Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2007. March 05. - 18:49
ehhe, az ég sem akarja hogy konád legyen!
fel tudok ajánlani esetleg egy Magellán Cratert, igaz nagy méretben, vagy egy Heavy Tools mittoménmilyen vázat... kicsit használt, de ha adsz érte sokat, még le is mosom õket!
Posted 2007. March 05. - 18:16
sztem ezértBiztos hülye vagyok, de ezt most nem értem. Mármint értem, meg örüljünk neki, csak azt nem vágom, hogy miért írtad.
Nem leszólni ám a vázat.
Vehettem volna magamnak egy karbon Giant-et is és akkor Kittinek maradt volna a régi Merida. De én ilyen vagyok és nagyon jó boldognak látni Õt. Nagyon örül neki.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. March 05. - 18:06
Az én kedvesem csuda boldog a régi Merida vázammal
Biztos hülye vagyok, de ezt most nem értem. Mármint értem, meg örüljünk neki, csak azt nem vágom, hogy miért írtad.
Posted 2007. March 05. - 17:25
Vázdráma folytatódik. Kona project el lett kiabálva. Elõleget visszakaptam.
Az én kedvesem csuda boldog a régi Merida vázammal
Posted 2007. March 05. - 17:16
nagy S?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. March 05. - 17:07
Posted 2007. March 04. - 21:18
Szevasztok!
http://www.kellys-bi...9_192&pID=11682
Errõl a vázról tudnátok mondani véleményeket, még érdekelne hogy tudjátok-e mennyibe kerül.
Elõre is köszönöm.
sztem kezdésnek tökéletes váz. 35-40 körül lehet de ha komolyan érdekel akkor tudok MADMAN vázat neked ajánlani jobb áron hétfõn.
Posted 2007. March 04. - 21:03
http://www.kellys-bi...9_192&pID=11682
Errõl a vázról tudnátok mondani véleményeket, még érdekelne hogy tudjátok-e mennyibe kerül.
Elõre is köszönöm.
Posted 2007. March 04. - 12:58
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. March 04. - 12:10
Posted 2007. March 04. - 11:24
Posted 2007. March 04. - 11:22
ha cro-mo vázhoz szoktál minden alu váz ki fogja rázni a belsõdet....ezt persze meg lehet szokni, csak ha egyébkény nincs problémád a vázzal felesleges kiadás szerintem...ha nem használtrad durván az törni/repedni nem fog, maximum a rozsda ölheti meg....Ok, ez elég meggyõzõ. Egyébként tudnál olyan vázat ajánlani ami nem lenne kényelmetlen?
Posted 2007. March 04. - 11:20
egybe egész bicajt, ha esetleg "elszalad Veled a ló" értsd: komolyabb igénybevételnek van kitéve. ez erre tökéletes!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. March 04. - 11:17
ha ez kényelmes és +szoktad sztem felesleges.....az említett alu vázak sokkal nem lesznek könnyebbek, csak kényelmetlenebbek.......
Ok, ez elég meggyõzõ. Egyébként tudnál olyan vázat ajánlani ami nem lenne kényelmetlen?
Posted 2007. March 04. - 10:53
ha ez kényelmes és +szoktad sztem felesleges.....az említett alu vázak sokkal nem lesznek könnyebbek, csak kényelmetlenebbek.......Sziasztok!
Mostanság gondoltam arra hogy lecserélem a vázamat vmi szebbre nomeg alura, mert most Cr-Mo van és többek szerint jobb lenne az nekem.
Most egy még anno 5 éve vásárolt Hauser Winner váz van benne (igaz a váz-hajtómû-kormányon kívül már minden le van cserélve), ezzel lenyomtam már kicsit kevesebbet mint 20ezer km-t.
Ha már lecserélem akkor gondoltam Magellan vázat választok, a Polaris, Crux illetve a Serpens elég jól néznek ki.
Nos a kérdésem a következõ lenne, nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e lecserélnem a vázamat, hogy ha csak olyan terepre megyek ami nem nagyon erõlteti meg a vázat, illetve többségében aszfalton tekerek. Tulajdonképpen nem értem mivel lenne jobb nekem; talán hogy könnyebb lesz a bringa és jobban nézne ki. Csak ha lecserélem a vázat, akkor kormányt, hátsó váltót, lehet hogy elsõ átdobót is, és nyeregcsövet is cserélhetek egyben ami nem kis összeg már.
Így kérlek segítsetek a döntésemben, hogy van-e értelme váltani vagy nincs?
És végül egy kép:
The present
Posted 2007. March 04. - 10:38
Mostanság gondoltam arra hogy lecserélem a vázamat vmi szebbre nomeg alura, mert most Cr-Mo van és többek szerint jobb lenne az nekem.
Most egy még anno 5 éve vásárolt Hauser Winner váz van benne (igaz a váz-hajtómû-kormányon kívül már minden le van cserélve), ezzel lenyomtam már kicsit kevesebbet mint 20ezer km-t.
Ha már lecserélem akkor gondoltam Magellan vázat választok, a Polaris, Crux illetve a Serpens elég jól néznek ki.
Nos a kérdésem a következõ lenne, nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e lecserélnem a vázamat, hogy ha csak olyan terepre megyek ami nem nagyon erõlteti meg a vázat, illetve többségében aszfalton tekerek. Tulajdonképpen nem értem mivel lenne jobb nekem; talán hogy könnyebb lesz a bringa és jobban nézne ki. Csak ha lecserélem a vázat, akkor kormányt, hátsó váltót, lehet hogy elsõ átdobót is, és nyeregcsövet is cserélhetek egyben ami nem kis összeg már.
Így kérlek segítsetek a döntésemben, hogy van-e értelme váltani vagy nincs?
És végül egy kép:
The present
Posted 2007. March 04. - 10:17
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. March 04. - 00:39
Vehettem volna magamnak egy karbon Giant-et is és akkor Kittinek maradt volna a régi Merida. De én ilyen vagyok és nagyon jó boldognak látni Õt. Nagyon örül neki.
én is örülnék, ha vennél nekem egy vázat.
ok?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. March 03. - 23:16
Bölcs ember vagy! :prosze:
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. March 03. - 23:12
részemrõl biztos nemNem leszólni ám a vázat.
amúgy meg az a lényeg...