Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
KTM bicikli sok kereskedõnél van, de nekem csak vázra lenne szükségem. Az a baj, hogy eleve komplett gépként érkeznek honunkba.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Gyõrben a George Sport forgalmaz ktm kerékpárokat, sztem hívd fel õket váz ügyében. Most néztem a honlapjukat épp újítják de emlékeim szerint elég sok ktm bicikli volt náluk topend-ig.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sztem annyi más variáció is van!
pl az enyém ;) (mongoose)
vagy amit kinéztem magamnak; HT dot (vagy bármi, ami ilyen rendszerû...)
és ezek még olcsóbbak is sokkal
vagy bármi okosság az EUból...

illetve RM felé hajlok én is, fõleg, h most van egy ismerõs, aki ingázik Kanadából 8D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

biztoshogynagy? egy L-eset fel tudok ajánlani kiprószálásra ha gondolod egyszer.

Köszönöm, de biztos, hogy nagy. 173 cm vagyok és eléggé rövid lábakkal megáldva.:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
énis erre mernék alapozni, ezért mondtam.

Vesekõre én sem panaszkodhatok, amióta megvan a P, azóta lépcsõ elött leszállok róla, és vállon cipelem le..:P öreg koromra hova jutottam:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

biztoshogynagy? egy L-eset fel tudok ajánlani kiprószálásra ha gondolod egyszer.

M-esnek jónak kell lenni sztem, az nem lehet nagy......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ettõl független szvsz geóra a speckók a legjobbak....az egy dolog hogy a merevseggût nem tudtam megszeretni, de annak inkább a brutkó merevség volt az oka.....

Ezt alátámaszthatom,azóta sincs vesekövem.... :)

szintén a Specire szavazok,volt hozzá szerencsém(Lock itt is-ott is)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
azért mondtam a rs mc3,3-at, nem full kemény a lokja és van egy közbülsõ állása ami a terepes mászáshos van kitalálva.....igazából engem is csak aszfaltos mászásnáél zavar a pogo, de mivel idén még nem az erdõ szélen lakom igy kénytelen vagyok 10-15 km-t aszfaltozni......

mielõtt treket néznél, nézd meg a forgáspontok csapágyázasát.....aztán hagyd ott
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
azt már néztem és nekem nagyon nagy sajnos.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
hát az árakat nem tudom sajna:)
de gondoltam csak olcsóbb az epicnél..
egy sj fsr 120 pro-t láttam M-es méretben kedvenc egykori cécó versenyzõnknél nemrég, az kicsit azért 2 kiló felett volt..
de sztem megéri.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem pont a sok elakadás miatt kellene az össztelós gép. Lefelé nem akarok zúzni. Mostanában volt szerencsém több kilcsis emelkedõkhöz, amik olyan kövesek voltak, hogy 10 méterenként majdnem megálltam, mert mindig elakadt a hátulja. Ezt szeretném kiküszöbölni, nameg a mostani túráim is rendszeresen 70 km körül vannak és heti 3-4 alkalom után már rendesen fáj a seggem vasárnapra.
Ja, szal nem biztos, hogy használnám a lockot.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem belekoty, mert az úr véleményére is kíváncsi vagyok.;)
Namost utánaérdeklõdtem az FSR Xc-nek, hogy mennyi lenne, ha lebontják róla az alkatrészeket. Kb. annyi, mint a Giant.:wtf:

A Kikapuk tényleg alkalmatlanok?
Egyébként nem cc versenyre kell a gép.

a régiek jók /2004-ig ami kerekcsöves volt/ olyanom volt, azzal semmi gond, lokos tag kell bele, szépen mozog, és ha nem dh-ra használod kb mindent túlél....az újabbak sztem kissé elszabottabb geók....sztem magas a középcsapágy, a nekem jó méretben hosszú a fejcsõ, tehát ha nem 80as telót rax bele magas lesz az eleje....és ebbe is lokolható tag kell, amit per/pill kintrõl lehet csak hozatni/200as szemtáv/.....ettõl függetllen ki fogok próbálni egy 18 ast, de félek tõle.....ha netán mégis jó akkor még a jövõ évi the king is érdekes lehet....

de ha nem szempont a súly, akkor még áll a lehetõség hogy kipróbáld a dawg-ot...végülis nem nehezebb mint a trance....:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem belekoty, mert az úr véleményére is kíváncsi vagyok.;)
Namost utánaérdeklõdtem az FSR Xc-nek, hogy mennyi lenne, ha lebontják róla az alkatrészeket. Kb. annyi, mint a Giant.:wtf:

A Kikapuk tényleg alkalmatlanok?
Egyébként nem cc versenyre kell a gép.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

belekoty: stumpjumper fsr? 100 v 120...
nekem eddig tetszõs(minden elfogultság nélkül)
esetleg fsr XC.

hm..árkérdés Thez, de hogy magamat idézzem ha 200 körül hozol nekem stumpy fsr-120t, akkor kérem....../ja m-es kell :)/

az fsr xc-re meg leírtam a javallatom Olee-nak...

bár egyre erõsödik az érzésem hogy ilyenem lesz :
http://www.bikedisco...-50-07-1800.jpg

ha igaz amit a táblázatban írnak akkor számomra ez a tökéletes geo....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
belekoty: stumpjumper fsr? 100 v 120...
nekem eddig tetszõs(minden elfogultság nélkül)
esetleg fsr XC.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A vázak tömegkérdésérõl én kezdek lassan letenni. A forgó tömegeket az ésszerûség és pénztárcám keretein belül a minimálisra csökkentettem.
De hogy egy boltban dukmálnak rám egy vázat kétszer annyiért, mert az 300 grammal könnyebb.... hát. Vizdivel is pont errõl beszélgettünk. Ez ugyanakkora tömeg, minthogy tele van a kulacsom, vagy csak félig.
Szal inkább mozgás és mászás szempontjából érdekelnének egyéb alternatívák.

ettõl független szvsz geóra a speckók a legjobbak....az egy dolog hogy a merevseggût nem tudtam megszeretni, de annak inkább a brutkó merevség volt az oka.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szerintem nézz körül a Santa Cruz oldalán, jó nagy választék van az össztelós vázai között, csak van CC geometriájú is.

200-ért ? mer annyiért nekem is kell

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Viszonylag olcsó vázai vannak a No Saint-nek, bár azt nem nagyon lehet itthon kapni. Szerintem nézz körül a Santa Cruz oldalán, jó nagy választék van az össztelós vázai között, csak van CC geometriájú is.

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Sziasztok
Mi a véleményetek a magellan deneb vázról? Megéri a 100000ft-ot?
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?