Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

nem veletlen ! mert h kb ugyanaz. scutummal durvulok rendesen es birja ! csak ajanlani tudom. nem art a jobb fajta rugostag bele, amugy popec nagyon.

Aham okkés
Most nézem ez benne is volt az éb bicajába( Az év 7. Freeride gépe) :D ezért volt ilyen ismerõs http://bikeoftheyear...u/index_FR.html

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Aham okés köszi a gyors választ:D
És télleg hasonlít a scutum ra :D

nem veletlen ! mert h kb ugyanaz. scutummal durvulok rendesen es birja ! csak ajanlani tudom. nem art a jobb fajta rugostag bele, amugy popec nagyon.
...Ez lesz keremszeppen...

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

hat ha mar ezek kozul kell valgoatni, en a scamp-re voksolok.

Aham okés köszi a gyors választ:D
És télleg hasonlít a scutum ra :D

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Hát még kezdõ DH-s vok és inkább csak lazán tolom szoktam járni Dirt pályára is azt enyi :D
Szerintetek nekem most meik váz lenne jó egy használt, de garis Deneb váz vagy egy Scamp Colt váz?:D

hat ha mar ezek kozul kell valgoatni, en a scamp-re voksolok.

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hát még kezdõ DH-s vok és inkább csak lazán tolom szoktam járni Dirt pályára is azt enyi :D
Szerintetek nekem most meik váz lenne jó egy használt, de garis Deneb váz vagy egy Scamp Colt váz?:D

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Elõszõr is köszi a választ :D
Másodszor meg mit tudtok nekem mondani Scamp Colt vázról?
Itt egy link is :http://www.bikediszk...ok.php?isbn=840

na az pl nagyon zsir vaz szerintem, bar ugy amugy a rugostagot leszamitva megeggyezo a magellan scutummal. vegulis 2 helyen van elteres, a rugostag ahova jon beszerelve picit masabb, na meg a felso cso alatt meg be van heggesztve picit. nem tudom mennyivel erossebb ettol. szerintem inkabb csak nehezebb. na teny, hogy nehany grammal nehezebb. de amugy geometriailag megeggyeznek ( mivel hogy ugyanaz a taiwani katalogus vaz mindketto, csak mas neven). a rugostag meg azt hiszem csak rajtad mulik, ott a bikediszkontban talan rendelheto vagy 2 felevel is, mintha. na a denebhez kepest mar normalisabban nez ki, szerintem erossebb es persze eltalaltabb geo, a legfontosabb hogy a felso cso hoszabb es nem vered be a terded a kormanyba ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Gondolom zúzni szeretnéd, ennyiért talán jobb nézni egy használt, de komolyabb vázat és tagot...

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Elõszõr is köszi a választ :D
Másodszor meg mit tudtok nekem mondani Scamp Colt vázról?
Itt egy link is :http://www.bikediszk...ok.php?isbn=840

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

valakinek valami pozitiv vagy negativ véleménye van a freddyrõl? konkrétan mst az érdekelne hogy elég erõs-e, a mozgása most másodlagos...És hol kapható a legolcsóbban?

hat a mozgason kivul talan az lenne negativum (szerintem) hogy nagyon furanak tunik a villa szoge. kicsit "meredek" geometria. dehat lehet hozzalehet szokni ahoz is.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
valakinek valami pozitiv vagy negativ véleménye van a freddyrõl? konkrétan mst az érdekelne hogy elég erõs-e, a mozgása most másodlagos...És hol kapható a legolcsóbban?

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás

na ez milyen..
http://www.bmeres.com/bambooframe.htm

sztem biztos jó lehet, a bambusz k*rva erõs...

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Hali. A kérdésem az lenne hogy szerintetek a MAGELLAN DENEB vázat érdemes lenne Freeridera vagy esetleg laza DH ra használni? Mer én ugy tudom hogy a deneb az enduro váz ...vagy mégsem?
Azért kérdezem mert azt szeretnék venni

Köszi a választ

erdemes hat! nagyjabol mindenki arra hasznalja. Neked is jo lesz arra, csak probald ki elotte, hogy ha tetszik a geometriaja, akkor kiralysag. Ja meg persze ha meg tudsz baratkozni a kulsejevel, ami ...eleg fura hogy az elso haromszogben az also cso olyan mintha felul lenne :)
Ezenkivul szerintem igen rovid is a nyereg/kormany tavolsag. De hat vegulis ember merettol is fugg ;)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
na ez milyen..
http://www.bmeres.com/bambooframe.htm

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
sokan használnak, sztem nagyobb gond nincs vele, csak enm a legerõsebb
bár én inkább bighit sportot vennék ennyiért.

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Hali. A kérdésem az lenne hogy szerintetek a MAGELLAN DENEB vázat érdemes lenne Freeridera vagy esetleg laza DH ra használni? Mer én ugy tudom hogy a deneb az enduro váz ...vagy mégsem?
Azért kérdezem mert azt szeretnék venni

Köszi a választ

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
van tapasztalata vaklakinek Rotwild RFR 01-rõl?
most 6 éves ebbõl 3 évet állt, jó lehet?csak ilyen laza enduro túrákat nyomnék vele...mit gondoltok?
kérlek segítsetek!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nemrég még volt Csepelen Patai-Szabó nagyker, bár a vázakor sosem kérdeztem õket.

Ma még kint volt a táblájuk.

LiLZs2

LiLZs2

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

a demo8 az ilyen alapból :)

Az igen ^^, akkor gondolom a bighiten se spórolták még le.
Nem hiszem el még 1*, hogy mindig félnem kell mert aki félve ember az csak félember.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nemrég még volt Csepelen Patai-Szabó nagyker, bár a vázakor sosem kérdeztem õket.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Patai-Szabó outi vázakról tud valaki valamit?:)

A kilencvenes évek közepén még nagyban csinálták õket, akkor nekem is nagy álmom volt, de azóta nem tudok rólluk semmit.