Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
két S Works HT alu?:)

;)
ehhe, az ég sem akarja hogy konád legyen!
:D

fel tudok ajánlani esetleg egy Magellán Cratert, igaz nagy méretben, vagy egy Heavy Tools mittoménmilyen vázat... kicsit használt, de ha adsz érte sokat, még le is mosom õket!
:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Biztos hülye vagyok, de ezt most nem értem. Mármint értem, meg örüljünk neki, csak azt nem vágom, hogy miért írtad.

sztem ezért

Nem leszólni ám a vázat.

Vehettem volna magamnak egy karbon Giant-et is és akkor Kittinek maradt volna a régi Merida. De én ilyen vagyok és nagyon jó boldognak látni Õt. Nagyon örül neki.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts

Az én kedvesem csuda boldog a régi Merida vázammal ;)

Biztos hülye vagyok, de ezt most nem értem. Mármint értem, meg örüljünk neki, csak azt nem vágom, hogy miért írtad.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts

Vázdráma folytatódik. Kona project el lett kiabálva. Elõleget visszakaptam.

Az én kedvesem csuda boldog a régi Merida vázammal ;)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ejjj
nagy S?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Vázdráma folytatódik. Kona project el lett kiabálva. Elõleget visszakaptam.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Szevasztok!

http://www.kellys-bi...9_192&pID=11682

Errõl a vázról tudnátok mondani véleményeket, még érdekelne hogy tudjátok-e mennyibe kerül.

Elõre is köszönöm.

sztem kezdésnek tökéletes váz. 35-40 körül lehet de ha komolyan érdekel akkor tudok MADMAN vázat neked ajánlani jobb áron hétfõn.

padam

padam

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Szevasztok!

http://www.kellys-bi...9_192&pID=11682

Errõl a vázról tudnátok mondani véleményeket, még érdekelne hogy tudjátok-e mennyibe kerül.

Elõre is köszönöm.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A magellan scutum nem egyenlõ a scamp colttal, a coltnak teljesen más az alsócsöve, más a felülhegesztés és az alsócsövön a rugóstag bekapcsolódási elem is más, a colt 100g-mal nehezebb. A colt=2006os rock machine adrenalin 5000, scutum=2005ös rm adrenalin 5000, de mindkettõ tajvani katalógus váz.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
viszonr egy picit komolyabb hajtómû elférne sztem....

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
1000 köszi mindekttõtöknek, ez elég meggyõzõen hangzott. Akkor nem veszek.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Ok, ez elég meggyõzõ. Egyébként tudnál olyan vázat ajánlani ami nem lenne kényelmetlen?

ha cro-mo vázhoz szoktál minden alu váz ki fogja rázni a belsõdet....ezt persze meg lehet szokni, csak ha egyébkény nincs problémád a vázzal felesleges kiadás szerintem...ha nem használtrad durván az törni/repedni nem fog, maximum a rozsda ölheti meg....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
külön csak vázat nem érdemes cserélni.
egybe egész bicajt, ha esetleg "elszalad Veled a ló" értsd: komolyabb igénybevételnek van kitéve. ez erre tökéletes!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

ha ez kényelmes és +szoktad sztem felesleges.....az említett alu vázak sokkal nem lesznek könnyebbek, csak kényelmetlenebbek.......

Ok, ez elég meggyõzõ. Egyébként tudnál olyan vázat ajánlani ami nem lenne kényelmetlen?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Sziasztok!

Mostanság gondoltam arra hogy lecserélem a vázamat vmi szebbre nomeg alura, mert most Cr-Mo van és többek szerint jobb lenne az nekem.
Most egy még anno 5 éve vásárolt Hauser Winner váz van benne (igaz a váz-hajtómû-kormányon kívül már minden le van cserélve), ezzel lenyomtam már kicsit kevesebbet mint 20ezer km-t.
Ha már lecserélem akkor gondoltam Magellan vázat választok, a Polaris, Crux illetve a Serpens elég jól néznek ki.
Nos a kérdésem a következõ lenne, nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e lecserélnem a vázamat, hogy ha csak olyan terepre megyek ami nem nagyon erõlteti meg a vázat, illetve többségében aszfalton tekerek. Tulajdonképpen nem értem mivel lenne jobb nekem; talán hogy könnyebb lesz a bringa és jobban nézne ki. Csak ha lecserélem a vázat, akkor kormányt, hátsó váltót, lehet hogy elsõ átdobót is, és nyeregcsövet is cserélhetek egyben ami nem kis összeg már.
Így kérlek segítsetek a döntésemben, hogy van-e értelme váltani vagy nincs?
És végül egy kép:

The present

ha ez kényelmes és +szoktad sztem felesleges.....az említett alu vázak sokkal nem lesznek könnyebbek, csak kényelmetlenebbek.......

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Sziasztok!

Mostanság gondoltam arra hogy lecserélem a vázamat vmi szebbre nomeg alura, mert most Cr-Mo van és többek szerint jobb lenne az nekem.
Most egy még anno 5 éve vásárolt Hauser Winner váz van benne (igaz a váz-hajtómû-kormányon kívül már minden le van cserélve), ezzel lenyomtam már kicsit kevesebbet mint 20ezer km-t.
Ha már lecserélem akkor gondoltam Magellan vázat választok, a Polaris, Crux illetve a Serpens elég jól néznek ki.
Nos a kérdésem a következõ lenne, nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e lecserélnem a vázamat, hogy ha csak olyan terepre megyek ami nem nagyon erõlteti meg a vázat, illetve többségében aszfalton tekerek. Tulajdonképpen nem értem mivel lenne jobb nekem; talán hogy könnyebb lesz a bringa és jobban nézne ki. Csak ha lecserélem a vázat, akkor kormányt, hátsó váltót, lehet hogy elsõ átdobót is, és nyeregcsövet is cserélhetek egyben ami nem kis összeg már.
Így kérlek segítsetek a döntésemben, hogy van-e értelme váltani vagy nincs?
És végül egy kép:

The present

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
gratulálok, Olee!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Vehettem volna magamnak egy karbon Giant-et is és akkor Kittinek maradt volna a régi Merida. De én ilyen vagyok és nagyon jó boldognak látni Õt. Nagyon örül neki.

én is örülnék, ha vennél nekem egy vázat.
ok? :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Olee!

Bölcs ember vagy! :prosze:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Nem leszólni ám a vázat.

részemrõl biztos nem :)

amúgy meg az a lényeg...