jjaja:D az látod tényleg szép... pedig nem szeretem a világos színeket..ööö az ns bich fajta rózsaszin még jól is néz ki... de ez naon ronda:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:39
Posted 2007. February 08. - 21:25
Posted 2007. February 08. - 21:14
Posted 2007. February 08. - 21:10
laza arcok bevállalják a rózsaszínt bár ez a szín elég meredek lett...
ja meg a melegek is:D:D
ja meg a melegek is:D:D
Posted 2007. February 08. - 18:02
Mivel az STP az Street-Trail-Park és az inkább Jeff Lenosky-nak jött be:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2007. February 08. - 18:00
Endroo: de jó poén volt?! Kösz a javítást. A váz külleme egyébként hasonló a Thunder/Fireball vázakéhoz, csak ejtõpapucsos, picit más a geo., meg könyebb is. Ja, és narancssárga-fehér a színvilág.
Pézsé: Tavaly mentem Airbornnal, és tetszett (a geo, a küllem már annyira nem), meg Spályának is. Az idei rózsszín kicsit meredek, de szerencsére lesz értelmesebb színben is.
Ja, ha igazán jót akarsz, akkor érdemes a Giant STP-t megnézned, bár az picit több, mint 60. Az Athertonoknak bejött:) .
Érdekes és elgondolkodtató viszont, hogy az osztrák giantosok közül többen is 16"-os kék XTC vázzal mennek, ami ugye az egyik legmerevebb xc váz, 1600g körül. Egy Rebával kombinálva elég jó súlyban van versenykész állapotban.
Pézsé: Tavaly mentem Airbornnal, és tetszett (a geo, a küllem már annyira nem), meg Spályának is. Az idei rózsszín kicsit meredek, de szerencsére lesz értelmesebb színben is.
Ja, ha igazán jót akarsz, akkor érdemes a Giant STP-t megnézned, bár az picit több, mint 60. Az Athertonoknak bejött:) .
Érdekes és elgondolkodtató viszont, hogy az osztrák giantosok közül többen is 16"-os kék XTC vázzal mennek, ami ugye az egyik legmerevebb xc váz, 1600g körül. Egy Rebával kombinálva elég jó súlyban van versenykész állapotban.
Posted 2007. February 08. - 17:57
A rózsaszínre .szentem se... ha pénzhiányban vagy akk gyüjts még egy kicsit (ugyis szar az idõ) egy airborne re.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. February 08. - 17:47
szentem se... ha pénzhiányban vagy akk gyüjts még egy kicsit (ugyis szar az idõ) egy airborne re.
Posted 2007. February 08. - 17:20
Posted 2007. February 08. - 15:41
köszönöm a segítséget.
errõl mi a vélemény?
http://apro.bikemag....ct=53348&cat=15
nekem negítív hogy a papucsnál nincs merevítés hegesztve a gépre...
errõl mi a vélemény?
http://apro.bikemag....ct=53348&cat=15
nekem negítív hogy a papucsnál nincs merevítés hegesztve a gépre...
Posted 2007. February 08. - 15:25
Posted 2007. February 08. - 15:12
Hello!
Lenne nekem egy ISCG-s vázam,de nekem olyan láncterelõm van,amit a monoblokk alá kell tenni.kérdésem az lenne h fel tom-e tenni a láncterelõt a vázra?
Lenne nekem egy ISCG-s vázam,de nekem olyan láncterelõm van,amit a monoblokk alá kell tenni.kérdésem az lenne h fel tom-e tenni a láncterelõt a vázra?
Posted 2007. February 08. - 14:46
Posted 2007. February 08. - 14:37
mongoose ? hehhhe
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. February 08. - 14:06
4X-nál számít a súly, úgyhogy lehetõleg ejtõpapucsost keress.
Új meridát nem ajánlanék, mert túl meredek a fejcsõszög. PX-bõl láttam 30 ért a Probikeban a tavalyi superman-t, bár az a katonai zöld elég randa szín. Illetve lassan már jönnek az idei vázak, amelyek megint kicsit felemásnak tûnnek.
Author Prokop az egyik legjobb, csak nagyon ritka (én egyet most megcsíptem:) magamnak).
A KTM-nél lesz egy darab Soul váz hamarosan, ami csúszópapucsos ugyan, de a geo és a minõség nagyon jó.
Állítólag a Mongoosenak is lesz egy Eric Cartman féle 4X váza 50e körül egy hónap múlva.
A Konák is megfontolandóak, mert jó a geometriájuk.
Új meridát nem ajánlanék, mert túl meredek a fejcsõszög. PX-bõl láttam 30 ért a Probikeban a tavalyi superman-t, bár az a katonai zöld elég randa szín. Illetve lassan már jönnek az idei vázak, amelyek megint kicsit felemásnak tûnnek.
Author Prokop az egyik legjobb, csak nagyon ritka (én egyet most megcsíptem:) magamnak).
A KTM-nél lesz egy darab Soul váz hamarosan, ami csúszópapucsos ugyan, de a geo és a minõség nagyon jó.
Állítólag a Mongoosenak is lesz egy Eric Cartman féle 4X váza 50e körül egy hónap múlva.
A Konák is megfontolandóak, mert jó a geometriájuk.
Posted 2007. February 08. - 13:41
Posted 2007. February 08. - 13:34
Posted 2007. February 08. - 13:29
Posted 2007. February 08. - 13:28
Posted 2007. February 08. - 09:56
sziasztok szakik
leszeretném cserélni a kis, merev UMF dirtfunomat, mégpedig azért, mert szeretném kipróbálni a 4X irányzatot. ez a mostani, az integrált fejcsapágy miatt nem hinném hogy kibírná azt az igénybevételt, és mivel szeretem ezt a vázat nem akarom megölni. emiatt nyugdíjjazom.
abban kérném a segítségeteket, hogy ajánljatok nekem egy versenyzésre is alkalmas vázat max 60 ezerig, amit be is lehet szerezni 2 héten belül.
a geometriája jó legyen erre a felhasználásra, alacsony, fordulékony és tartós darabot szeretnék.
pár napja mentem egy santa blur 4X vázzal és az hihetetlen jó volt kerev kicsi és fehér... ösztelósért többet is iadnék mint 60
ja és ha valakinek van kéznél valami vas akkor privit is küldhet.
leszeretném cserélni a kis, merev UMF dirtfunomat, mégpedig azért, mert szeretném kipróbálni a 4X irányzatot. ez a mostani, az integrált fejcsapágy miatt nem hinném hogy kibírná azt az igénybevételt, és mivel szeretem ezt a vázat nem akarom megölni. emiatt nyugdíjjazom.
abban kérném a segítségeteket, hogy ajánljatok nekem egy versenyzésre is alkalmas vázat max 60 ezerig, amit be is lehet szerezni 2 héten belül.
a geometriája jó legyen erre a felhasználásra, alacsony, fordulékony és tartós darabot szeretnék.
pár napja mentem egy santa blur 4X vázzal és az hihetetlen jó volt kerev kicsi és fehér... ösztelósért többet is iadnék mint 60
ja és ha valakinek van kéznél valami vas akkor privit is küldhet.