Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
Szerintetek egy Wenson 4.5 váz bírna egy Drop Off -ot?
amúgy mi a véleményetek errõl a vázról ha van vkinek ilyen
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem van nekem otthon 2005-ös canyon katalógusom, majd megkeresem.
de nekem is 130mm rémlik.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ha jók az emlékeim 130-at mozgott, de majd ha lesz idõm keresek 2005-ös bike újságot, abban volt teszt. 100 nál biztos többet, a 4"-t mozgó széria a nerve xc .

no találtam egy ilyet: http://www.mtb-news....hp/t-96511.html
itt 120mmrõl írnak, bár a 2004es példányról.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Hi!
Nem tudjátok mikor lesznek elérhetõek a '08-as magellan vázak, vagy errõl még nincs hír sehol(geo, színek stb.?)? kösz

Magellán topicot figyeld - ha már van neki...

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Hi!
Nem tudjátok mikor lesznek elérhetõek a '08-as magellan vázak, vagy errõl még nincs hír sehol(geo, színek stb.?)? kösz

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
ebayrol vettem pofatlan aron...szep allapotban csak akkor tunt fel a tag merete mikor szetszedtem a vazat hogy megnezzem a forgaspontokat...nem volt a weboldalon feltuntetve hogy mekkora tag van benne. profi dh-snak tunt a srac akitol vettem igy biztos volt valami oka ra csak ossze kell nyomni a tagot hogy beferjen ami kicsit aggaszt. A forditott linkplatek meg allitolag jobb szogeket adnak egy normalis taggal...johetnek az otletek :D
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
autist péstétom :D

rosszat adtak a boltba, aztán félsz reklamálni? :D

nyeregcsõbe nem ér bele ha összeül? meg még talán annyi, hogy más lesz a karakterisztikája a fordított linkplate meg a hoszabb tag miatt.. eltörni az évi egy semmering mellett csak nem fog :D

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
most vettem egy giant faith vazat, 2006ost. A linkplate meg van benne forditva es bele van eroltetve egy 2006os dhx 5.0 ami nagyobb(230)mint ami kene a faithbe(222). Ezzel lehet valami gond? nagyobb terhelest jelent ez a vaz szamara? vagy csak tobb lesz a rugout meg valtoznak a szogek es helo?
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

sziasztok!
hogyan tudok 4forgáspontos váznál rugóutat mérni..?
egy canyon es5rõl lenne szó, s mivel a cég honlapján csak az idei modelleket találtam, amelyek 140et mozognak, nem tudom mit gondoljak.. az enyém 2005ös, és sehol sem találtam idevágó infókat.
fox vanilla rlc-vel árulták, ami max moccan 130at ha jól tudom, gondolom a váz sem mozdul ez alatt..
ami próbáltam, h. felfújt taggal(rp3) bejelöltem az ülés és a tengely helyét egy fal mellett, majd a tagot teljesen leengedve az ülés korábbi pozíciójába visszaemelve a gépet megmértem az elmozdulás mértékét, ami 10centire jött ki.
esetleg ez a reális érték..?

válaszokat elõre is köszönöm!

ha jók az emlékeim 130-at mozgott, de majd ha lesz idõm keresek 2005-ös bike újságot, abban volt teszt. 100 nál biztos többet, a 4"-t mozgó széria a nerve xc .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
sziasztok!
hogyan tudok 4forgáspontos váznál rugóutat mérni..?
egy canyon es5rõl lenne szó, s mivel a cég honlapján csak az idei modelleket találtam, amelyek 140et mozognak, nem tudom mit gondoljak.. az enyém 2005ös, és sehol sem találtam idevágó infókat.
fox vanilla rlc-vel árulták, ami max moccan 130at ha jól tudom, gondolom a váz sem mozdul ez alatt..
ami próbáltam, h. felfújt taggal(rp3) bejelöltem az ülés és a tengely helyét egy fal mellett, majd a tagot teljesen leengedve az ülés korábbi pozíciójába visszaemelve a gépet megmértem az elmozdulás mértékét, ami 10centire jött ki.
esetleg ez a reális érték..?

válaszokat elõre is köszönöm!

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
köszi az infokat!!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

háát figyelni kell sztem
nekem bevált a használt váz (bighit sport)
meg sztem adásvételi meg iesmi alap, és ha ien van sztem akkor nincs oylan nagy kockázat.
egyébként sztem inkább egy új freddyt vegyél, az asszem 125 ezer, jó taggal és 170et mozog

azt én is javaslom. dhx 3.0 al mint a sztinky és 180uttal mint a sztinky. tartósságba is van olyan erõs mint pl egy használ sztinky.
és "csak" 125ujan

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
háát figyelni kell sztem
nekem bevált a használt váz (bighit sport)
meg sztem adásvételi meg iesmi alap, és ha ien van sztem akkor nincs oylan nagy kockázat.
egyébként sztem inkább egy új freddyt vegyél, az asszem 125 ezer, jó taggal és 170et mozog

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

Használt Kona Stinky 2005 töl fölfele, fox vanilla rc vel.

Mennyire merhet a mezei paraszt használt brinyót venni? Oké, mondjuk a rugóstagot lecserélem, de a vázat nem lehet csak úgy javitgatni. Aki ilyen vason lovagol, az általában nem kiméli...

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

tudnátok segiteni abban, hogy 100kg környékéhez milyen free váz, illetve hátsó rugostag illik? Persze nem a félmilkás kategoriára vayok kiváncsi...

köszi!

Használt Kona Stinky 2005 töl fölfele, fox vanilla rc vel.

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts

hogy érted h "free váz"? ez valami újfajta stílus?:D

Hátsótelós, freeridera való, nem DH-s váz.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hogy érted h "free váz"? ez valami újfajta stílus?:D

healer999

healer999

vendég

• fórumtag
  • 155 posts
tudnátok segiteni abban, hogy 100kg környékéhez milyen free váz, illetve hátsó rugostag illik? Persze nem a félmilkás kategoriára vayok kiváncsi...

köszi!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Kösz a linkjavítást.
Valóban nyeregcsõ :)
Nekem tetszik, csak kérdés mennyire lehet tartós...mondjuk mindig gondolkodok ilyeneken, de az én súlyommal nem kellene.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Vmi ilyet ír nekem: Artikel wurde nicht gefunden!

'a termék nem található'
egyébként itt van:
http://www.fome.de/w...2-Frameset.html

egyébként nekem nem tetszik

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu