ehhez a giant 29erhez epp passzolna.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Igazából az imbuszos fejû csavart kitekertem, hátha azzal van a baj. Nem láttam rajta semmit, az alátét és a tömítés egybe van építve a csavarral, szóval ott sztem nem nagyon ereszthet.
Ha az állító mûanyagot kiveszem akkor is csöpög belõle, szóval elképzelhetõ, hogy magán a lyukon át csöpög :S
Tökéletes az elgondolásod, a probléma abból adódik hogy a gyártó acél anyában gondolkodik + arra is gondol hogy könnyebben feltedd a crovát a csavarra ezért le kerekiti az elejét. Nem gondol viszont a hülye bringásokraLehet, hogy a szerszámos topikba jobban illene, de mégis ide tartozik. Tudtok konkrét olyan csõkulcs márkát/típust, ami nem nyalja el a villák alu csavarrészeit, például 24mm-est? Vagy bármelyik jó, csak le kell köszörültetni síkra az alsó részét?
Lehet, hogy a szerszámos topikba jobban illene, de mégis ide tartozik. Tudtok konkrét olyan csõkulcs márkát/típust, ami nem nyalja el a villák alu csavarrészeit, például 24mm-est? Vagy bármelyik jó, csak le kell köszörültetni síkra az alsó részét?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a torából alul a rebound állító csavarnál csöpög az olaj. 2 állása van ugye: a "nyúl" és a "teknõs". Eleinte nyúl állásban használtam, nem is volt problémám vele, de amint eltekertem eresztette is az olajat. Eddig csak csöpögött, de húztam az imbuszon, hátha az a baja, hogy kilazult. Na azóta hiába is állítgatom, szinte már folyik belõle az olaj.
Láttam az ebike-on hozzá komplett csillapítás alkatrészt 7ezer ft-ért, de most nem igazán számoltam ezzel a kiadással. Esetleg, ha van valami ötletetek azt nagyon nagy örömmel fogadnám.
Köszönettel,
Tamás
Aki úgy gondolja, hogy a Foxok milyen merevek az nézze meg azt a vidit.
Fox Talas Vs Rock Shox Reba Fork 29er StiffnessTest - YouTube
Nem rossz annak a rebának picit a szimmeringje?
Más:
Mi a véleményetek arról, hogy 100as út helyett mondjuk 130on használjam 3 centi saggal?
Mármint így sokkal-sokkal finomabb a mozgás, de nem teszi tönkre a villát az állandó nagy mértékû sag?