a pike tökéletes out-of-boxmi kb. félóra munkával tök jó villát csináltunk a duro-ból.
szóval a marzot, rs-t, manitout nem kell szétszedni egybõl?
Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Írta 2006. március 02. - 14:16
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 02. - 14:15
meg persely és szimmeringcsere?
tudod ha veszek egy villát, akkor ne az legyen már az elsõ lépés, hogy elkezdem baszogatni, hanem beszerel(tet)em és használom.
mi kb. félóra munkával tök jó villát csináltunk a duro-ból.
szóval a marzot, rs-t, manitout nem kell szétszedni egybõl?
Írta 2006. március 02. - 14:11
Valószínûleg itt kellett volna kérdeznem a tárcsafék topic helyett, szóval RST gila t5 plus (px gyári csoda) bírná a 185 mm-es tárcsát Avid Juicy 5-ös fékkel, vagy inkább a 160-as tárcsa mellett döntsek?
Írta 2006. március 02. - 14:10
tudod ha veszek egy villát, akkor ne az legyen már az elsõ lépés, hogy elkezdem baszogatni, hanem beszerel(tet)em és használom.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 02. - 14:09
Írta 2006. március 02. - 14:07
megéri
Írta 2006. március 02. - 14:07
" a suntour mindig megbízható telókat csinált"
Na ez az amit nem irtam volna le
tõled nem is vártuk volna. neked még ELFOGADHATÓ dh telót sem csináltak:)
gondolom, ezért is nem tekersz;)
egyébként Kuki már egy éve nyúzza a cc-telójukat, és még mindig él. elõtte tört nála marzo 1 nap alatt, rst egy hét alatt. aki látta már bringázni, tudja miért....
Írta 2006. március 02. - 13:55
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. március 02. - 13:52
Na ez az amit nem irtam volna le
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 02. - 13:46
sziasztok,érdekelne vélemény suntour duro vagy suntour rux telókról.duro d újonan 26,de testbike-on elég jókat írnak róla,street-re kellene,a gyár még a rux-ot ajánlja street-re,de azt meg ithon még nem láttam.jah és ha duro akkor duro-e vagy duro-d?csak mert elméletileg csak a csillapítás állítási lehetõségben különböznek,ehhez képest testbike-on az e-t tök lehúzták,a d-t meg dícsérik,vagy ennyire nem mérvadó a testbike.hu?elõre is köszi a véleményeket,tanácsokat.vagy ha esetleg valaki tud max 35 ig street-re jó telót,akár használtat is,akkor szóljon!csáo
nálunk volt/van egy srácnak. letört róla a tárcsafékrögítés. õ állítja, hogy nem ütötte semminek, de én ezt nem nagyon hiszem el... mozgásra nagyon progresszív volt gyárilag, de megoldottuk egy másik rugóval. a fekete bevonat elég hamar kopni kezdett a becsúszón. de szerintem nyugodtan megveheted, a suntour mindig megbízható telókat csinált.
Írta 2006. március 02. - 13:46
Írta 2006. március 02. - 13:39
Ha jól emléxem, volt itten vhol egy kis gonolatcsere, és egyöntetûen mindenki (aki ért is a dolgokhoz) azt mondta, hogy a testbike mekkora egy sz@r. Megbízhatatlan. Nagyképû faxok írnak oda, de sokat.
ON
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. március 02. - 13:30
egyáltalán nem mérvadó. felejtsd el amiket ott olvastál.vagy ennyire nem mérvadó a testbike.hu?elõre is köszi a véleményeket,tanácsokat.
Írta 2006. március 02. - 13:25
Írta 2006. március 02. - 13:00
Vagy egy SPV-s telóm.
Kaptam hozzá SPV tuning socket-et.
Tudja vki hogy mire és hogy lehet használni?
Elõre is köszi.
Írta 2006. március 02. - 09:05
nekem bírta az akkior még 110 kilómat is, köszonte szépen nem ártott neki....(03-as pilot xc volt)Igen, elég súlyfüggõ. Bár a mozgása ISTENI! ezt szerettem a legjobban. A tény, h a levegõ ráfújás nem túl sokat tud módosítani, kisnyomás miatt. ha nagy eltérés van a súlyodban(normálhoz képest), akkor bizony rugócsere erõssen ajánlott. Én 76 kiló vagyok, és maxra(2bar) felfújva még valahogy elment. de néha bizony elfogyott a rugóút... Szóval 75kiló felett én nem ajánlom, gyári rugóval.
A csillapítása is tökéletes, teszi a dolgát. csillapít.
kissé rugalmas, tartós cc villa, nagyon jó áron.
Ami viszont érdeks, hogy most egy pilot sl-em van, (azonos évjárat '05) ami viszont keményebb... érdekes. Talán a lockout passzív módban is csillapít valamellyest.Imádom ezt a villát.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_kerekeske_*
Írta 2006. március 02. - 00:04
Sziasztok!
Infó kellene Rock Shox Pilot XC-rõl.
Érdemes megvenni (hobby CC-re kellene)
Igen, elég súlyfüggõ. Bár a mozgása ISTENI! ezt szerettem a legjobban. A tény, h a levegõ ráfújás nem túl sokat tud módosítani, kisnyomás miatt. ha nagy eltérés van a súlyodban(normálhoz képest), akkor bizony rugócsere erõssen ajánlott. Én 76 kiló vagyok, és maxra(2bar) felfújva még valahogy elment. de néha bizony elfogyott a rugóút... Szóval 75kiló felett én nem ajánlom, gyári rugóval.
A csillapítása is tökéletes, teszi a dolgát. csillapít.
kissé rugalmas, tartós cc villa, nagyon jó áron.
Ami viszont érdeks, hogy most egy pilot sl-em van, (azonos évjárat '05) ami viszont keményebb... érdekes. Talán a lockout passzív módban is csillapít valamellyest.Imádom ezt a villát.
vendég_kerekeske_*
Írta 2006. március 01. - 23:57
vendég_rainman_*
Írta 2006. március 01. - 20:43
Köszi szépen!
Ha msn-en könnyebben eligazít vki akkor vegyen fel nyugodtan!!! Hálás lennék a segítségért!
Írta 2006. március 01. - 19:28
Mekkora a súlyod?Sziasztok!
Infó kellene Rock Shox Pilot XC-rõl.
Érdemes megvenni (hobby CC-re kellene)
Ha átlagos, arra tökéletesen jó lesz.