Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vázak CC/FR/DH/4X - általános eszmecsere

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11007 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi!
Ez a Speeder sem egy hosszbajnok, mint ahogy beszéltünk is róla. :)

crossway esetleg ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszi!
Ez a Speeder sem egy hosszbajnok, mint ahogy beszéltünk is róla. :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nagyon rövidek szerintem.

bér a speeder meg a phd sem az a végigfekvõs geó

-bocs de 15 perc+
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Inkább ragaszkodnék a mini V/V-fékhez.A Dew is tetszik :)

nagyon rövidek szerintem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

vagy ha nem kell 28-as nál ballonosabb gumi meg v fék (és akkor váltó fékkar cser is ha jól sejtem) akkor tulképp outi vázból is lehet

Inkább ragaszkodnék a mini V/V-fékhez.A Dew is tetszik :)

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Semmi bajom vele, csak nagy.Nekem megfelel a Speeder is, csak ha van alternatíva, akkor azok is érdekelnek.

ami itthon aránylag könnyen beszerezhetõ vázként és bevált darabok azt kb felsoroltuk

vagy ha nem kell 28-as nál ballonosabb gumi meg v fék (és akkor váltó fékkar cser is ha jól sejtem) akkor tulképp outi vázból is lehet

vagy vmi cross váz. bár kb az is a merida ami kapható itthon. az meg montisho hasonlóbb geó.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

mi a baj a meridával. mégis valami hogy miben térjen el ?

Semmi bajom vele, csak nagy.Nekem megfelel a Speeder is, csak ha van alternatíva, akkor azok is érdekelnek.

-=B.B.B.=-

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szeretnék vázat cserélni. Fitness vázat tudnátok ajánlani, ami kapható is kis hazánkban? Jelenleg egy Merida Speeder van és azt szeretném leváltani. Mindenképpen egyenes kormány- o.úti áttétel kombóban gondolkozom.

mi a baj a meridával. mégis valami hogy miben térjen el ?

amúgy kona phd (ha nem is raktárról de rendelésre sztem emberi idõ alatt elérhetõ) sõt mág komplett bringaként is egész jó. vagy vmi ciklokrossz váz.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szeretnék vázat cserélni. Fitness vázat tudnátok ajánlani, ami kapható is kis hazánkban? Jelenleg egy Merida Speeder van és azt szeretném leváltani. Mindenképpen egyenes kormány- o.úti áttétel kombóban gondolkozom.

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja hat ilyenkor kell azt csinalni hogy a torott hajlott stb valtofulet beviszed egy normalis arukeszlettel rendelkezo boltba es mondod hogy ilyett tessek nekem adni. aztan vagy van vagy nincs de legalabb latja a boltos hogy mi kell neked.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez pont olyan, mint amikor Laciklon a régi merida missionjéhez keresett váltótartó fület és sehol sem talált, aztán ránézett a scutumomra és azon ugyanolyan fül volt, mint ami kellett neki és a trekemen is ugyanolyan fül van.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A kezemben van egy, a Cseke által forgalmazott, Polaris/Serpens AL 2003-2005 jelölésû váltófül. Na ez pont nem jó a Serpensre, egyébként meg rajta van a jelölés "K", alias Kona K.:D

Speci füleit külön kedvelem:mad:, mert van egy forgalmazói és egy végfelhasználói termékkódja, de a kettõ még véletlenül se azonos.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a Kona H egy nagyon elterjedt valtopapucs amugy. legalabb 5 kulonbozo markaju bringara tettem mar fel. nalunk mindig volt a boltban egy par jolly joker jelleggel.

amugy nem ertem miert nem lehetett mar reges-regen standardizalni a valtofulet. miert jo nekunk ez a kismillio fele forma mikor mind ugyanazt a celt szolgalja es a vaz kialakitas csak nagyon ritkan igenyli meg egy kulonleges forma alkalmazasat.

ja es kedvencem a regi marinok meg specializedek 2mm-s csavarral valo felfogatasa volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Némi segítség mindazoknak, akik 2003-2004 évjáratú Magellan Serpens vázzal rendelkeznek és váltótartó fülre van szükségük. Mivel a "gyártó"/forgalmazó Csekénél az utóbbi idõben nem volt, és a boltok is csak így-úgy vannak eleresztve ezzel a cuccal (sõt elõfordult, hogy a csomagolásban nem megfelelõ alkatrész volt), ezért a kérdése alkatrész kiváltható a Kona "H" jelû, megfelelõ alkatrészével (ugyan az; ráadásul a 2006-s Kula, Kula Deluxe, Kula Primo hátsó papucsai megegyeznek a Serpens papucsaival).

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Lehet rosszul fejeztem ki magam, nem azért õket kerestem fel mert a többivel gondom van (nem ismerek többet, yasec meg ráadásul közel is van hozzám) hanem mert nem akarok új vázat hanem az átalakítás mellett döntöttem.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a többi mesterrel mi a gondod?

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Én is most hasonló gondokkal küszködök, hogy a vázamat ss-re alakítsam, de mivel amúgy jó a váz Yasecot ill. Máriuszt keresem fel az ügyben.

Awesome Zoll

Awesome Zoll

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Köszi mindekinek az infókat! :):):)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

7 éve megyek egy sebességgel, és továbbra sem akarok váltót a bicómra, de eddig vagy láncfeszítõs megoldás volt, vagy csúszópapucs. Viszont ezek mind ugribugris bicók voltak. De most már nem a jános-hegyi lejtõket akarom látni, és egy ideje XC a bicóm felhasználási területe... és ezért akarom a mostani 14.5-es SS Polar-X-et lecserélni vmi könnyebbre és kicsit nagyobbra. kb. egy crux SS-re. de pl. neten sehol sem láttam ilyen vázat... ezért gondoltam körbejárom a témát, hogyan tehetek szert egy ilyen vázra:)

apróban hirdetnek ilyen ss crux vázakat

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
akkor az itthoni használt vázak jöhetnek szóba (amibõl sajnos kevés az eladó), vagy a crux.
elszórva vannak a boltokban kona explosif vázak, amik nem olcsók, de nagyon jók, viszont szegényes a méretválaszték belõle. tiggert kérdezd meg hogy van e még raktáron náluk. vagy a régi 26-os unit (már 29-es az új), de ezt fõleg komplett gépként találod meg, szintén nem olcsó. vagy veszel egy jó acél monti vázat, és átalakíttatod az igényeidnek megfelelõen valamelyik erre alkalmas mesternél. (szerintem az utóbbi a legolcsóbb megoldás). esetleg a www.singlespeed.hu oldalon kérdezz körbe hátha van valakinek eladó váza.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell: