Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a turner meg a canyon az nagyon nem egy kategoria. a turner az hand made es meregdraga, a canyon meg egy nemet matricagyar. ;)

usa handmade [nem mind handmade, sot vannak ezek kozott akik reszben-egeszben mar tavol keleten gyartatnak] gyartok pl

ventana, yeti, foes, ellsworth, intense, rocky mountain, santa cruz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
olyan, hogy Turner, Canyon, Cube? félve kérdezem , nem vágom a témát..

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

giant reign? [kicsit felve kerdezem] kona? specialized?

a reignt nézegettem de a 2008as az randa, speci közül igazából nem találtam árban és rugóútban megfelelõt, konák nem tetszenek. igazából jó lenne vmi hand made, bár gondolom ahhoz alacsony a 300 ezer?!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
giant reign? [kicsit felve kerdezem] kona? specialized?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

a hosszu utas CC vonalat akarod inkabb, [konnyebb] vagy a frirajdosabb [nehezebb, de erosebb] megoldasok erdekelnek? gondolom nem magyarorszagi beszerzesre gondoltal?

a nehezebb de erõsebb vonalra gondoltam kb olyan 4 kg ig. persze nem csak magyarországi beszerzésre gondoltam.

így a délután folyamán nézegettem a neten és a transition vázakra leltem melyek egész ígéretesek, persze nem európai dílertõl.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Mélyen tisztelt nagytudású fórumozó társak! Szeretném kérni a segítségeteket, vázat szeretnék vásárolni ösztelósat, alap szempontok a következõek: kb 14-15 centit mozogjon( ha lehet állítani az sem gond) masszív darab legyen, kicsi váz legyen,rövid tengyelytávú, hand made, max 300ezer legyen. Használata kb allmountain , enduro.

a hosszu utas CC vonalat akarod inkabb, [konnyebb] vagy a frirajdosabb [nehezebb, de erosebb] megoldasok erdekelnek? gondolom nem magyarorszagi beszerzesre gondoltal?

RAUH-Welt
B E G R I F F

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 posts
GuruZo,

Ha jól emlékszem GT topicban te említetted, hogy 174 cm vagy...
Nos, így ránézésre ez a Marin váz akkor tuti nagy lesz... ennél montizáshoz bizti kisebb kell, mert így képen ránézésre elég nagynak tûnik ez a váz.

Sziasztok

Eppen az brigam tervezgetem es jovoheten ossze is raknam de jo lenne hozzaertokkel is eszmet cserelni errol a vazrol. Bocs a kep egy kicsit nagy.( nincs kissebb ) Szoval o az egyik kiszemelt aldozat.
Feltöltött kép

VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Sziasztok

Eppen az brigam tervezgetem es jovoheten ossze is raknam de jo lenne hozzaertokkel is eszmet cserelni errol a vazrol. Bocs a kep egy kicsit nagy.( nincs kissebb ) Szoval o az egyik kiszemelt aldozat.
Feltöltött kép

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
ha mindez nagy kívánság hand made vázban gondolkodva akkor várok további alternatívákat is.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
Mélyen tisztelt nagytudású fórumozó társak! Szeretném kérni a segítségeteket, vázat szeretnék vásárolni ösztelósat, alap szempontok a következõek: kb 14-15 centit mozogjon( ha lehet állítani az sem gond) masszív darab legyen, kicsi váz legyen,rövid tengyelytávú, hand made, max 300ezer legyen. Használata kb allmountain , enduro.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Arra gondoltam, hogy a 140mm miatt recseg(de nem meredek annyira, mint gondoltam), de mások szerint nem azért. Volt akinek a pyxis 4 hónap után abbahagyta a recsegést...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

igen 2006-os. Tetszik meg minden, de ha felfelé tekerek recseg... picit rugalmas, de lehet, hogy megtartom... egyenlõre körül nézek...

Nekem nem recsegett. Raadasul sokat brutalkodtam vele a vegere es meg mindig birta, most ott fexik a sufniban, FS vazat hasznalok. En kifejezetten szerettem hogy rugalmas es szerintem soxor ez a tulajdonsaga mentette meg a repedestol vagy torestol. Birta am a 150 !!! mm-es bombert is jo ideig, 185os olajossal elol. ugralas , lepcsozes stb. Szerettem. Lehet meg oszerakom ugy masodik bike-nak.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
igen 2006-os. Tetszik meg minden, de ha felfelé tekerek recseg... picit rugalmas, de lehet, hogy megtartom... egyenlõre körül nézek...

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Nekem kb 2400 km van a torában, de nekem jó(2006 U-turn). 203-s tárcsával meredek lejtõn erõs fékezésre is jól reagált.... nekem eddig szuper (nah, jó az a szar u-turn tekerõt ki kellett cserélni, mert haver letekerte beszorult, aztán az erõltétéstõl elrepedt :-)).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
OFF
nem kellene ugrálni vele...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Hi!

Lehetséges, hogy új vázat veszek, kérdésem, hogy helyes-e a választásom? Szóval egy erõs vázra (author enduro A-gang 9mm-re) gondoltam. Városban, túrázásra és erdõben használnám.... Hülyén nézne ki benne egy integrált hajtómû, xc-s felszerelések? A villa RS Tora... köszi a válaszokat.

Egyebkent jol latom ? 2006 os Polarisod van ? Mert hihetetlen sokat kibir az a vaz is. Legalabb is nekem az volt es csupa jot tudok mondani rola.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

Hi!

Lehetséges, hogy új vázat veszek, kérdésem, hogy helyes-e a választásom? Szóval egy erõs vázra (author enduro A-gang 9mm-re) gondoltam. Városban, túrázásra és erdõben használnám.... Hülyén nézne ki benne egy integrált hajtómû, xc-s felszerelések? A villa RS Tora... köszi a válaszokat.

MInd ok, de .. lehet szubjektiv velemeny, meg lehet off, de a Torat en a helyedben kihagynam , valahogy a haveri korben csupa rosz tapasztalat van vele kapcsolatban.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hi!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Sziasztok!

Giant AC csapágy-kérdésem volna...

Meg tudja mondani, hogy milyen csapágy kell a támvilla tetején levõ forgásponthoz:

Itt az 5. oldalon a 7-2-es alkatrész.

http://www.giant-bic...ners Manual.pdf

Talán ez???
Sealed Bearings 63800 2RS Bearing Pair of
(product ID: 7725)

19mm od x 10mm bore x 7mm wide

Elõre is köszi...
Csaba
20/204-2360

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás