Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

off

1/2 dél felé nem Te pörgettél felfelé tsillaghegyen az ürömi úton ?

OFF
De :)
ON

Nem gondoltam összehasonlítani, csak olyan szempontból, hogy hallottam, hogy ezt most megerõsítették, tehát a korábbiaknál azért erõsebbnek kéne lennie. Nekem nagyon tetszik :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Nade ez mennyit bírhat? Én 70-71 kg vagyok és azért nem állom meg, hogy ne ugorjak egy-kettõt vele. Negatív tapasztalat van az elõzõ pyxisekkel?

sztem ne hasonlítsd össze a régiekkel, masszívabbnak tûnik.....amúgy azokkal sincs sztem gond, csak teambõl tudok egy pár töröttet......
ebbõl a fehérbõl veszek egyet én is, aszfaltos-görgõs megoldásnak...

off

1/2 dél felé nem Te pörgettél felfelé tsillaghegyen az ürömi úton ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

valóban nincs rajta sok minden, épp csak annyi amennyi szükséges:)

Nade ez mennyit bírhat? Én 70-71 kg vagyok és azért nem állom meg, hogy ne ugorjak egy-kettõt vele. Negatív tapasztalat van az elõzõ pyxisekkel?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
valóban nincs rajta sok minden, épp csak annyi amennyi szükséges:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

http://ebike.hu/term.../mtb/merev/4888

hát akkor: Köszönöm :)
Mindenhol néztem, gúglival is...ez kimaradt.
White Horse

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
http://ebike.hu/term.../mtb/merev/4888

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Nézegettem ezt a 2007-es Magellan Pyxist, nekem is tetszik :)
Viszont a váz árát nem találom sehol (egyáltalán külön kapható?), lehet, mert csak 25-én került a boltokba?
Ha tud valaki árat mondani, megköszönném!
És mégvalami: nekem nagyon nyurgának tûnnek a támvillái? Érzéki csalódás?
White Horse

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Dzsítít vegyél.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nnnna. Author váz kilõve.
Küldtem nekik email-t pár kérdéssel a Visionnal kapcsolatban, de válaszra sem méltattak. Ha már akkor nagy ívben leszarnak, mikor vásárolni szeretnék, akkor inkááb nem is akarom tudni, hogy milyen az esetleges garis ügyintézésük.

Ja, ha hívja õket az ember, akkor meg azt mondják mindenre, hogy fent van a honlapon. De tényleg mindenre. Mi a faszom az? Webáruház?

Szóval versenyben: GT, Kona

Kíváncsi vagyok, hogy nekem elõbb lesz e vázam, mint Robnak kocsija. :D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Mire akarod használni?
Mert ha street mondjuk, akkor lehet belõle nem túl nehéz bringát építeni, ha megnézed képeimet, láthatod hogy túl sok minden nincs rajta:), és így most 13.7kg körül van a súlya, és ha nyáron sok pénzem lesz, simán lemehetek 13 alá.

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
engem csak a súlya aggaszt... hát nem tudom, alszok rá még egyet:)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Geometriára egyezik a többi Hardyval, csak az 1-en(meg talán a 2-n) idén már van ISCG, és nincs v-fék konzol.
A 3-as nekem nagyon bejött, hamar megszoktam, és direkt tetszik hogy rövid(14.5-esem van, tengelytáv ~1040mm), kirántani, bunnyzni, forogni könnyû vele, egyedül dirtön nem próbáltam még. Lefelé meg jól szétrázza a hátsód:)
Amivel mellette sokat mentem még, az scrap, hát annál sokkal jobb sztem a geoja streetre, illetve még egy Hardy Steel, hasonló, csak az még rövidebb és mondjuk 180at iszonyat könnyû csinálni vele.
Hátrány: Nekem picit hosszú a láncvilla, 1 centivel még lehetne rövidebb, csak tudom nem mindenki kis gumit tesz bele. Emellett nehéz, majdnem 2500g, és páran szídták a hozzá adott kormánycsapit, nekem eddig nem volt bajom vele.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
én mondjuk csak mentem vele, de elvileg dirt streetre való, csóróbbaknak dh,4x is de erre sztem jobb a polarx
a rövid geo nekem fura volt a px után, de trükközéshez ez elvileg jobb
állítólag erõs váz, de errõl nem tudok én nyilatkozni
ha bõvebben érdekel kérdezd meg Viktoridert vagy mást akinek umfje van

wishmaster

wishmaster

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
umf hardy 3-asról tudna valaki mondani pár szót?? mire használható, milyen súlyban van???

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ízlések és pofonok. nekem pont ez tetszik bennük.

Nekem is 2005-ös Pyxisem van. Dizájnban és geoban is elég jó. Bár az idei már merevebb. Persze a csúcs akkor is a narancs -fehér vagy az azelõtti metálvörös volt.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Most, hogy végre nem hányingerkeltõ csicsa vázakat festetnek a Cseke-nél, azért muszáj volt böszme nagy betûkkel háromszor is ráfesteni a márkanevet, nehogy egy picit is visszafogott hangulata legyen. Ehh :[

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nekem a 2005-ös Pyxis Team kellene megint(a Specialized elcsábított és 0 km-esen eladtam a vázat ) mert nem szeretem a "csicsa" vázakat.ez a fehér-fekete jó lesz szerintem majdan (miért nincsenek holnapon adatok? :S)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A magellan vázak még mindig verik a specializedokat és konákat ár/értékben.

A sebesség mindent megold.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
A zöld szín a legtutibb, de az idei Pyxis vázak sokkal jobbak lettek a tavalyinál, úgyhogy én inkább ezekbõl válogatnék.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A szépségversenyen is volt egy zöld pyxis, szerintem egész jól nézett ki, amikor elõször megláttam röhögõgörcsöt kaptam, de már tetszik, szokni kell a zöld színt.

A sebesség mindent megold.