Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.089 hozzászólás

nem kicsi az? mekkora stucnival hasznalod?

en 177 vagyok, es szinten M-est vettem. Mondjuk meg nem derult ki, hogy jo vagy nem, mivel meg nincs osszeepitve. De a vazon van egy matrica, hogy az M-es meret 5`10" magassagig ajanlott.

amugy O az

kormanycsapagy cseszekkel, nyeregcsobilinccsel 1670gramm. legutolso dizajn, 100mm-s villahoz alakitott geometria.

nem kicsi. a "régi" M-es kb 19", míg az "új" M kb 17,3". ezt a giant topicban ki is tárgyaltuk két-három hónapja. egyébként 100-110mm stucnik passzolnak.

szép lesz. ;) én is ilyet vettem volna, ha nem lenne így elb@szva a méretezése: az M kicsi, az L meg hosszú. :(

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Húú.. Nekem is kell egy ilyen XTC váz :D Szép nagyon. Gratula Tam!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtom. eleg vastagnak tunik. de tul csillogo. Amig uj addig nagyon szep, majd meglatjuk meddig marad igy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
szééép! festés javult az idei Gianteken?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

az nrs nekem is nagy kedvencem, bár sosem volt olyanom... túl késõn kapcsoltam, mikor már nem lehetett itthon kapni M-es méretet. most meg már késõ, megvan a trance. :) 182 cm-hez nem nagy az L? én 183 vagyok, van egy XtC-m, ami elvileg egészen hasonló geometria mint az nrs, az M méretû és teljesen jó.

nem kicsi az? mekkora stucnival hasznalod?

en 177 vagyok, es szinten M-est vettem. Mondjuk meg nem derult ki, hogy jo vagy nem, mivel meg nincs osszeepitve. De a vazon van egy matrica, hogy az M-es meret 5`10" magassagig ajanlott.

amugy O az

Feltöltött kép

kormanycsapagy cseszekkel, nyeregcsobilinccsel 1670gramm. legutolso dizajn, 100mm-s villahoz alakitott geometria.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

az nrs nekem is nagy kedvencem, bár sosem volt olyanom... túl késõn kapcsoltam, mikor már nem lehetett itthon kapni M-es méretet. most meg már késõ, megvan a trance. :) 182 cm-hez nem nagy az L? én 183 vagyok, van egy XtC-m, ami elvileg egészen hasonló geometria mint az nrs, az M méretû és teljesen jó.

Ki kellene próbálnom... Egy ismerõsömnek L-es van, még a régi szériából (2003) az egy kicsit nagy. De neki a befogó is hosszú meg a nyereg is hátrébb van. Elvileg holnap megyünk tekerni, majd ráülök megint aztán meglátom. Ha M-es jólenne... (L)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.089 hozzászólás

Hát egy Pyxisem van és elgondolkodtam rajta, hogy lecserélném egy komolyabb rugóstagos vázra. NRS régi szerelmem (a nevem is mutatja) meg ez az Anthem is megtetszett, de az naon drága. L-es a méretem (182cm vagyok) max 150körül érdekelne a váztéma... ebayre felmentem, de nemnagyon volt idõm ott nézegetni, meg nem is nagyon jött át, hogy mit és hogykell ott. :o régen voltam nagy ebay guru :D

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

az az nrs szetinrtem ebay-ról jött. pár hete nézegettem, ott volt. lehet hogy csak hasonló, de nagyon úgy tûnik, ugyanaz.
ebayt-t mért nem nézel?
amúgy melyik méret kellene?

