az meg rövidém h odaadnám
de abból nem hinném h odaadnák a vázat.....
az xtc team-et viszont lehet megkérdezem bár elõbb a váznak kéne elkerülnie....
Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2006. április 03. - 13:43
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. április 03. - 13:22
de abból nem hinném h odaadnák a vázat.....régebbi nem bézbollcsövesek vannak jól leolcsózva a probike-ban, és még tán méretválaszték is van /cinder cone, caldera/
de van /volt múlt 7en/komplett 18as tavalyi kula is leolcsozva....
az xtc team-et viszont lehet megkérdezem bár elõbb a váznak kéne elkerülnie....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2006. április 03. - 12:43
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2006. április 03. - 12:40
Hát, minden tekintetben jobb mint a Kona volt.
[QUOTE]
ezt mondjuk elõre is tudni lehetett:) hétvégén mehetek majd egy kört?
Írta 2006. április 03. - 12:37
Hát, minden tekintetben jobb mint a Kona volt. Rövidebb, tehát durván lehet kanyarodni vele mindenhol, i-drive, tehát semennyire nem cibálja a láncot bemozgáskor, könnyebb és rövidebb a láncvilla, tehát lehet vele manuálozni, meg röpködni, ugyanakkor a durva köves, nagytempós szakaszokon nem volt zavaró a rövidsége. Ja, és hihetetlenül aktív a feneke. Még a faleveleket is kimozogja.
Szóval tetszik! Már csak a régi kondim kellene visszanyernem, mert 3-4 órányi Janihegyezéstõl izomlázam lett a kezemben.
Írta 2006. április 03. - 11:40
régebbi nem bézbollcsövesek vannak jól leolcsózva a probike-ban, és még tán méretválaszték is van /cinder cone, caldera/Tigger,az gondolom nekem ment olna 110-es a stucni és rövidebbel sokkal"idegesebb" az eleje szerintem.
Kona jó lenne,ha nem aranyárban lenne a Kula,mert a többi azzal a baseballütõ alsócsõvel nemfasza
de van /volt múlt 7en/komplett 18as tavalyi kula is leolcsozva....
Írta 2006. április 03. - 11:37
Kona jó lenne,ha nem aranyárban lenne a Kula,mert a többi azzal a baseballütõ alsócsõvel nemfasza
-=B.B.B.=-
Írta 2006. április 03. - 10:42
Jah! Sorry hétvégén nem voltam. Úgy volt h ebay-rõl lesz, de nem jött össze a regisztrálás és a licit kb 200$-nál jár. most már 8azt szabad tudni, hogy hol és mennyiért veszed a vázat?
Írta 2006. április 03. - 10:15
pl a kona 1centi van a 17-es meg a 18as között,,,,de rövidebb stucni nem egyszerûbb +oldás ?azért ez nem egy kategória:) nézegettem sokat, úgy emlékszem jó súlyban is van. de már megjött az én kicsikém, kémfotók holnap.
Írta 2006. április 03. - 10:13
Írta 2006. április 03. - 10:13
a Kona Cinder Cone 17 "-os váz kicsi volt és a mostani Magellan Pyxis Team 18"-os meg nagy,melyik márka az,amely 18"-osban rövidebb felsõcsõhosszal rendelkezik??
-=B.B.B.=-
Írta 2006. április 03. - 10:05
http://www.transitio...ketEnlarged.jpg
Írta 2006. április 02. - 23:58
Írta 2006. április 02. - 22:49
Segítséget szeretnék kérni, volna egy GT Tequesta '99-es és a geomatriai adatait szeretném megtudni, lemérni sajnos nincs lehetõségem. Ha valaki tudna segíteni valamilyen adatokkal, nagyon megköszönném, mivel google barátom és a gt oldal se volt valami bõbeszédû.
Elõre is köszi!
Írta 2006. április 01. - 21:59
valamennyi van itt is :Valaki tud mondani olyan site-ot, ahol a Merida vázainak a súlya meglelhetõ?
http://weightweenies...=hardtailframes
Írta 2006. április 01. - 19:31
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. április 01. - 13:05
Kösziönöm az ajánnlatot!Lenne tipped honnan tudnám méretezni a cuccot?A mostani 165-ös tagot fogadó himbánál hoszabb kéne, de én sajna nem rendelkezem mérnöki diplomával:) A fotó alapján lehet arányokat számítani, de elég macerás. A 90font jogos:chin:ilyet (vagy hasonlót) maratok neked kb 20 ezerbõl anyaggal. még le is lesz eloxálva. csapágyakat neked kell venned viszont. illetve röntgeneztetni perpill nem tudom.
neked amugy a legalsó kellene, és az csak 90 font
Írta 2006. március 31. - 16:07
figy:Fejbõl senki nem tudja milyen bringád van,de ha leírod részletesen mi van a bringádon márka-tipus-alkatrész,akkor konkrétan tudnak majd válaszolni hogy ezt és ezt érdemes átraknod az új bringádra és melyiket nem.Hali! Én meg 165 centi vagyok, kezdõ bringás paraszt Haverokkal szoktam streetelni, túrázni, néha egy kicsit ugrálni, na meg "levánszorogni" a hegyrõl/dombról amit megmásztunk. Szeretnék egy olyan vázat ami ezt mind bírja. Viszont csak 100 000 jó magyar forintom lenne. Egy barátom ajánlotta a Wheeler hornet 30at 95 ezer hufban nagykerben. Viszont akkor a régi bringámról amin elég sokminden szép darab van, mit lenne muszáj kicserélni? Monoblokkot bele lehet rakni a régit? Persze egy idõ után cserélném a dolgokat, de egyenlõre most csak az alap kellene? Tudtok jobbat mint Don papa ajánlata?
Szal hajrá ha szeretnél választ kapni a kérdésre...
Írta 2006. március 31. - 12:25
Írta 2006. március 31. - 12:19
nem hiszem, hogy Mo-n sok mindenkinek lenne, de itt olvashatsz néhány véleményt:
http://www.mtbr.com/...ct_123107.shtml
már ha tudsz angolul....
Thanks! Ja és tok angolul.