Én is a szokásos kérdéssel zavarnálak titeket.
Hosszú, 10-12 éves kihagyás után bringát vennék, cross bringára vagy merev vázas mtb-re gondoltam "általános" felhasználásra.
Paramétereim ellenére fiú vagyok
Amúgy ne haragudj már, de ennyit szarakodni!
Figy, vidd el egy jobb boltba, két söré összehúzzák a telót (összéb mindig lehet), vegyél egy merevvázat és a trükközéssel se lesz gond + marad 60-70ezer forintod...
hat en is ezert kepzeltem el ugy hogy bombert HA LEHET oszehuzni 130 ra es akkor ......
hát döntsd el mit akarsz inkább, ha tekerhetõ inkább am gépet akkor 17-es, ha inkább a trükközés, meg a zúzás akkor a kicsi, de azzal kínlódás lesz hosszabban hegyirányba....szerintemhja, ez a furan se rossz. sztem simán jó lenne bele nagyobb villa..
igazábol egy speci enduro kéne, csakhát..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
dagi, igen turnerre gondolok
ja es hol lehet iet venni ?
õõõ ez nekem jó?
Waow
Dagi !!! Menyibe osztanak 1 ien vazat ?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..