Hello!
Van egy Merida Mission-öm, de azokon a helyeken, ahol mostanában nyomulok nem kezelhetõ jól. 640es kormányom és 135ös stucnim van. A váz 18as, én 183 magas vagyok és nehéz. Ja és 80as skareb teló.
Nagyon keskeny kis ösvények éles pici kanyarokkal lefelé fölfelé. És a bringa elég lomhának tûnik, nem fordul, nehézkes, nehéz kormányozni. Kevésbé technikás részeken ÜBERBRZTÁLFASZAKEZESBÁRÁNY egyébként!!!
Az eggyel régebbi bringám egy speckó rockhopper volt (05) és azt lehetett dobálni egyik irányból a másikba, az pont ilyen helyeken ment jól. Neki 620as kormánya, 90es stucnija volt, 17,5-es váz volt, én meg 10kilóval nehezebb voltam mint most. A teló egy 100as black volt.
Namost. Elég lenne a kormánymûvet cserélnem (kormány+stucni) szerintetek, vagy vegyek egy hasonló karakterû vázat, mint a speckó. Én a hard rockra gondoltam, mert az még csapottabb,mint a hopper, ilyen kis fürge váznak néz ki. Esetleg a teló beépítési magassága is számíthat?
Vagy tudnátok olyan merevfarú vázat ajánlani, ami hegyi elõrehaladásra lett kitalálva(rgo nem ugrabugra meg hányszor tudok fordulni egyhelyben a flaszteren), de híresen jól fordul, gyorsul, és nagyon jól kezelhetõ ÉS emellett óccsón meg lehet venni mondjuk használtan, olyan 2-3évesen?
Elõre is köszi!!!
"No pain - No gain"