Jelentkezz be Regisztrálj

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere
Posted 2008. August 13. - 09:29

Posted 2008. August 13. - 09:12

Havernak bóótos aszongya Mali Mambát nem ajánlja a váz miatt; srác 100kg /190cm. (Amasa SUper meg 16osban volt csak.)
A _merev_ vázakkal a Malinál nem hallottam hogy gáz lenne, mit tudtok Pro és Kontra?
:prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2008. August 13. - 00:20

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2008. August 12. - 06:00

Epp bicajvasarlas elott allok, es nagyon gondolkodom, hogy beruhazok egy carbon vazas masinara.
Tudna nekem tanacsot adni valaki, hogy mennyire tartos ez az anyag?
Csak mert sokmindent hallottam mar. Van aki szerint csak versenyzesre erdemes hasznalni stb..stb.
Szoktak az ilyen vazakra elettartam garanciat adni?
Elore is kosz
Posted 2008. August 11. - 18:02

Akkoris az én apukám az erõsebb!Igazából az egyik ismerõsömmel azon "vitázunk", hogy melyik lehet a jobb. Konkrét típusról nem esett szó csak úgy általában a márkákról.

nincs olyan, hogy egy márka mindenben jobb lenne a többinél..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 11. - 14:55

Posted 2008. August 11. - 14:50

Sunday egy világkupa szintû dh váz
VOtec még kevésbé ismert márka
konkrét tipusok?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. August 11. - 14:43

Posted 2008. August 11. - 14:41

Posted 2008. August 11. - 14:36

Posted 2008. August 11. - 14:29

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2008. August 11. - 14:29

Lenne egy kérdésem. Szerintetek melyik gyártó csinál/csinált jobb minõségû vázakat, a votec vagy az ironhorse? Továbbá: A Dh-hoz a könnyebb vagy a nehezebb kerékpár jobb?
Posted 2008. August 09. - 13:05

színben meg rugóstagban térnek csak elCsáo megtudná nekem mondani hogy mi a különbség az idei kona stab delux és supreme között? mármint a a tagon kivül mivel delux ban van r van supreme ben meg dhx 5... ezért drágább is lne supreme persze de nem anyival amennyivel.. most csak vázra gondolok nem komplett bringára..
idei deluxbol már csomot látam képeken törötet supreme böl pedig egyet se..
valaki aztmonta hogy más ötvözetböl van supreme , erösebb
na most kérdésem azlenne hogy ez teljesen hülyeség e , ugyanojan a ketö anyaga , és ha igen akor vajon miért enyivel drágáb csak vázként a supreme.. pusztán a neve miatt estleg?
válaszokat elöre is köszönöm
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. August 09. - 13:01

idei deluxbol már csomot látam képeken törötet supreme böl pedig egyet se..
valaki aztmonta hogy más ötvözetböl van supreme , erösebb
na most kérdésem azlenne hogy ez teljesen hülyeség e , ugyanojan a ketö anyaga , és ha igen akor vajon miért enyivel drágáb csak vázként a supreme.. pusztán a neve miatt estleg?
válaszokat elöre is köszönöm
Posted 2008. August 08. - 17:48

Azok a fóliák ha jól tudom elég merevek.
Nem vagyok benne biztos, hogy azt szépen fel tudnám ragasztani mert hátrafele vékonyodik a villa és még meg is van hajlítva.
Az ilyen felületre meg nem egyszerû ragasztani.
Lehet h bandázs lesz belõle.
Csak a láncvillára nem tennék fel amúgy...
de majdnem az egész vázam le lett vele ápolva.. (igaz, dekoros keze álltal, de nem lehetetlen küldetés.)
Maga a fólia, alkalmas rá.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. August 08. - 14:07

Posted 2008. August 08. - 13:34

Nem vagyok benne biztos, hogy azt szépen fel tudnám ragasztani mert hátrafele vékonyodik a villa és még meg is van hajlítva.
Egy fehér láncvillavédõt képtelenség lenne kitisztítani, nem véletlen, hogy kosz-színûek.

Bandázsról gondolom lejön a kosz. Már ha nem válik le magától a rendszeres víz-sár-kosz áztatástól...
Tigger: A használat mellett azért simogatni igenis kell a bringát, lelke van... :icon_redf
Posted 2008. August 08. - 13:30

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. August 08. - 13:14

basszus használni kell azt a bringát, nem simogatni...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. August 08. - 11:13

vagy elmész egy autódekoroshoz, és kérsz egy akkora darab 3M kõfelverõdésgátló fóliát, ami befedi az egész láncvillát..
a festést megvédi, de csörögni fog a lánc.