Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11010 hozzászólás a témában

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
OK, annál nehezebb.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Szvsz 140 mm rugóúthoz a 2760g (gyári adat, rugóstag nélkül) nem olyan rossz...

de a stumpihoz viszonyítottam...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

és nem is igazán könnyûek..

Szvsz 140 mm rugóúthoz a 2760g (gyári adat, rugóstag nélkül) nem olyan rossz...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amit én felsoroltam, mind európai. A BMC kivételével EU-s.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Annyira azért nem kéne, hogy könnyû legyen, nem vagyok gramm-mániás. Csak a rugóúttal legyen arányosabb, mint mondjuk a Trance esetében. Meg persze jó lenne, ha elérhetõ lenne. Tehát nem szeretnék 300-ért vázat, amit plusz 100-ért még ide is hoznak.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
lapierrt /azt nem tudom/ leszámítva egyik sem jól tekerhetõ, és nem is igazán könnyûek..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
cube?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Lapierre, Canyon, Ghost, BMC?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Akkor ezek szerint nem én vagyok a hülye, megnyugtattatok. Régebb óta nézegetem õket, de nem találtam meglátni és megszeretni vázat ebben a kategóriában.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Könnyû, jól tekerhetõ, 120-140 körül mozgó vázra, ami értelmes árban van, ötlet esetleg valakinek?

ebben a mûfajban a stumpynál jobb sztem nincs....más ötletem nincs

esetleg prophet sl ....nem tom elképzelni hogy, de állítólag nem pogozik--persze tulaj mondta, az meg mindig elfogult :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Könnyû, jól tekerhetõ, 120-140 körül mozgó vázra, ami értelmes árban van, ötlet esetleg valakinek?

mi az értelmes ár? nem Trance-ed volt? igaz az csak 10-et mozog.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

mekkora értékben készülsz építeni?

A az egész bicóra 200-250 ezer forintot szánok. Abból sztem kijön egy jó kis bringa.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

ha vázzal vagy geoval kapcsolatos az nem off legfeljebb már volt, de ismétlés a tudás nagyapja...:)
msn-em meg nincs

ha nagyon off akkor privi

végülis lehet ide is tartozik :) a lényeg hogy a régi bringám (Hauser Eclipse) tönkre ment (szétment a menete a váznak a középagynál), és kaptam egy shimano BB-UN52 68 BC1.37x24 <XL118>R monoblokkot bele. Ez jó lesz a polarisba? Honnan lehetne megtudni, hogy a régi brinyómból mit tudok áttelepíteni a polarisra?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

értem. köszi az infókat. ha esetleg nem lenne nagy gáz tudnánk váltani pár szót msn? lenne még pár bugyuta kérdésem, de nem akarom a topicot offolni vele...

ha vázzal vagy geoval kapcsolatos az nem off legfeljebb már volt, de ismétlés a tudás nagyapja...:)
msn-em meg nincs

ha nagyon off akkor privi

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

alapban a sportosabb cc vázak felsõcsöve hosszabb 2-3 centivel /sokat számít/ jobban el tudsz rajta nyúlni, ezek az alapabb vázak, rövidebbek, egyenesebben testtartásban ülsz rajta....

értem. köszi az infókat. ha esetleg nem lenne nagy gáz tudnánk váltani pár szót msn? lenne még pár bugyuta kérdésem, de nem akarom a topicot offolni vele...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

azt hogy érted, hogy túrázósan rövid? hogy hosszú túrákon kényelmesebb, viszont tempóban nem elég odaadó a kicsike?

alapban a sportosabb cc vázak felsõcsöve hosszabb 2-3 centivel /sokat számít/ jobban el tudsz rajta nyúlni, ezek az alapabb vázak, rövidebbek, egyenesebben testtartásban ülsz rajta....

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

a vázméret jó lesz, elég masszív váz is azzal nem lesz gond

kicsit olyan túrázosan rövid a polaris váz, de az szubjektív nem mindenki a sportos "görnyedést " szereti

azt hogy érted, hogy túrázósan rövid? hogy hosszú túrákon kényelmesebb, viszont tempóban nem elég odaadó a kicsike?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Sziasztok!

Én ma rendeltem egy 18''-as Magellan Polaris vázat. Nagy dilemmák után döltöttem így. Mivel 19-es nem volt ebbõl a márkából, ezért lett eggyel kisebb.
177cm vagyok és kb. 100kg, és a tanácsok alapján a 18-as jó választás lehet.

Szerintetek?

Leginkább aszfalt erõtúrákon, felmenetben, és néha terepen is használni fogom. Bár nem tudom számít e ez a vázméretben vagy nem...

a vázméret jó lesz, elég masszív váz is azzal nem lesz gond

kicsit olyan túrázosan rövid a polaris váz, de az szubjektív nem mindenki a sportos "görnyedést " szereti

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Sziasztok!

Én ma rendeltem egy 18''-as Magellan Polaris vázat. Nagy dilemmák után döltöttem így. Mivel 19-es nem volt ebbõl a márkából, ezért lett eggyel kisebb.
177cm vagyok és kb. 100kg, és a tanácsok alapján a 18-as jó választás lehet.

Szerintetek?

Leginkább aszfalt erõtúrákon, felmenetben, és néha terepen is használni fogom. Bár nem tudom számít e ez a vázméretben vagy nem...