Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mi kb. félóra munkával tök jó villát csináltunk a duro-ból.
szóval a marzot, rs-t, manitout nem kell szétszedni egybõl?

a pike tökéletes out-of-box

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

meg persely és szimmeringcsere? ;)
tudod ha veszek egy villát, akkor ne az legyen már az elsõ lépés, hogy elkezdem baszogatni, hanem beszerel(tet)em és használom.

mi kb. félóra munkával tök jó villát csináltunk a duro-ból.
szóval a marzot, rs-t, manitout nem kell szétszedni egybõl?

toros

toros

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Valószínûleg itt kellett volna kérdeznem a tárcsafék topic helyett, szóval RST gila t5 plus (px gyári csoda) bírná a 185 mm-es tárcsát Avid Juicy 5-ös fékkel, vagy inkább a 160-as tárcsa mellett döntsek?
Jegyeket, bérleteket!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meg persely és szimmeringcsere? ;)
tudod ha veszek egy villát, akkor ne az legyen már az elsõ lépés, hogy elkezdem baszogatni, hanem beszerel(tet)em és használom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem nehezebbek a marzónál, olajcsere;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
cserébe kavics nehezek, nem mozognak és túlcsillapitottak.
megéri :rolleyes:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

" a suntour mindig megbízható telókat csinált"

Na ez az amit nem irtam volna le ;)

tõled nem is vártuk volna. neked még ELFOGADHATÓ dh telót sem csináltak:)

gondolom, ezért is nem tekersz;)

egyébként Kuki már egy éve nyúzza a cc-telójukat, és még mindig él. elõtte tört nála marzo 1 nap alatt, rst egy hét alatt. aki látta már bringázni, tudja miért....

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Olyan szempontból igaza van, hogy azok nemsûrûn törnek el. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
" a suntour mindig megbízható telókat csinált"

Na ez az amit nem irtam volna le ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

sziasztok,érdekelne vélemény suntour duro vagy suntour rux telókról.duro d újonan 26,de testbike-on elég jókat írnak róla,street-re kellene,a gyár még a rux-ot ajánlja street-re,de azt meg ithon még nem láttam.jah és ha duro akkor duro-e vagy duro-d?csak mert elméletileg csak a csillapítás állítási lehetõségben különböznek,ehhez képest testbike-on az e-t tök lehúzták,a d-t meg dícsérik,vagy ennyire nem mérvadó a testbike.hu?elõre is köszi a véleményeket,tanácsokat.vagy ha esetleg valaki tud max 35 ig street-re jó telót,akár használtat is,akkor szóljon!csáo

nálunk volt/van egy srácnak. letört róla a tárcsafékrögítés. õ állítja, hogy nem ütötte semminek, de én ezt nem nagyon hiszem el... mozgásra nagyon progresszív volt gyárilag, de megoldottuk egy másik rugóval. a fekete bevonat elég hamar kopni kezdett a becsúszón. de szerintem nyugodtan megveheted, a suntour mindig megbízható telókat csinált.

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
szal akkor felejtsek el mindent amit ott olvastam?:(akor most milyen telót vegyek street-re max 35,akár használt is

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
OFF
Ha jól emléxem, volt itten vhol egy kis gonolatcsere, és egyöntetûen mindenki (aki ért is a dolgokhoz) azt mondta, hogy a testbike mekkora egy sz@r. Megbízhatatlan. Nagyképû faxok írnak oda, de sokat.
ON
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

vagy ennyire nem mérvadó a testbike.hu?elõre is köszi a véleményeket,tanácsokat.

egyáltalán nem mérvadó. felejtsd el amiket ott olvastál.

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
sziasztok,érdekelne vélemény suntour duro vagy suntour rux telókról.duro d újonan 26,de testbike-on elég jókat írnak róla,street-re kellene,a gyár még a rux-ot ajánlja street-re,de azt meg ithon még nem láttam.jah és ha duro akkor duro-e vagy duro-d?csak mert elméletileg csak a csillapítás állítási lehetõségben különböznek,ehhez képest testbike-on az e-t tök lehúzták,a d-t meg dícsérik,vagy ennyire nem mérvadó a testbike.hu?elõre is köszi a véleményeket,tanácsokat.vagy ha esetleg valaki tud max 35 ig street-re jó telót,akár használtat is,akkor szóljon!csáo

Tomka1

Tomka1

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hello!

Vagy egy SPV-s telóm.
Kaptam hozzá SPV tuning socket-et.
Tudja vki hogy mire és hogy lehet használni?
Elõre is köszi.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Igen, elég súlyfüggõ. Bár a mozgása ISTENI! ezt szerettem a legjobban. A tény, h a levegõ ráfújás nem túl sokat tud módosítani, kisnyomás miatt. ha nagy eltérés van a súlyodban(normálhoz képest), akkor bizony rugócsere erõssen ajánlott. Én 76 kiló vagyok, és maxra(2bar) felfújva még valahogy elment. de néha bizony elfogyott a rugóút... Szóval 75kiló felett én nem ajánlom, gyári rugóval.
A csillapítása is tökéletes, teszi a dolgát. csillapít.
kissé rugalmas, tartós cc villa, nagyon jó áron.

Ami viszont érdeks, hogy most egy pilot sl-em van, (azonos évjárat '05) ami viszont keményebb... érdekes. Talán a lockout passzív módban is csillapít valamellyest.Imádom ezt a villát.

nekem bírta az akkior még 110 kilómat is, köszonte szépen nem ártott neki....(03-as pilot xc volt)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég

Sziasztok!

Infó kellene Rock Shox Pilot XC-rõl.
Érdemes megvenni (hobby CC-re kellene)

Igen, elég súlyfüggõ. Bár a mozgása ISTENI! ezt szerettem a legjobban. A tény, h a levegõ ráfújás nem túl sokat tud módosítani, kisnyomás miatt. ha nagy eltérés van a súlyodban(normálhoz képest), akkor bizony rugócsere erõssen ajánlott. Én 76 kiló vagyok, és maxra(2bar) felfújva még valahogy elment. de néha bizony elfogyott a rugóút... Szóval 75kiló felett én nem ajánlom, gyári rugóval.
A csillapítása is tökéletes, teszi a dolgát. csillapít.
kissé rugalmas, tartós cc villa, nagyon jó áron.

Ami viszont érdeks, hogy most egy pilot sl-em van, (azonos évjárat '05) ami viszont keményebb... érdekes. Talán a lockout passzív módban is csillapít valamellyest.Imádom ezt a villát.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
tudod, ott a rock shox oldalon azért vannak dolgok. Jó, a régebbi modellek adatait mellõzik(ezért haláál)de szervízelési útmutatók vannak. Gyönnyörûen leírják, h kell szétkapni. képekkel illusztrálva. Amúgy meg biztos nem ördöngõs. vannak csavarok, meg anyák... a legfelsõt lekapod, aztán tovább. sok sikert!

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Vki írja meg még ma h hogyan kell szétszedni egy SL lock out-ot!! Köszi szépen! Holnap megyek szevízbe addigra tárgytalan lesz csak ennyivel is kevesebbet kéne javíttatnom! Egyszerûen csak koszos és ki kéne pucolni azt a felét is a telónak ahol a lock out van...
Köszi szépen!

Ha msn-en könnyebben eligazít vki akkor vegyen fel nyugodtan!!! Hálás lennék a segítségért!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok!

Infó kellene Rock Shox Pilot XC-rõl.
Érdemes megvenni (hobby CC-re kellene)

Mekkora a súlyod?
Ha átlagos, arra tökéletesen jó lesz.