Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11011 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
újabb vázas kérdés

Vizdinél látom hogy a Faith meg a ReignX alig különbözik árban,melyik jobb?
tekerhetõ mindkettõ,azt látom,villa még nincs,szóval pro-kontra érdekel!

kösze

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Én is M-esre szavazok, neked azthiszem volt bighited ami s-es volt ugye? te hány cm vagy?

182 vagyok s-es méretü volt pont olyan mit az avatarod

hát használhatatlanul kicsi volt nekem....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Polar X Manual (kis szürke, csúszópapucs, 24/26 féktüske)
ha valaki tud róla bármi rosszat mondani, az szóljon most, vagy hallgassan örökre! :)

Katicabácsi

Katicabácsi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

s-es semmiféleképpen ne!
m a tippem
l már tul nagy

Én is M-esre szavazok, neked azthiszem volt bighited ami s-es volt ugye? te hány cm vagy?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sziasztok

Új vázat vennék, már meg is született a döntés, egy 2005-ös Specialized Big Hit FSR (hátul 24 kerék) A problémám csak az, hogy nemtudom mekkora kell nekem, ugye van S, M,L én 182cm vagyok. Szerintetek mi legyen? Elõre is köszi a tipeket!:help:

s-es semmiféleképpen ne!
m a tippem
l már tul nagy

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Balint , eleg erdekes a tavolsag valoban.
A konanal ott lennt ket muanyag porvedo gyuru van mindket oldalon es igy egyeletes a tavolsag a ket oldal kozott. Ezt szet kell szedni akkor fog kiderulni. Ha a csapagy kotyog azt tudod cserelni. Ha a monoblokk talan azt is, de ahoz valami erosebb gep kell, vagy ugyesen kell leutni a tengelyrol.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
szerintem meg minnél kissebb annál jobb, az üléscsõt meg ki lehet húzni. De ha ugy nézzük hogy mérethez akkor igaza van robnak

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én egy M-esre tippelnék.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Katicabácsi

Katicabácsi

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok

Új vázat vennék, már meg is született a döntés, egy 2005-ös Specialized Big Hit FSR (hátul 24 kerék) A problémám csak az, hogy nemtudom mekkora kell nekem, ugye van S, M,L én 182cm vagyok. Szerintetek mi legyen? Elõre is köszi a tipeket!:help:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha a csapágy kotyog akkor segít a csapágycsere, de lehet a tag is.

A sebesség mindent megold.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Ha lelazult, meg lehet húzni a forgáspontokat, ki lehet cserélni a csapágyakat, de hogy a te problémádon ez segít, azt nem tudom.

nem hiszem hogy lelazult mert 1szer próbáltam kicsavarni de nem tuttam kb ugy be van huzva, de akkor a csavarodást meg a kotyogást uj csapággyal elvileg lehet orvosolni?tehát nem szarodott el a váz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha lelazult, meg lehet húzni a forgáspontokat, ki lehet cserélni a csapágyakat, de hogy a te problémádon ez segít, azt nem tudom.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
na szal érthetõbb ha itt a kép.itt annyira nem láccik de a jobb oldalon sok hely van mig a bal szinte surolja a vázat . a valóságban az egyik helyre simán befér a körmöm mig a másikhoz szinte nem.a kotyogást is innen hallom.ezzel lehet valamit kezdeni?

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
bocsi hogy közbe vágok, de ma észrevettem(ük) hogy egy minimálisat kotyog a vázam(scamp colt) valószinüleg az alsó vagyis monoblokknál lévõ forgásponton.Megnésztem jobban és egy kicsit láehet látni hogy ahogy az alsó villa vagy minek hivják ahol "becsatlakozik" a forgáspontba egyik oldalt van hely a másikon nincs.ha szükséges tudok képet csinálni.kérdés az hogy a kotyogással mit tudok csinálni?és hogyha azon az oldalon ahol nincs hej hozzáér a vázhoz akkor elképzelhetõ hogy súrolja?mert mondjuk nyomát nem láttam csak azt hogy kb összeér.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no ebbõl mi lett..

köszi azért!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Visszatérve az eredeti kérdésre; rugózási rendszert tekintve a Reign sokkal jobb választás, mint a GT ( nekem amúgy is van egy kis személyes ellenérzésem az idrive különféle változataival szemben, és igen, próbáltam :) )
geo-t érdemes még összevetni, mert azért az sem mind1

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nyimi, érdekes amit írsz, ismerõsöd próbálta a te vázadat, te próbáltad az övét? Amíg nem addig csak "legenda" kategória. Ismerõsöd azt nem mondta, hogy fékez amikor elpattog? Mert a coilernek bemerevedik a hátulja, ha fékezel.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem volt manitoum ahogy írtam is, és nem fogasos legenda aki hallotta mert mellette álltak?:mybad: meg hasonlók. az spv eleve nem a legjobb platform rendszer, magyarul elég bután indul meg a tag, illetve elég nagy erõhatásra. az egy dolog h lassú volt, de hogy az olajcsere se segitett a meginduláson az valahol a csillapitási rendszert minõsiti nem? (egyébként gyorsabb lett a tag az olajcsere után)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nyugodtság van, mert szét lesztek ültetve!:chin:

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás

Nem vagyunk barátok (ilyen stílussal valószínûleg nem is leszünk).
Egyébként meg szvsz teljesen normálisan mutattam rá egy lehetõségre, mindennemû véleményalkotás és kritika nélkül.

Végül: Ha "neméppen amatõr, szóval biztos hallott arról a szóról, hogy beállítás, meg az ezzel kapcsolatos dolgokról....", és még így is elpattog, akkor miért egy (ezek szerint sz@r) Vanilla-val nyomja?

Már dhx5.0 van benne neki(még csak kölcsön). Nem akartalak megbántani a "...barátom..." szóval, elnézést.

Ez a fórum úgytudom azért van, hogy megoszthassuk egymással véleményeinket, tapasztalatainkat, és segítsünk egymáson. Ez a téma albertfish vázválasztásáról szól. Megpróbáltam neki segíteni, erre jön a fikázás, hogy swinger sz.r stb... (ezt ne magadra értsd).

Akkor csináljatok egy fikázós topic-ot, ahol a kultúremberek polírozhatják magukat és cuccaikat, és lefikázhatják a másét.

Részemrõl nem akarok tovább beszélni errõl, és mégegyszer elnézést ha megbántottalak (nem voltam korrekt).