Jelentkezz be Regisztrálj
Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Írta 2007. április 13. - 20:48
nem ilyen ugratgatós triálos dolgokra tervezték?nekem azt mondta valaki innen a fórumról
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. április 13. - 19:20
Írta 2007. április 13. - 19:20
Írta 2007. április 13. - 19:09
Ajánlom a vonalzót, esetleg a matematikát!
Egyébként meg a váz méretétõl is függ, hogy milyen hosszú a fejcsöve..
Stucni: 4-5 cm magas, kormcsap. max 2*2 cm, ekkor marad 165 mm kényelmesen a fejcsõnek. Szerintem jó lesz.
csak mivel az ebike-on van és nem írtak homlokcsõhosszt, ezért kérdeztem meg.
ez a mali 21 colos és ez mekkora embernek ideális?(magasságra)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2007. április 13. - 18:32
azt nem hinném hogy ropi lenne.....csak a franc tudja....általáéban az jellemzõ a cégre hogy ami bevált azt gyártják az idõk végezétéig...Nekem se tetszik az a rész. Ami most fontos mozgás és tartósság. Nincs sok pénzem és már kellene vmi dh gép. Ebben az árban idáig ez tünt legelfogadhatóbbnak.
Tigger ugy véled hogy nem vmi tartós?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 13. - 18:09
Tigger ugy véled hogy nem vmi tartós?
Írta 2007. április 13. - 17:50
ritka ocsmány az a felsõcsõ - nyeregcsõ összekötés megoldása.....http://apro.bikemag....ct=62165&cat=15
Ezt a vázat néztem ki.
Mi a vélményetek róla?
meg valami oka biztos volt hogy csak 1 vagy 2 évig gyártották ...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 13. - 17:48
Én is olvastam egy német tesztet, ahol se a 6.6, se a Nomad nem szerepelt olyan fényesen, bár a Nomad jobb volt. (Természetesen a német márkák nyertek:-))
Kiváncsi vagyok, mert a Socomot meg minden tesztben dícsérik. Ránézésre ugyanaz a fenekük, de azért ezt-azt változtattak a Socomon, úgyhogy jobbnak kell lennie.
Szerintem az Uzzinak is nagyon gáz a geoja. A Socom viszont elvileg egy az egyben az M3 geoját kapta, az meg már bizonyított.
A Nomad meg jó gép. Legalábbis nekem nagyon tetszett, amikor sokat mehettem vele, csak sokszor elrontják egy nem belevaló villával. Meg azzal, ha nem polírozott változatban adják...
Írta 2007. április 13. - 17:43
Írta 2007. április 13. - 16:13
Egy Intense Socom váz lesz az alap.
Az Intense már több, mint tíz éve a szívem csücske, így most végre egy gyerekkori (gimis) vágyam teljesül, bár a Socom csak mostani fejlesztésük.
alapszabaly, hogy sosem szabad talalkoznod gyerekkori hoseiddel.
nehogy csalodj
a legutolso MBR-ben osszehasonlitottak a 6.6-ot, a Nomadot, meg a Foes FXR-t, ugyanazzal a setuppal volt felepitve mind3 gep, hogy csak a vazra tudjanak koncentralni [bringateszt magasfokon ]
persze a nomad nyert, es az intense-t lehuztak csunyan. azt mondtak, hogy nagyon elszabott geometriaja van. tudom, hogy az nem socom, csak mondom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. április 13. - 13:40
Írta 2007. április 13. - 13:25
Ajánlom a vonalzót, esetleg a matematikát!a mali python vázba belemegy egy 255 mm nyakhosszú villa meg egy wtb momentum comp kormánycsapágy?fontos lenne ezért kérem a segítségeteket!!!kösze elõre is csáó
Egyébként meg a váz méretétõl is függ, hogy milyen hosszú a fejcsöve..
Stucni: 4-5 cm magas, kormcsap. max 2*2 cm, ekkor marad 165 mm kényelmesen a fejcsõnek. Szerintem jó lesz.
Írta 2007. április 13. - 13:11
Írta 2007. április 13. - 12:41
Egy Intense Socom váz lesz az alap.
Az Intense már több, mint tíz éve a szívem csücske, így most végre egy gyerekkori (gimis) vágyam teljesül, bár a Socom csak mostani fejlesztésük.
szép egy dög!!:lick:
szerencsére,Brno ban megnézhettem élöben is!
Írta 2007. április 12. - 22:56
Írta 2007. április 12. - 20:52
Akkor üdv a klubban.
Én is várom már az enyémet, bár az azért hamarabb megjön.
és mi lesz az?ha szabad érdeklõdni?
Írta 2007. április 12. - 20:25
Én is várom már az enyémet, bár az azért hamarabb megjön.
Írta 2007. április 12. - 18:09
Jónak tûnik. Kicsit meredekek a szögek dh-ra, de a 170 mm, meg a 66 úgyis inkább fr vonal.
Súlyra nagyon jó (ha igaz az adat), az fsr rég bevált, és a felfüggesztés szinte egy az egyben a kint már agyondícsért Canyon (Bobby Root) vagy KTM Aphex koppintása (tajvani sablon megvétele), amivel nincs semmi baj. Fõleg ennyi pénzért.
Ha tetszik is, akkor szerintem vegyed, aztán mondjad milyen.
jaja,FR-ra lenne, meg lesz csak nyár végén sajna!!!
mert egyben akarok hozzá minden cuccot megrendelni!!
addig meg gyülik rá a pénz!
ja,amugy ez lessz az elsö ösztelos bringám,ha összejön!
Írta 2007. április 12. - 18:04
Súlyra nagyon jó (ha igaz az adat), az fsr rég bevált, és a felfüggesztés szinte egy az egyben a kint már agyondícsért Canyon (Bobby Root) vagy KTM Aphex koppintása (tajvani sablon megvétele), amivel nincs semmi baj. Fõleg ennyi pénzért.
Ha tetszik is, akkor szerintem vegyed, aztán mondjad milyen.
Írta 2007. április 12. - 16:47
mondanátok errröl a vázrol véleményt?
Roco taggal venném!
a váz:
http://www.100bike.d...ride-Frame.html
meg marzo 66 ost raknék bele,ha összegyülik a pénzn rá!