Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Max. 80 mm-es a Fatty. De, ha nem mentél vele az eredeti telóval, akkor lehet, hogy nem fog feltûnni...minden új bringára át kell szokni :)

Cs Rider

Cs Rider

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Nem azt, egy ugyan olyat szerztem jó áron:D.
Csak fatty nélkül. Ezért kell bele a kormánycsapi és nem akarok szûkítõt kókánykodni bele hanem valami fasza gyári cucc kell.Kb milyen hosszú lehet egy fatty?
Magasságra hasnló mint egy 100mm es mx comp?Mert akkor ugyan ott vagyok a geoval.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Megvetted bikemagen a kék cannondale-t ? :)
Továbbra is tartom az álláspontom, a bringa geo-ja akkor tökéletes, ha a fatty teló van benne és nem más.

Cs Rider

Cs Rider

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Kösz endroo akkor ezek szerint 1.5 es a váz.

Cs Rider

Cs Rider

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Ja és http://www.syncros.c.../hs_fbi_blk.jpg ez hogy megy bele ha csak egy centi mély a vázban a cucc?Itt magasabbnak tünik a csésze.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
az 1 1/8"-nak fejcsõnek 34 mm a belsõ átmérõje az 1 1/5"-nak meg 49,7 mm

forrás: FSA Headset Book (pdf/VERY large file, 15MB)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
25.4 mm a szorzó az 1 1/4 nem lehet öt centi ,mert 31,75 mm
az 1,5 meg 38.1 mm

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Az 1.1/4-es nyakcsõnek mekkora az átmérõje kb?
Az enyém 5 centis.

25,4 mm egy zoll...számolj
de nem hiszem hogy a nyakcsö lenne 50 mm maximum a fejcsó külsõ átmérõjr..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Cs Rider

Cs Rider

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Az 1.1/4-es nyakcsõnek mekkora az átmérõje kb?
Az enyém 5 centis.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
99-ben volt 1.5? meg lennék lepve. én is inkább 1 1/4-re tippelnék.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
1mm azért van mert ott fekszk fel a kormánycsapágy-csésze.
de bizos, hogy a '99-es f2000 az másfél col, nem lehet, hogy simán super-oversize, ami 1.1/4 col?
kérdezd meg a cannondale-t, vagy legalább a málit (hátha tudnak segiteni)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Cs Rider

Cs Rider

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Hellosztok

Sikerült találnom egy Mo.-ban is kapható szûkítõs kormánycsapágyat.
A Syncros FBI Ballistic-et. Elvileg 1.5 ösbe való és leszûkit 1.1/8 os ra.
Mi a véleményetek? Jó lesz a 99-es f2000 sl vázamba? Biztosra szertnék menni:)
A nyakcsöven legteteje és legalja 1 mm-el nagyobb átmérõjü egy 1cm es sávban ,nem fog ez bezavarni?
Köszi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
hali padam! abróban van egy vadi új kellys mobster , sztem nézd meg ---nagyon jó áron van!!!

padam

padam

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Szevasztok!

A 2007-es Kelly's Majestic vázról van valakinek tapasztalata, mennyibe kerül?

Elõre is köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egy jó kis specialized s-works m5 ht váz nem jöhet szóba? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ezért gondolkozom én is, mivel most 17,5-ös vázam van és kényelmesebb, mint a korábbi 16-os volt, bár ez nyilván márka függõ is.
Így esélyes, hogy Primo lesz, mert a Supreme új árát nem nagyon tudom kifizetni. Német ebay-en van egy 16-os új supreme 550 euros sofort kaufpreis-szel, de ahogy sejtem az kicsi lenne (a tulaj is ezért adja el).
A kipróbálás nem lesz egyszerû, itt Sopronban Konát csak hoznak, de a boltokban nincs :)
Ha meg tényleg nincs jelentõs különbség, csak súlyban, az annyira nem számít, mivel a Fox F80 telómon + a carbon kormány (110 gr.), specialized nyak (160 gr.) felszerelésen kívül a többi deore meg lx, szóval nem vagyok grammhuszár :)
Kövezzenek meg, de a színeket is nézem, mivel hosszú távra venném a vázat, és a zöld jobban tetszik, persze + 60ezer ft-ért annyira már nem...

Köszönöm a segítséget.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Üdv!

A hozzáértõ uraktól kérnék segítséget.
Kona váz vásárlásán töröm a fejem. Pontosabban Kona Kula Primo vagy Supreme, 2007-es évjárat. A kérdésem az lenne, hogy a 169 cm-s magasságommal hányas méretet javasoltok. 16-osból egész jó áron juthatnék hozzá egy supreme-hez, de ha már ilyen drága vázat veszek méretben is legyen tökéletes, és eddig 17-es vázaim voltak. Bár a felsõcsõhossz kb. 560 mm, ami nem nevezhetõ rövidnek egy 16-os váznál.

Primo geo.: http://www.konaworld...RIMO/index.html
Supreme geo.: http://www.konaworld...REME/index.html

Elõre is köszönöm a segítséget.
Szép napot, Gábor

a geójuk milire ugyanaz csak a telók beépítési magassága miatt térnrk el a komplett bringák...szerintem alaban a 17es lenne az ideális, de esetleg jó lehet a 16-os is, viszont ha ilyesmi hosszú17-eshez vagy szokva akkor lehet nehéz lesz átszokni .....-egyik cimborám pont ilyen magas és neki a 17-es az abszolut jó- ha tudsz próbálj ki bármilyen régebbi kerek csöszettes konából 16-ost 17-est azoknak is ugyanolyan a geójuk csak anyagban mások -ha nem laknál messze 16-ost tudnék adni próbára-...amúgy a supreme annyiban jobb a súlyán kívül hogy a szkandium miatt kissé komfortasabb a váz, olyna cro-mo szerû......
súlyuk meg 1380 gramm a primo, és 1530 az easton alu csöves 18-as méretben....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv!

A hozzáértõ uraktól kérnék segítséget.
Kona váz vásárlásán töröm a fejem. Pontosabban Kona Kula Primo vagy Supreme, 2007-es évjárat. A kérdésem az lenne, hogy a 169 cm-s magasságommal hányas méretet javasoltok. 16-osból egész jó áron juthatnék hozzá egy supreme-hez, de ha már ilyen drága vázat veszek méretben is legyen tökéletes, és eddig 17-es vázaim voltak. Bár a felsõcsõhossz kb. 560 mm, ami nem nevezhetõ rövidnek egy 16-os váznál.

Primo geo.: http://www.konaworld...RIMO/index.html
Supreme geo.: http://www.konaworld...REME/index.html

Elõre is köszönöm a segítséget.
Szép napot, Gábor

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

2. a nálunk kapható 1.5ös kcsapi, az Altrix átalakítása, a villára ülõ gyûrût és a központosítót kell legyártani újra, kisebb likkal a közepükben
sok sikert' :)

Valójában a CaneCreek-ben is pontosan ez a megoldás van. :)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

És ez hány mm? A vázamnak pont 5 centi átmérõjü a nyakcsöve

Töltsd le! http://www.fullspeed...loads&taxid=255
A legvégén találod az érintett kormánycsapágyakat.