Hát egy Pyxisem van és elgondolkodtam rajta, hogy lecserélném egy komolyabb rugóstagos vázra. NRS régi szerelmem (a nevem is mutatja) meg ez az Anthem is megtetszett, de az naon drága. L-es a méretem (182cm vagyok) max 150körül érdekelne a váztéma... ebayre felmentem, de nemnagyon volt idõm ott nézegetni, meg nem is nagyon jött át, hogy mit és hogykell ott. :o régen voltam nagy ebay guru :D

Izé

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.089 hozzászólás

Áááá nincs szerencsém. Bikemag apróban van egy szép sárga NRS team (új) de sajna nemjó méretben. :( Azt szeretném kérdezni, hogy a Team és a "sima" NRS közt mi a különbség. Esetleg hány gramm ?

az az nrs szetinrtem ebay-ról jött. pár hete nézegettem, ott volt. lehet hogy csak hasonló, de nagyon úgy tûnik, ugyanaz.
ebayt-t mért nem nézel?
amúgy melyik méret kellene?

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Áááá nincs szerencsém. Bikemag apróban van egy szép sárga NRS team (új) de sajna nemjó méretben. :( Azt szeretném kérdezni, hogy a Team és a "sima" NRS közt mi a különbség. Esetleg hány gramm ?

Izé

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a scamp colt horst-linkes?? tehát nem pattog fékezésnél?
Bálint légyszi mond el a véleményed a vázról! Volt neked valami probléma az alsó forgásponttal nem? megjavult? kössz:)

az..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
a scamp colt horst-linkes?? tehát nem pattog fékezésnél?
Bálint légyszi mond el a véleményed a vázról! Volt neked valami probléma az alsó forgásponttal nem? megjavult? kössz:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Itt inkább a váz a lényeg, bár a meghajtásra és a kerékre is van topik.
http://huntercycles....es/29er_med.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
[ATTACH]421[/ATTACH]

Custom steel ss. Designed by David Turner, built by Russ Denny in So. Cal. Columbus tubeset w/ paragon machine works sliding disc drop out. Fox F100 RLC, King Headset, Easton Monkey Lite bars (cnt) Magura Marta SL Brakes, Thomson stem (100x 15 deg.) Oury Lock on grips. Thomson seat post (27.2) Selle Italia Gel Flow SLR saddle. Custom polished XTR 952 crank arms with Paragon machine works spiderless 35t chainring. XTR bb. SRAM ss chain. 16 t rear cog. WTB ss specific rear disc hub. WTB disc fron hub. DT 14/15 black spokes w/ alum. nips. WTB laserdisc rims. WTB Wierwolf tires.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

zolkow: Nézd meg jobban, csak a hátsó fék fut végig házban ;)

ezt a hsz-t most látom csak.. szerintem a hátsó váltó bowdene akkor is vastagabbnak látszik, mint egy bowden, de mindegy is, attól még az ötlet adott :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

csé! Meg tudnátok mondani, hogy a Giant Anthem váznak hány fajtája van ,mennyi a tömegük rugóstaggal, és kb milyen áron mozognak ? Be lehet-e egyáltalán szerezni õket ? stb. Most nézegettem az Advanced Carbon vázat...hát szerelmes lettem :help: Drága szerelem :D

elõre is THX!

az alu 200.000, a carbont inkább ne akard tudni:)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

csé! Meg tudnátok mondani, hogy a Giant Anthem váznak hány fajtája van ,mennyi a tömegük rugóstaggal, és kb milyen áron mozognak ? Be lehet-e egyáltalán szerezni õket ? stb. Most nézegettem az Advanced Carbon vázat...hát szerelmes lettem :help: Drága szerelem :D

elõre is THX!

Carbon Athem vázat Én még nem láttam itthon...

A alu Athem váz 2380g körül mozog. Tudomásom szerint egyfajta létezik, de a 2006-os modell Manitou a 2007-es Fox taggal szerelt, ha jól tudom, de majd megerôsítik a nálam okosabbak. Árban, akciósan 220e körül mozog a www.probike.hu és a www.speed-way.hu árlistája szerint.

itt megnézheted a 2007-es váz adatait
http://www.giant-bic...ain/1317/29449/

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

elõre is THX!

Izé

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
zolkow: Nézd meg jobban, csak a hátsó fék fut végig házban ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Akad vkinek fölös féktüskéje Mongoose vázhoz?