Szal lecsekkoltad az aprót.
Köszi a gyors választ!
X
nem kellett annyira csekkolni:)
vedd meg,tekerd! sokan nyomulnak Mobsterrel a hazai maratonokon..
Szal lecsekkoltad az aprót.
Köszi a gyors választ!
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
1, annyi bõven jó ár.Sziasztok!
Két kérdésem, és egy kérésem lenne:
Mennyi a reális ára egy úgy Mobster (Kelly's) váznak?
176 cm-hez (tudom, hogy namcsak ez számít, arányos alkat vagyok) jó a 17,5"-os vázméret?
Valaki tudna nekem geometriai adatokkal szolgálni a Capriene Revenge (nem tudok pontos évjáratot, de 2004-2006 között lehet) vázzal kapcsolatban?
Elõre is köszönöm,
Krisztián
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
"Vázméretek: 52; 54 (tesztelt); 56; 58 cm"
Sztem kb. 54-es kéne keresni...
Meg elég felejtõs sajna ezzel az elsõ villával; milyen városi gép az, amire nem lehet sárvédõt tenni?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
áh már elég volt ebbõl a váz vásárlás dologból ...hagyom az egészet a picsába és azt használom amim van ...ennyi
eztmost asszán jól leirtam
A sebesség mindent megold.
Egy kerdes ... a te scutumod hatso haromszoge mennyit enged oldal iranyba elmocorogni, ha pl ... fel labbal rajta ulve lepkeded a pedalt vagy ha jo erossen megfogod a hatuljat es huzod jobbra balra ? ... lehet csak en parazok merevfaru vaz utan, de az enyem azert kicsiket mozog. jo lattam ennel sokkal roszabbat de az nem 4 forgaspontos volt.A colt és a scutum különbségeit már néhányszor leírtam. Ha valakit érdekel keressen rá.
Hát igen engem is érdekelne hogy hol lehetne ilyet kapni kjah és persze hogy mennyiért:D
SZtem min van 150e a képen látható váz
A sebesség mindent megold.