Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
húúú, basszus....nem nekem kell én 175 vagyok, de hát:S:S
nem ilyen ugratgatós triálos dolgokra tervezték?nekem azt mondta valaki innen a fórumról

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
a hozzászólásaid alapján neked még nem

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
190cm fölött

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

Ajánlom a vonalzót, esetleg a matematikát!
Egyébként meg a váz méretétõl is függ, hogy milyen hosszú a fejcsöve..
Stucni: 4-5 cm magas, kormcsap. max 2*2 cm, ekkor marad 165 mm kényelmesen a fejcsõnek. Szerintem jó lesz.

csak mivel az ebike-on van és nem írtak homlokcsõhosszt, ezért kérdeztem meg.
ez a mali 21 colos és ez mekkora embernek ideális?(magasságra)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Nekem se tetszik az a rész. Ami most fontos mozgás és tartósság. Nincs sok pénzem és már kellene vmi dh gép. Ebben az árban idáig ez tünt legelfogadhatóbbnak.
Tigger ugy véled hogy nem vmi tartós?

azt nem hinném hogy ropi lenne.....csak a franc tudja....általáéban az jellemzõ a cégre hogy ami bevált azt gyártják az idõk végezétéig...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Nekem se tetszik az a rész. Ami most fontos mozgás és tartósság. Nincs sok pénzem és már kellene vmi dh gép. Ebben az árban idáig ez tünt legelfogadhatóbbnak.
Tigger ugy véled hogy nem vmi tartós?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

http://apro.bikemag....ct=62165&cat=15

Ezt a vázat néztem ki.
Mi a vélményetek róla?

ritka ocsmány az a felsõcsõ - nyeregcsõ összekötés megoldása.....

meg valami oka biztos volt hogy csak 1 vagy 2 évig gyártották ...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Az M1 volt a nagy szerelem.

Én is olvastam egy német tesztet, ahol se a 6.6, se a Nomad nem szerepelt olyan fényesen, bár a Nomad jobb volt. (Természetesen a német márkák nyertek:-))

Kiváncsi vagyok, mert a Socomot meg minden tesztben dícsérik. Ránézésre ugyanaz a fenekük, de azért ezt-azt változtattak a Socomon, úgyhogy jobbnak kell lennie.

Szerintem az Uzzinak is nagyon gáz a geoja. A Socom viszont elvileg egy az egyben az M3 geoját kapta, az meg már bizonyított.

A Nomad meg jó gép. Legalábbis nekem nagyon tetszett, amikor sokat mehettem vele, csak sokszor elrontják egy nem belevaló villával. Meg azzal, ha nem polírozott változatban adják...

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
http://apro.bikemag....ct=62165&cat=15

Ezt a vázat néztem ki.
Mi a vélményetek róla?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Egy Intense Socom váz lesz az alap.

Az Intense már több, mint tíz éve a szívem csücske, így most végre egy gyerekkori (gimis) vágyam teljesül, bár a Socom csak mostani fejlesztésük.

alapszabaly, hogy sosem szabad talalkoznod gyerekkori hoseiddel.

nehogy csalodj ;)

a legutolso MBR-ben osszehasonlitottak a 6.6-ot, a Nomadot, meg a Foes FXR-t, ugyanazzal a setuppal volt felepitve mind3 gep, hogy csak a vazra tudjanak koncentralni [bringateszt magasfokon :D]

persze a nomad nyert, es az intense-t lehuztak csunyan. azt mondtak, hogy nagyon elszabott geometriaja van. tudom, hogy az nem socom, csak mondom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kb. nincs olyan váz amibe a 25 centis nyak ne lenne elég. szvsz még 5 centit vághatsz is majd belõle.

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

a mali python vázba belemegy egy 255 mm nyakhosszú villa meg egy wtb momentum comp kormánycsapágy?fontos lenne ezért kérem a segítségeteket!!!kösze elõre is csáó

Ajánlom a vonalzót, esetleg a matematikát!
Egyébként meg a váz méretétõl is függ, hogy milyen hosszú a fejcsöve..
Stucni: 4-5 cm magas, kormcsap. max 2*2 cm, ekkor marad 165 mm kényelmesen a fejcsõnek. Szerintem jó lesz.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
a mali python vázba belemegy egy 255 mm nyakhosszú villa meg egy wtb momentum comp kormánycsapágy?fontos lenne ezért kérem a segítségeteket!!!kösze elõre is csáó

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Az Intense már több, mint tíz éve a szívem csücske, így most végre egy gyerekkori (gimis) vágyam teljesül, bár a Socom csak mostani fejlesztésük.

szép egy dög!!:lick:
szerencsére,Brno ban megnézhettem élöben is!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Akkor üdv a klubban.

Én is várom már az enyémet, bár az azért hamarabb megjön.

és mi lesz az?ha szabad érdeklõdni?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Akkor üdv a klubban.

Én is várom már az enyémet, bár az azért hamarabb megjön.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Jónak tûnik. Kicsit meredekek a szögek dh-ra, de a 170 mm, meg a 66 úgyis inkább fr vonal.

Súlyra nagyon jó (ha igaz az adat), az fsr rég bevált, és a felfüggesztés szinte egy az egyben a kint már agyondícsért Canyon (Bobby Root) vagy KTM Aphex koppintása (tajvani sablon megvétele), amivel nincs semmi baj. Fõleg ennyi pénzért.

Ha tetszik is, akkor szerintem vegyed, aztán mondjad milyen.

jaja,FR-ra lenne, meg lesz csak nyár végén sajna!!!
mert egyben akarok hozzá minden cuccot megrendelni!!
addig meg gyülik rá a pénz!

ja,amugy ez lessz az elsö ösztelos bringám,ha összejön!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Jónak tûnik. Kicsit meredekek a szögek dh-ra, de a 170 mm, meg a 66 úgyis inkább fr vonal.

Súlyra nagyon jó (ha igaz az adat), az fsr rég bevált, és a felfüggesztés szinte egy az egyben a kint már agyondícsért Canyon (Bobby Root) vagy KTM Aphex koppintása (tajvani sablon megvétele), amivel nincs semmi baj. Fõleg ennyi pénzért.

Ha tetszik is, akkor szerintem vegyed, aztán mondjad milyen.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
hi!
mondanátok errröl a vázrol véleményt?
Roco taggal venném!
a váz:

http://www.100bike.d...ride-Frame.html

meg marzo 66 ost raknék bele,ha összegyülik a pénzn rá!