Nekem egyenlõre annyit sikerült eldöntenem, hogy az értékhatárt feljebb toltam 200-ra.
Remélem, Rob nem vett még autót.![]()
hamarabb lesz vázad mint nekem autóm
Nekem egyenlõre annyit sikerült eldöntenem, hogy az értékhatárt feljebb toltam 200-ra.
hamarabb lesz vázad mint nekem autóm
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor asszem nincs több ötletem....Tudom. De nem tetszik. Nekem is küldhetsz egy sallert.
abba már belefér azalu specko.....aztán nem kell tovább gondolkodni
abba már belefér azalu specko.....aztán nem kell tovább gondolkodniNekem egyenlõre annyit sikerült eldöntenem, hogy az értékhatárt feljebb toltam 200-ra.
nagyon nehéz hozzá csúszóperselyeket szerezni. csavarkészlet talán van, csapágyat tök egyszerû venni, de a perselykészlet nagyon necces...üdv.
apróban fellelhetõ 98' specialized fsr vázon bájolgok.
vélemény?
vagy inkább giant réégi nrs 1?
http://apro.bikemag....ct=56706&cat=15
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a sallert a v-fékért +kaptad
a sram cuccok jó választás...
de most az egoistba vagy belezúgva ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
a sallert a v-fékért +kaptadmegtaláltam köszi... a vázról nincs túl sok szó de,ami elhangzott az pozitív:D
basszus szerelmes vagyok.. az az Egoist:love1: anyuuuuu szeretnék egyet:D
napok óta egy V-fékes csodagép jár az eszemben... érthetetlen. NO tárcsa, + Sram cuccok. valaki adjon egy sallert--beteges gondolatok.. a hegyen hogyan állok meg???:lol1:
Kela, a colombus csöves /vision ?/ tavaly tavasszal volt tesztelve, cc-gépek összehasonlító tesztjében, többek közt pixis team-mel 1ütt...
Kela, a colombus csöves /vision ?/ tavaly tavasszal volt tesztelve, cc-gépek összehasonlító tesztjében, többek közt pixis team-mel 1ütt...Ha már senki sem írt kimondottan tapasztalatot akkor felteszem a kérdést általánosságban, Author felsõkategóriás vázai milyenek??? (pl. Egoist)
Nem tesztelt esetleg a Bikemag valamilyet??
Összehasonlítva egy Magellánnal, Konával...