Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
valaki csapjon fel egy Vzkörképes bikemag-ot, és légyszives írja be a magellan polarx és a magellan polaris láncvilla hosszát! 05-ösök

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
köszi! akkor asszem holnap benézek egy boltba:-)

aztán lesz nagy örülés:)
Autist Team:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

olajzöld ss polarxbe milyen átmérõjû nyeregcsõ való?

enyimbe 31.6os van (mint a 03as polarisba)
de eléggé eléggé változo volt a nyeregvázcsõméret a tavalyi px-eknél szal jobb lemérni..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azért akkor inkább 18" és kell egy 400-as nyeregcsõ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

cc,meg egy picit ugrálni is

cc-re 18/19 határeset, de inkább 18, viszont ami cc-re jó lesz, nem lesz jó ugrálni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ati86

ati86

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
cc,meg egy picit ugrálni is

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hát ez sok mindentõl függ, elõször is, hogy mire szeretnéd használni a kész kerékpárodat?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

ati86

ati86

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
és 180 cm vagyok mekkora váz volna nekem jó 18"?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Még nem vettem hoss vázat.miért akkor mit ajánlanál?

attól függ mire....
a hoss egy cc geós váz, 130 kilós embereknek, az ugrálosók csõszettjébõl készítve, szal ha ilyen felhasználás teljesen felesleges egy 2,2 kilós , alattad brutál merev vázzal küzdeni
ha cc/túra akkor caldera, cinder cone blast, magellan pixis, serpens, merida akármi cc váz, kb ezek

ha ugrálni "állatkodni" akkor stuff, és tsai, magellan polar-x, merida umf
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
probálj egy 40mm stucnit.a villával geometriát tudsz állítani,de ugyan olyan hosszú marad.
told elõre a nyerget és/vagy fordítsd meg a csövet,cseréld olyanra aminek van kis hajlása

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ha egy kicsit nagyobb vázam van mint ami kéne (20-as van és kb 19-es kéne - a felsõcsõ a hosszú nekem, a többi stimmel - és a stucni is rövid már.)
azt lehet kompenzálnom ha a belevaló 100-as telót kb110-re rakom?

szerintem nem....viszont ezzel 1-2 milit még emelsz is a magasságán .....

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
ha egy kicsit nagyobb vázam van mint ami kéne (20-as van és kb 19-es kéne - a felsõcsõ a hosszú nekem, a többi stimmel - és a stucni is rövid már.)
azt lehet kompenzálnom ha a belevaló 100-as telót kb110-re rakom?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
A pangolint használja egy srác az ismeretségemben. Geometriára nem rossz, de én nem venném meg. Inkább valami más.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
teljesen igaz
az a mali nem tûnik valami jónak...
érdemesebb lenne valami vegát keresned

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zsenõ

Zsenõ

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
A Pangolin-t ismeri valaki, és mi igaz abból, hogy 2006 elötti Bighit-be csak 24-es kerék megy bele?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

Ha jól emlékszem 30,8-as, de ne vedd készpénznek.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Autist Team:)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Külföldi (osztrák/német/angol) e-boltok kínálatában megtalálhatóak az általad említett cuccok.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Én nem tudom, remélem Ti igen, hol lehet DMR, Duncon, NS bikes (ami nem bikediszkont), vagy egyéb jobb márka vázait venni? Mert M.o.-n alig van választék a street vázak körében, és nem tudok dönteni, h meiket vegyem. Streetlegal lesz 2007be is, vagy az helyett jön majd a Capital?
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

deneb teszt nem volt csak vega fr. és az van (volt) neki

ja tényleg, azt jorus tesztelte (volna :D) sry.