Én is M-esre szavazok, neked azthiszem volt bighited ami s-es volt ugye? te hány cm vagy?
182 vagyok s-es méretü volt pont olyan mit az avatarod
hát használhatatlanul kicsi volt nekem....
Én is M-esre szavazok, neked azthiszem volt bighited ami s-es volt ugye? te hány cm vagy?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
s-es semmiféleképpen ne!
m a tippem
l már tul nagy
Sziasztok
Új vázat vennék, már meg is született a döntés, egy 2005-ös Specialized Big Hit FSR (hátul 24 kerék) A problémám csak az, hogy nemtudom mekkora kell nekem, ugye van S, M,L én 182cm vagyok. Szerintetek mi legyen? Elõre is köszi a tipeket!:help:
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A sebesség mindent megold.
Ha lelazult, meg lehet húzni a forgáspontokat, ki lehet cserélni a csapágyakat, de hogy a te problémádon ez segít, azt nem tudom.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Nem vagyunk barátok (ilyen stílussal valószínûleg nem is leszünk).
Egyébként meg szvsz teljesen normálisan mutattam rá egy lehetõségre, mindennemû véleményalkotás és kritika nélkül.
Végül: Ha "neméppen amatõr, szóval biztos hallott arról a szóról, hogy beállítás, meg az ezzel kapcsolatos dolgokról....", és még így is elpattog, akkor miért egy (ezek szerint sz@r) Vanilla-val nyomja?
Szóval csak normálisan barátom...csak normálisan.