Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Please log in to reply
11007 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

"Vázméretek: 52; 54 (tesztelt); 56; 58 cm"
Sztem kb. 54-es kéne keresni...
Meg elég felejtõs sajna ezzel az elsõ villával; milyen városi gép az, amire nem lehet sárvédõt tenni? :(

Feltöltött kép

;)

20" alatt nem kéne aszfaltos gép; nem kell hogy überfordulékonyak legyenek, inkább ne kelljen görnyednem rajta! Mostanim 17es v 18as, az kicsit kicsi.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
no, akkor úgy mondom, h a 22-es az már 56-os :) (1-2 tized különbséggel :) )
avagy; ha a 4 méret S/M/L/XL, akkor 175 centis embernek M-est adnék inkább

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
54 a 21.5... még szerencse hogy itt más méret kell az embernek :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
"Vázméretek: 52; 54 (tesztelt); 56; 58 cm"
Sztem kb. 54-es kéne keresni...
Meg elég felejtõs sajna ezzel az elsõ villával; milyen városi gép az, amire nem lehet sárvédõt tenni? :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Komplettet :)
Hja, csak 22"os nincs a binyiglisnél sem; és azt a gépet meg sok-sok utazás után tudom kipróbálni. Bár elvileg még so-so pont elmenne...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
MC: ugye komplett bringát akarsz venni? :D

Próbálj ki egyet. Már a méretezés miatt is.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

áh már elég volt ebbõl a váz vásárlás dologból ...hagyom az egészet a picsába és azt használom amim van ...ennyi
eztmost asszán jól leirtam :D

Höhö, nem olyan fából vagy mint én :D
'A deneb az 80e használtan és garival és fox van r taggal - akkor kérdés? Neked kell tudod hogy vagizni,ugrabugrálni akarsz, vagy tekerni; utóbbi esetben megfontolandó propedál/spv-s tag. Úgy vélem súlyodhoz a váz egyelõre okés lesz, és 1-2(-3) év múlva csere; úgyhogy a tagra fektess nagyobb hangsúlyt.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
175 centimhez nagyon nagy lehet a 22"? 20ast akartam belõle amúgy is, de nem tudom nem sok-e ez... pedig jó lenne ha jó lenne...
Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szemmel nem látható, hogy mozog oldal irányba. Eddig még nem tûnt fel, hogy nagyon rugalmas lenne.

A sebesség mindent megold.

beatbox

beatbox

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts

A colt és a scutum különbségeit már néhányszor leírtam. Ha valakit érdekel keressen rá.

Egy kerdes ... a te scutumod hatso haromszoge mennyit enged oldal iranyba elmocorogni, ha pl ... fel labbal rajta ulve lepkeded a pedalt vagy ha jo erossen megfogod a hatuljat es huzod jobbra balra ? ... lehet csak en parazok merevfaru vaz utan, de az enyem azert kicsiket mozog. jo lattam ennel sokkal roszabbat de az nem 4 forgaspontos volt.
...Ez lesz keremszeppen...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
olvass privit

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
áh már elég volt ebbõl a váz vásárlás dologból ...hagyom az egészet a picsába és azt használom amim van ...ennyi
eztmost asszán jól leirtam :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Hát igen engem is érdekelne hogy hol lehetne ilyet kapni kjah és persze hogy mennyiért:D
SZtem min van 150e a képen látható váz

ezekhez úgy tudtok hozzájutni, ha rendeltek belõle kb. 100 dbot...
vagy meg kell várni, amíg egy matricamárka (mondjuk magellan) ebbõl rendel.
mint ahogy a freeride katban a asfrf kapható már néhány néven.
egyébként én is nézegettem már azt a vázat...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A colt és a scutum különbségeit már néhányszor leírtam. Ha valakit érdekel keressen rá.

A sebesség mindent megold.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
igen aza scamp az enyém, de még nem 100% hogy eladom!
Mindenesetre jó a geoja és szépen is mozog, ahoz képest hogy a nagyonolcsó kategóriát képviseli.De nem egy nagyon erõs darab

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Ezekhez az Astro vázakhoz, hogy lehetne hozzájutni?
Igencsak megtetszett ez a ASDHK.
KÉP
KÉP2

Hát igen engem is érdekelne hogy hol lehetne ilyet kapni kjah és persze hogy mennyiért:D
SZtem min van 150e a képen látható váz

Sur€

Sur€

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

mondjuk egyik sem... mibe kerülnek ezek?

A deneb az 80e használtan és garival és fox van r taggal
A scamp colt az 95 e ujonnan rst taggal :D

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 posts
Ezekhez az Astro vázakhoz, hogy lehetne hozzájutni?
Igencsak megtetszett ez a ASDHK.
KÉP
KÉP2

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts

na az pl nagyon zsir vaz szerintem, bar ugy amugy a rugostagot leszamitva megeggyezo a magellan scutummal. vegulis 2 helyen van elteres, a rugostag ahova jon beszerelve picit masabb, na meg a felso cso alatt meg be van heggesztve picit. nem tudom mennyivel erossebb ettol. szerintem inkabb csak nehezebb. na teny, hogy nehany grammal nehezebb. de amugy geometriailag megeggyeznek ( mivel hogy ugyanaz a taiwani katalogus vaz mindketto, csak mas neven). a rugostag meg azt hiszem csak rajtad mulik, ott a bikediszkontban talan rendelheto vagy 2 felevel is, mintha. na a denebhez kepest mar normalisabban nez ki, szerintem erossebb es persze eltalaltabb geo, a legfontosabb hogy a felso cso hoszabb es nem vered be a terded a kormanyba ;)

A coltnak más a geoja, és az alsócsöve is. :)
Egyébként van már újjabb verziója: (csak nem lehet kapni sztem)
http://www.astroeng....tw/products.asp -- all mountain -- VHFRA

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Hát még kezdõ DH-s vok és inkább csak lazán tolom szoktam járni Dirt pályára is azt enyi :D
Szerintetek nekem most meik váz lenne jó egy használt, de garis Deneb váz vagy egy Scamp Colt váz?:D

mondjuk egyik sem... mibe kerülnek ezek?