Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11010 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

171cm/60kg vagyok, magassághoz képest hosszú lábakkal, ezért most egy 16"os merida vázam van 400as pazzaz nyeregcsõvel, amibõl a jelzések szerint még 4 centi van hátra, a jelzések alatt meg még van pár centi, tehát kb olyan 340en. (a gyári 350es nyeregcsõ rövid volt nagyon, aztán ez meg akciós volt). a 18as váz talán még pont jó lehet...

lenyelte a hsz.emet:wallbange

szal: van a probikeban - használt 06-os Kona Kula Deluxe (80.000 körül)- de nem biztos az ára
- Kona Kula Deluxe 06 17-es új ( 1500 g körül --106.000)

- ill. a Tigrincs által említett Kellys Mobster (1480 g -- 60.000 ) ha érdekel írj msn-en.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

171cm/60kg vagyok, magassághoz képest hosszú lábakkal, ezért most egy 16"os merida vázam van 400as pazzaz nyeregcsõvel, amibõl a jelzések szerint még 4 centi van hátra, a jelzések alatt meg még van pár centi, tehát kb olyan 340en. (a gyári 350es nyeregcsõ rövid volt nagyon, aztán ez meg akciós volt). a 18as váz talán még pont jó lehet...

17-es lenne a jó sztem csak az nincs mindenbõl....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

mekkora is kellene? vegyél Authort az szép,megtalán jó is:)(zöld)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ha már author;

aki olcsósan akar boltból ilyenféle kerékpárt venni, annak sztem megéri átugrani szomszédainkhoz, úgy tûnt, ott sokkal jobb áron mennek az authorok (mondjuk komplett keróként itt sem drágák, fõleg más márkákhoz viszonyítva)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
mekkora is kellene? vegyél Authort az szép,megtalán jó is:)(zöld)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

hümm, azt hittem könnyebb...:( a mostani vázammal pont egy súlyban van...ugyanolyan súlyú vázat meg nem akarok venni, akkor jó ez is...akkor máshogy kérdezem: 1500 gramm körüli aluvázak közül mik azok, amik jók és olcsóbbfajták? tehát kb. mennyit kell költenem, ha egy könnyebb vázat akarok? (a mostani 1780 körül van)

leginkább új /idei/ giantot tudsz venni, 60-70 körül van, 1500 gramm nagyságrend....

meg a malinak van valami cc váza ami olcsó és állítólag könnyû de franc tudja....

vagy ha jó a 17,5-es akkor tudok egy kellizt 1480 gramm

jobbik merida is 1600 alatt van ha jól tom

easton csöves author , asszem 80 körül adják
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hümm, azt hittem könnyebb...:( a mostani vázammal pont egy súlyban van...ugyanolyan súlyú vázat meg nem akarok venni, akkor jó ez is...akkor máshogy kérdezem: 1500 gramm körüli aluvázak közül mik azok, amik jók és olcsóbbfajták? tehát kb. mennyit kell költenem, ha egy könnyebb vázat akarok? (a mostani 1780 körül van)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

feketefehér magellan pyxis váz milyen súlyú, meg úgy milyen úgy ámblokk? (maggi?) ebben az árkategóriában (30-40k) melyik vázak azok, amik jók és könnyûek (60kg vagyok..) és merevek?

nézz be a Magellan topicba... ott megtalálod a választ.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
feketefehér magellan pyxis váz milyen súlyú, meg úgy milyen úgy ámblokk? (maggi?) ebben az árkategóriában (30-40k) melyik vázak azok, amik jók és könnyûek (60kg vagyok..) és merevek?

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
én is igy látom ...szerintem sem praktikus ekkora villa..merevbe

köszi a javaslatokat meglátásokat!!!

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát ehhez hozzá lehet szokni, nekem 2-3 hónapig volt 150es villa a polar x ben és simán jó volt nekem.
bár hosszútávra elhiszem h nem ez a legjobb

vagy én elgondolkodnék rajta h kicsit hozzáadnék és néznék az apróból egy denebet pl, az van 70 körül is sztem, és ez illene a 150es villához

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, hogy merev vázba 100mm-nél hosszabb teló felesleges, elég zavaró amikor a gép eleje 15cm-t süllyed a hátulja meg ugyanott van.

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

esélytelen ennyiért ilyen váz.

dehogy.

~40ért(?) PX, a maradékból pedig leülteti értelmes méretüre a villát - max 130mm.

vendég_BRATWURST_*

vendég_BRATWURST_*
  • vendég

Könnyû, jól tekerhetõ, 120-140 körül mozgó vázra, ami értelmes árban van, ötlet esetleg valakinek?

HI

asszem tudok 1 et ami megfelel a szempontjaidnak, ár meg relativ ,hogy drága vagy olcso...
http://piacter.bikem...ct=79073&cat=15

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
esélytelen ennyiért ilyen váz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
Szervusztok!!

van egy ismerõsöm. mit gondoltok, 150 mm-s telót melyik merev váz fogad anyagfolyamatosság megtartásásval jóideig? 50 mátyás a felsõ határ..
mert kéne ismerõsnek uj váz (merev) és 150mm-es telóhoz.

elöre is köszi
pápááá

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
cube stereo?

(amugy mióta használom a stumpit rájöttem hogy ennél több kerékpár soha nem kellett volna... basszus, ez durván tökéletes)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tigrincs, ne szórakozzá mán! ;) :)

Ezek nekem sajnos drágák.
Azt hittem, hogy a "hagyományos" márkák között is van, vagy lesz hasonló. Azért köszi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
trance X?

commencal meta 5?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
Olee sánta krúz blur lt ?

igaz q. drága