Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Véleményem szerint jó lesz neked a 16feles váz, barátomnak 05-ös PX van és azzal nyomul, én is szoktam vele menni és nekem jó ugrálni (193 vagyok) õ alacsonyabb nálam és meg van vele elégedve.....
a 14feles viszont nagyon csepp

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
szerintetek nekem jó lenne egy 16.5os polarx ss?
189cm vagyok, és mindenes bicónak kéne...
azért nem akarok nagyon kicsit, mert már így is elég szar a térdem, de azért nem vagyok biztos a 16.5ben sem, háthat túl nagy lesz...
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
A 05-ös volt 2443gramm, sztem a 06-os is akörül lehet, szinte semmi sem változott rajta.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha nem felejtem el, akkor holnap lemérek egyet neked, egy 2007-eset.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Hali,

Valaki tudna nekem egy sulyadatot mondani, a hardy 1röl? Igazábol a 2007es érdekel, bár a 2006os ra is kiváncsi lennék.
Azt tudom hogy a steel az 3100g, de kiváncsi vagyok hogy az alu változatok milyen nehezek, ugy igazábol elképzelésem sincs...

Elöre is köszi...

(Tudom hogy google a barátom de semmit nem dobot ki akárhogy kerestem rá..)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

na, itt talaltam cove merevvazat 120korul http://www.leisurewh...id=m5b0s27p1086
csak kicsit messze van :(

Pedig erre aztán verhetnéd :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
keresd öcsémet hátha tud ilyen ügyben segíteni (ne vedd igéretnek) -> tamaskaa

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
na, itt talaltam cove merevvazat 120korul http://www.leisurewh...id=m5b0s27p1086
csak kicsit messze van :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
steve peat nem egyszer gyõz vele.
csak jó.....
itthon alig van pár darab, de csak 222 innen senkinek se volt, így csak ránézésre tud bárki véleményt mondani róla.

Alex rider

Alex rider

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
lenne itt még egy váz amire kiváncsi lenné: Orange 224

vélemény?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
mi az az all mountain?
azt tudom hogy mi volt 2 évvel ezelött, de hogy jelenleg épp mi a jelentése, arról már rég lemaradtam.

Zúzós tekerõs bringa, picit túlépítve.

A nyereg szöge: egy ember összerakja a bringát, majd elmegy fotózásra. nem feltétlenül bringás, és nem feltétlenül állít be mindent személyre szabva.

ja és ki sincs húzva megfelelõre a nyeregcsõ.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

miért lõ túl?:)
Sysspo: megmutatod hol van ténylegesen nemzetközileg kategorizálva, és elfogadva minden "szakág" neve, és ennek jelentése?;)

Szabvány biztosan nincs de nemzetközileg elfogadott nyelvezet igen. Miért szerinted ennek van köze az "All Mountain" kategóriához? Már az ülése sem áll jól.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

fasza,de kicsit túllõ a célon
lehet, olyan kéne, mint Beg piros gépe
vmi nagyobb méretû durvulós Kona váz, és csókolom'
olcsó is meg kapni is

miért lõ túl?:)
ha már kona, vegyél egy 16os polarxet és csók. vagy umf-et:)
ha "olcsót" akarsz.
de mintha ezeknél picit drágábbat, és nagyobb márkát célzott volna meg a kedves imént szóló delikvens.
Sysspo: megmutatod hol van ténylegesen nemzetközileg kategorizálva, és elfogadva minden "szakág" neve, és ennek jelentése?;)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

jaja. jó kis bringa. p all mountain.:cool2: :love1:
Feltöltött kép

Meg tudja valaki mondani, hogy jön ide az ""All Mountain" megjelölés?. Tudom, hogy így hívják de alaptalanul.

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Hmmm, durvulos konavazzal az a bajom, hogy nehez (relative)~2.2kg, meg most is konam van es valami mast szeretnek kiprobalni. Ez a specko P all mountain nagyon allat, csak ket problema van, az hogy a honlapjan nem szerepel kulon vazkent, a masik meg, hogy nem lehet ilyet kapni nalunk asszem. Ha lehetne, akkor fontolora vennem :). Kosz a segitseget, egyeb otlet, tapasztalat?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
fasza,de kicsit túllõ a célon
lehet, olyan kéne, mint Beg piros gépe
vmi nagyobb méretû durvulós Kona váz, és csókolom'
olcsó is meg kapni is

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jaja. jó kis bringa. p all mountain.:cool2: :love1:
Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
orange crush! :D

itt van cove forgalmazas.

asszem silverfish-ek hozzak.

specialized P akarmi trail? Az most az uj tagja a P szerianak. olyan piros vagymilyen. kettanyer, nagyvilla, atombiztos vaz, stb. azt erdemes lenne megnezni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csak a villa mutat benne kicsit bután(a marzó a grossmanban is ilyen idiótán állt)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Meg CC gépnek ilyen hanyattesõs geo.