os váz kicsi volt és a mostani Magellan Pyxis Team 18"-os meg nagy,melyik márka az,amely 18"-osban rövidebb felsõcsõhosszal rendelkezik??

-=B.B.B.=-

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Rocsi nem emlékeztet ez a váz valami régi ismerõsre, csak ez nem horst linkes.

http://www.transitio...ketEnlarged.jpg
FanatiX

sanzi

sanzi

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hella!! Wheeler Wasp02-rõl tud valaki jót/rosszat mondani?mekkora teló megy bele + ilyenek!THnX elõre is
Aláírtam, de a monitoron maradt...

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, volna egy GT Tequesta '99-es és a geomatriai adatait szeretném megtudni, lemérni sajnos nincs lehetõségem. Ha valaki tudna segíteni valamilyen adatokkal, nagyon megköszönném, mivel google barátom és a gt oldal se volt valami bõbeszédû.
Elõre is köszi!
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Valaki tud mondani olyan site-ot, ahol a Merida vázainak a súlya meglelhetõ?

valamennyi van itt is :
http://weightweenies...=hardtailframes

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Valaki tud mondani olyan site-ot, ahol a Merida vázainak a súlya meglelhetõ?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

november13

november13

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

ilyet (vagy hasonlót) maratok neked kb 20 ezerbõl anyaggal. még le is lesz eloxálva. csapágyakat neked kell venned viszont. illetve röntgeneztetni perpill nem tudom.
neked amugy a legalsó kellene, és az csak 90 font ;)

Kösziönöm az ajánnlatot!Lenne tipped honnan tudnám méretezni a cuccot?A mostani 165-ös tagot fogadó himbánál hoszabb kéne, de én sajna nem rendelkezem mérnöki diplomával:) A fotó alapján lehet arányokat számítani, de elég macerás. A 90font jogos:chin:

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Hali! Én meg 165 centi vagyok, kezdõ bringás paraszt :) Haverokkal szoktam streetelni, túrázni, néha egy kicsit ugrálni, na meg "levánszorogni" a hegyrõl/dombról amit megmásztunk. Szeretnék egy olyan vázat ami ezt mind bírja. Viszont csak 100 000 jó magyar forintom lenne. Egy barátom ajánlotta a Wheeler hornet 30at 95 ezer hufban nagykerben. Viszont akkor a régi bringámról amin elég sokminden szép darab van, mit lenne muszáj kicserélni? Monoblokkot bele lehet rakni a régit? Persze egy idõ után cserélném a dolgokat, de egyenlõre most csak az alap kellene? Tudtok jobbat mint Don papa ajánlata?

figy:Fejbõl senki nem tudja milyen bringád van,de ha leírod részletesen mi van a bringádon márka-tipus-alkatrész,akkor konkrétan tudnak majd válaszolni hogy ezt és ezt érdemes átraknod az új bringádra és melyiket nem.
Szal hajrá ha szeretnél választ kapni a kérdésre...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azt szabad tudni, hogy hol és mennyiért veszed a vázat?

Gr Tomi

Gr Tomi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

nem hiszem, hogy Mo-n sok mindenkinek lenne, de itt olvashatsz néhány véleményt:
http://www.mtbr.com/...ct_123107.shtml

már ha tudsz angolul....

Thanks! Ja és tok angolul.:D