Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Amúgy ne haragudj már, de ennyit szarakodni!
Figy, vidd el egy jobb boltba, két söré összehúzzák a telót (összéb mindig lehet), vegyél egy merevvázat és a trükközéssel se lesz gond + marad 60-70ezer forintod...

Ok, akkor varom az ajanlatokat , mien merev vazat erdemes venni, ami birja a strapat a kozel 80 kilom alatt, light DH, lepcso beugralasok, baromkodas meg mindent es elbirja a tegyuk fel 130 ra oszehuzott bombert.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

hat en is ezert kepzeltem el ugy hogy bombert HA LEHET oszehuzni 130 ra es akkor ......

Amúgy ne haragudj már, de ennyit szarakodni!
Figy, vidd el egy jobb boltba, két söré összehúzzák a telót (összéb mindig lehet), vegyél egy merevvázat és a trükközéssel se lesz gond + marad 60-70ezer forintod...

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Felmész az NSMB.COM-ra és ott számtalan FR videó meg kép van! ;) :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

hja, ez a furan se rossz. sztem simán jó lenne bele nagyobb villa..

igazábol egy speci enduro kéne, csakhát.. :)

hát döntsd el mit akarsz inkább, ha tekerhetõ inkább am gépet akkor 17-es, ha inkább a trükközés, meg a zúzás akkor a kicsi, de azzal kínlódás lesz hosszabban hegyirányba....szerintem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nézz meg pár freeride videót. abban mindent tolnak a double tailwhip kivételével össztelóssal is. és nem csak a 10-et mozgó cowan ds-el

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

jo de nekem nem a tied kell, es a kerdes ugy szolt hogy hol kaphato es menyi penzert ?

Ez az angol ebay-rõl érkezett. Újonnan (nekem) megfizethetetlen. Így épp meglett.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
hat en is ezert kepzeltem el ugy hogy bombert HA LEHET oszehuzni 130 ra es akkor bevallalok egy Kona Shred-et, vagy Polar X (bar az ujak nem teccenek) , Mongoose Fireball, vagy hasonlo vazat. Ha nem sikerul oszehuzni akkor marad az alapotlet, a Deneb vagy Scutum. Csak ez a ketto , igaz hogy szinte legolcsobb turheto minosegu FS vaz, megis huzos a zsebemnek. Szoval meggondolando. Igazabol lehet van elonye az FS-nek, de azert hatranya is akad. Van nehany dolog amit nem lehet egy FS vazzal. Vagy lehet csak nehezebben (pl tail tap, manual, stb )De cafoljatok meg ha nem igy van.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem értek németül,erre mondam :)

szerintem nem kéne eröltetni azért a 130nál többe mozgó/magas építésû villákat!!
bár van olyan váz amit direktbe úgy terveznek hogy jó legyen csoppernek,de szerintem sok értelme nincs az elöl 15cm útnak hátul meg amit a 3.0ás gumi mozog....

mentem egy idejig z150+polarXel hát érdekes volt,nem lettem volna a fejcsõ helyében...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
jo de nekem nem a tied kell, es a kerdes ugy szolt hogy hol kaphato es menyi penzert ?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

dagi, igen turnerre gondolok :) ja es hol lehet iet venni ?

Nem volt olyan vészes az ára...sajna szemre kicsit magas bele az AM, de majd ha lesz elsõ fékem, kiderül, hogy használható-e...azért bízom az ETA-ban (ha nem lesz jó, megveheted :P ).
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
dagi, igen turnerre gondolok :) ja es hol lehet iet venni ?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

õõõ ez nekem jó? :)

Vazz...lemész a pincébe/garázsba/akárhova egy centivel, és kiderül...vagy nem a meglévõ Boxxert akarod belerakni?

Waow :D Dagi !!! Menyibe osztanak 1 ien vazat ?

A Turnerre gondolsz?

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
valaki aki brutalkodik hard tail vazzal es nagy teloval ? tapasztalatok ?
Mi a velemenyetek kona shred + drop off 4 (150mm) , esetleg ha sikerul oszehuzni 130mm-re ? Brutalkodasra, enyhe dh, fr felhasznalasra mien lehetne ? nagyon nem talalok oan FS vazat amit megbirna a zsebem es meg korrektul is tekerheto meg jol is nezzen ki :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
õõõ ez nekem jó? :)

fatih-ról vanakinek van tapasztalata?tetszetõs kis dög

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Waow :D Dagi !!! Menyibe osztanak 1 ien vazat ?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Furan: "Gabeleinbauhöhe: 550"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hja, ez a furan se rossz. sztem simán jó lenne bele nagyobb villa..

igazábol egy speci enduro kéne, csakhát.. :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nem tunik rosznak,de akkorat vegyel amekkora kell...
most neke is L-es a vázam,kenyelmesen el lehet rajta férni,az egy dolog hogy a vázkialakítás nem kedvez a 300as nyeregcsõnél hoszabbnak,de nem gáz

a "Furan" vazat neztem,vajh az bírna egy nagyobb villat is?03as wc re gondolok

van most par opcijo
ez a furan
bighit
ruckus 1.0 ?
gemini dh

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
meggyõztetek
17"es lesz na :)

(ha ez lesz) :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
vagy cc gépet.
de országutija van.
AKkor nem is értem mi a kérdés :o
Amúgy normál esetben viselnie kéne minden terhelést, egy 400as csõ nem az extém hosszú kategóriába tartozik - nem egy váznak ezért van erõsítve a nyeregvázcsõ-felsõcsõ találkozása.