Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

magellan polarx fs-rõl vélemény? 85ért beszéltem le egy gyerekkel. 2004-es 05 be vette újonnan.

Attol függ mire kell...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
magellan polarx fs-rõl vélemény? 85ért beszéltem le egy gyerekkel. 2004-es 05 be vette újonnan.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
31,4

ksyp

ksyp

vendég

• fórumtag
  • 79 posts
Nem tudjátok, hogy a '05-ös polar-X-nek mi a nyeregcsõ mérete? 31,4-6-8? THX!

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Kösz mindent, de mivel ezek elég drágák, maradok a 07es NS bikes Capital-nál, mert az bejön eléggé, de mégegyszer kösz...
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Azért álljunk meg 1 szóra. A GT-t, DMR-t (asszem nem titok, hogy ilyen téren a DMR-nek van a legnagyobb tapasztalata és az õ vázukkal jársz a legjobban) Scamp-t, Planet-X-et (a második legprofibb ebben a szakágban) itthon is lehet kapni. A .243-t, On-one-t, stb-t pedig érdemes Vole bácsitól kérdezni, mert õ "szokott volt" behozni spéci vázakat. Azt nem tudom, hogy érdekelt-e még a témában, de érdemes 1 privit lökni neki.
Azért azt tisztázzuk, hogy behozni csak akkor érdemes ha vmi egyedit akarsz, mert nem hiszem, hogy bármelyik ilyen "presztizs-cég" is jobbat gyártana, mint 1 DMR, maximum annyi, hogy rárakhatják a vázra, hogy "handmade in the USA" és vannak akik ezért képesek kiadni plusz 40 000-t.
Szóval ha a minõség számít, nem a matrica, akkor DMR-t v. Planet-X-et veszel.
Ezeken a márkákon belül pedig nem szeretnék típusokat írni, mert csak acélvázas street-dirt bringákkal foglalkoznak...innentõl rajtad áll melyiket választod...

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Ok, csak én még sose rendeltem kintrõl, és azért nem tudtam, de most lehet, h hülyének néztek, de nem találtam egy normális vázat, pedig végignéztem mindet, csak a chainreactioncycles.com-ot nem, de angliából kicsit többér hozzák be sztem, bár lehet nem így van... Szal továbbra is várok jó vázakat, bár nemtudom mi lehet még, amit nem láttam...
Amíg a Föld kerek, mindig lesznek Freeriderek, de ha a Föld ovális, jó lesz nekünk DH is!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
behozatal ár: benzin meg autópályamatrica.
esetleg vonatjegy, vagy buszjegy.
na meg taxival is lehet menni, de az többe lenne mint a váz maga.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem zavar, hogy uniós országokról beszélünk?

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Ohh, kösz, esetleg behozatal árakat valaki nem tud?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Német/osztrák rész:
http://forum.bikemag...&postcount=1326

Angliában a Chainreactioncycles.com.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
És tudnál mondani egy-két ilyen oldalt? Mert azt nagyon megköszönném, pls. Ha tudsz télleg vlmi jót, kaphatsz Kona matricát! :D

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Ha nem nagyon mennek mo-n, felesleges itthon tökölni a beszerzéssel.

Német, angol online boltok ilyen vázak tömkelegét árulják sokkal jobb áron, mint amennyiért egy darabot idehoznának.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Kössz, de márkákat én is tok, de azt már nem, hogy honnan lehet beszerezni, pl. planet-xet hol tudok venni? Vagy on-one nt, vagy ezek egyáltalán mienek, mert én csak ilyen országúti (vagy valami más, ami nem street:D) vázakat látok(bár valószínû, h rossz helyen néztem, de nem találom)? Ha ezeket valaki megmondaná, igen sokat segítene... Szal ha tudja valaki, lécc írja ide... THX

Bocs, már nem tudtam változtatni a hozzászólást, de hol lehet M.o.-n kapni ilyen GT bicókat/vázakat?

• vendég
Ezer és ezer street-re való acélvázat lehet kapni 75 000 körül.
Én csak gyártókat említenék, majd te mazsolázol:
DMR, On-one, Planet-X, 2007-es UMF, Scamp (ez jóval olcsóbb), Specialized (P.1, P.2 Cro-Mo), .243, Norco, (ezek drágábbak picit, nomeg a behozatal...), Trek, Giant (õk is csinálnak poár darab acélvázast), GT (nagyon tuti, nem túl ismert az acélvázaik, de érdemes lecsekkolni õket), stb.
Ma már szinte minden vmit magára is adó cég gyárt acélvázas street-vázakat
Ennyi!

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Hello! Naszóval, valaki nem tud véltlen 07es NS bikes árakat mondani?
Vagy egyáltalán, mi a véleményetek az új, NS Capital-ról? Ha lehet vlm indok jó lenne, h mért jó, vagy rossz, vagy esetleg lehet-e kapni STREETRE acélvázat, csúszópapucsosat, ami olyan 75körül van, több nagyon ne legyen. Elõre is thx!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Na, az már nyerõbbnek tûnik (tul.képp. egy felnagyított Uzzi), de tök új, úh. biztos nem olcsó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es a socom? vagy az meg tul uj, hogy elerheto legyen az ara?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Persze, hogy nem ugyanaz, bár nagyon hasonló. Intense mindenek felett!
Bár nekem pont a rövidségük zavaró, de te úgyis a minigépeket szereted. Súlyban viszont már nem biztos, hogy ez a nyerõ.

A Demótominak is Uzzija van, úh. kérdezd ki õt. Nekem baromi picinek tûnt az övé. DHra nem éreztem okésnak emiatt.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
megmondom milyen csillagzat: szerencsés.
ott a korlát volt beljebb, mint elõtte. szóval az sem az hibám:)

na de on: új jelentkezõt találtam a jövõ évi vázamra: intense vpx. most kellett rájönnöm, hogy mégsem egyezik a vp-free-vel. rövidebb rugóút, alacsonyabb középcsapágy, hosszabb tengelytáv. inkább dh-s, mint fr.