Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
multkor elkezdtem kalapalni egy karbon villat. (torott volt a bal szára, en meg utottem a jobbost) hát nem volt egyszeru akkorat utni ra, hogy meglátszodjon. fogtam a nyakanal, es raütöttem vele a satura. semmi. ütök nagyobbat, apro karc. ütök haalmas nagyot, akkor lett egy kb 2mm mely kicsi luk. aztán betettem a satuba, hogy összeroppantom. rendesen kellett nyomni neki

a lakkot lepattintani azt nem nehez rola, de konkretan eltorni azt igen.

muta egy képet. a trekröl
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a karbonnal az a jó, hogy nem törik el azonnal, még használható egészen tûrhetõ ideig, miután annyira tönkremegy, hogy veszélyes lesz.
egy karc miatt én nem aggódnék, még jó, hogy nem én vagyok te :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
szerencsére posta (és remélem) vám nincs, mert elhozom személyesen.
rendes fényképek alapján egy lehet dönteni egy sérülésrõl, hogy gázos-e? Karbonváznál mikortól kell azt mondani hogy nem? Azt tudom hogy ha a szövet sérül, az nem jó, de egy többrétegben festett, majd lakkozott váznál ezt hogy lehet egyértelmûen megállapítani?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
használtan lehet, de tudod, elég sok a postaköltség meg a vám is.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
most ment el egy Fuel 100 OCLV ~130e Ft-ért, gondoltam egy merevért reális lehet 100e Ft környékén hozzájutni (USA természetesen)

én is csak a sérülésektõl félek, kép alapján nem tûnnek mélynek, dehát sose lehet tudni... Arról meg lassan leteszek, hogy találok 9.8-ast újonnan M-es méretben :( (értelmes áron, a Nellás 300+e nekem sok)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
azért 100 alatt egy 300.000+ vázat venni... a karcolással pedig vigyázni kell, mert, ha a karbont is érintette, akkor baj lehet belõle.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
hol van az a karc egész pontosan?
ha Józsefhegyis az illetõ, sztem nyomd lefelé az árat, ahogy tudod, õk úgyis hmm olcsóbban szerzik be... :-/

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Trek 9.8 OCLV-rõl tudnátok nekem véleményt írni? Most próbálok beszerezni egyet...
Mennyi a reális ára? (használt, nagyon szép állapotban. apró karc van a felsõcsövön, de csak a fényezés sérült. az eladó megbízható). 100e Ft alatt kéne maradni (jóesetben), gondolom... :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
giant xtc alu '05 a speed-wayben 54500 HUF jelenleg...persze ez csak akkor szól, ha most veszed rövid idõn belül. szvsz az egy jobb váz. de a merida is jó. de ilyen festéssel már illik jól nyomni ;)...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
http://www.merida.co...m/MattsLite.pdf

_Valakinek tapasztalata??? Esetleg használt vki ilyet???
48-ért láttam hasonló árban van jobb???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
no úgy tûnik megszültem a bringa témát,egy octane lessz belõle ismét
villa marad,csak a tagot kéne elpasszolni belõle,aztán valami jót keríteni bele...
képek leszenek amint ideér

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nálunk van egy srácnak, jónak tûnik. 1.5 fejcsõ, állítható rugóút, átütõtengely. kicsit rövidke a tengelytáv és dolgozni kellett rajta, hogy a lengõkar ne üssön a vázba.

Ceno

Ceno

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok!

Segítséget kérnék tõletek. Bicóm vázát cserélném valami össztelósra. Igazából valami olyat szeretnék, amibe esetleg beletehetõ egy duplavállas, ha olyanom van, de nem egy atomnehéz dh váz. Amire gondoltam az a Kona Stinky, viszont más javasolta a Wheeler WASP 01 vázat, mert olcsóbb, és nekem, mint olyan kezdõnek, aki még nem igazán döntötte el, hogy mit szeretne csinálni szerinte elég.

Szóval a kérdések:
Milyen tapasztalatok vannak a WASP-pel?
Bele lehet-e tenni egy duplavállast adott esetben?
Ha igen, alkalmas-e kezdõ dh-ra kis hazánkban?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Szoval, az ugy tortent :wtf: hogy mikor beiratkoztam a forum-ba , elfelejtettem kitolteni az evet. !!
Gondolom automatikusan 1992 szamolt. Bocsi, az en hibam volt. Javitottam utolag.:)

bla bla

bla.

nem szamol automatikusan 1992vel. pont.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
úgy ahogy a dirt jam-eket meg az egyéb villákat, vázakat, hajtókarokat, kerekeket, stb eltörni:D

nem véletlenül figyel merevvilla a képen:)
jól tolja a srác nagyon

kiváncsi vagyok cserélik-e hisz örök garancia, de használtan vette
megtudjuk milyen a hozzáállás hollandiában:)
Autist Team:)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
Akkor szerencséje van ha garanciális, de azt enm értem hogy lehet megrepeszteni egy ijen bájkot :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
'ázze
unokatesóm alkotott:
http://img181.images...hoto1256jf7.jpg

igen az ott egy repedés

és igen ez egy 24 bicycles Le Toy III váz volt:)
még jó hogy örökgarancia:D
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
irjad googleba hogy

mongoose rockadile lex

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
sziasztok!nem találtam mongoose fórumot ugyhogy remélem itt tudtok válaszolni!Mongoose cc-s váz 2-3 éves Rockadile a neve és utána van 3 betû.valaki nem tudja hogy a régi mongoose cc-s vázakat hol lehet megnézni?egyébként ez szürke meg sötétarany színû.köszi remélem értettétek amit leírtam:Dnacsá

Dr.SPECIALIZED

Dr.SPECIALIZED

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Szoval, az ugy tortent :wtf: hogy mikor beiratkoztam a forum-ba , elfelejtettem kitolteni az evet. !!
Gondolom automatikusan 1992 szamolt. Bocsi, az en hibam volt. Javitottam utolag.:)
A {kicsike} : Magellan DENEB 2005, Manitou SUPER Splice 100-130 mm, AVID BB7_203, Mavic 325 DISC, XTR valtok+v.karok, SYNCROS, HOLZFELLER, stb...
A {buldozer} : Magellan VEGA DH '06, RockShox BOXXER TEAM '07, Magura GUSTAV_M 203/203