Nade ez mennyit bírhat? Én 70-71 kg vagyok és azért nem állom meg, hogy ne ugorjak egy-kettõt vele. Negatív tapasztalat van az elõzõ pyxisekkel?
sztem amire válaszoltál azt még nekem írta, csak nem idézett:P
Nade ez mennyit bírhat? Én 70-71 kg vagyok és azért nem állom meg, hogy ne ugorjak egy-kettõt vele. Negatív tapasztalat van az elõzõ pyxisekkel?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ja igen megnyomorgattam a tám és lánvvilláit, nem gyenge az, és nem is ropi csak a fehér bumszli alsócsõhöz képest látszik annak. /a fekete karcsúsít ugye /OFF
De
ON
Nem gondoltam összehasonlítani, csak olyan szempontból, hogy hallottam, hogy ezt most megerõsítették, tehát a korábbiaknál azért erõsebbnek kéne lennie. Nekem nagyon tetszik
off
1/2 dél felé nem Te pörgettél felfelé tsillaghegyen az ürömi úton ?
sztem ne hasonlítsd össze a régiekkel, masszívabbnak tûnik.....amúgy azokkal sincs sztem gond, csak teambõl tudok egy pár töröttet......Nade ez mennyit bírhat? Én 70-71 kg vagyok és azért nem állom meg, hogy ne ugorjak egy-kettõt vele. Negatív tapasztalat van az elõzõ pyxisekkel?
valóban nincs rajta sok minden, épp csak annyi amennyi szükséges:)