Akkoris az én apukám az erõsebb!Igazából az egyik ismerõsömmel azon "vitázunk", hogy melyik lehet a jobb. Konkrét típusról nem esett szó csak úgy általában a márkákról.
nincs olyan, hogy egy márka mindenben jobb lenne a többinél..
Akkoris az én apukám az erõsebb!Igazából az egyik ismerõsömmel azon "vitázunk", hogy melyik lehet a jobb. Konkrét típusról nem esett szó csak úgy általában a márkákról.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
színben meg rugóstagban térnek csak elCsáo megtudná nekem mondani hogy mi a különbség az idei kona stab delux és supreme között? mármint a a tagon kivül mivel delux ban van r van supreme ben meg dhx 5... ezért drágább is lne supreme persze de nem anyival amennyivel.. most csak vázra gondolok nem komplett bringára..
idei deluxbol már csomot látam képeken törötet supreme böl pedig egyet se..
valaki aztmonta hogy más ötvözetböl van supreme , erösebb
na most kérdésem azlenne hogy ez teljesen hülyeség e , ugyanojan a ketö anyaga , és ha igen akor vajon miért enyivel drágáb csak vázként a supreme.. pusztán a neve miatt estleg?
válaszokat elöre is köszönöm
Azok a fóliák ha jól tudom elég merevek.
Nem vagyok benne biztos, hogy azt szépen fel tudnám ragasztani mert hátrafele vékonyodik a villa és még meg is van hajlítva.
Az ilyen felületre meg nem egyszerû ragasztani.
Lehet h bandázs lesz belõle.
Azok a fóliák ha jól tudom elég merevek.
Nem vagyok benne biztos, hogy azt szépen fel tudnám ragasztani mert hátrafele vékonyodik a villa és még meg is van hajlítva.
Az ilyen felületre meg nem egyszerû ragasztani.
Lehet h bandázs lesz belõle.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960vagy elmész egy autódekoroshoz, és kérsz egy akkora darab 3M kõfelverõdésgátló fóliát, ami befedi az egész láncvillát..
a festést megvédi, de csörögni fog a lánc.