Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a marzo valószinüleg könnyebb. és az eta finom dolog amig mûködik.
én azt venném.
szerk: lehet nem könnyebb amugy igy utánagondolva, mindjárt nézek is sulyadatokat.
szerk2: a marzo 1740 gramm, a tora meg 2070 gramm. akkor mégiscsak jól emlékeztem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

wick-thor

wick-thor

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Most már szûkült a kör: Marzocchi 2006 MX Comp ETA, vagy RockShox 2006 Tora 318 Solo Air. Amúgy durvább terepen is használom, mivel össztelós a bringám. Tehát amolyan "enduro" célra is meg kell felelnie...Akkor melyik a 2 közül?

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Jóreg!
Szétszedtem, kipucoltam, bezsíroztam, összeraktam a telómat, szerintem szépen is mozog, csak furcsa, mert "szuszog", fõleg ha a csillapítást leveszem róla. Pedig olajos részhez nem nyúltam, a becsúszókat nem bántottam. (ja de, a rúgós részt igen, de nem hinném, hogy az szuszog)
Odaútom is-visszaúton is.
Ötlet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

Megismételném a legutóbbi kérdésem, hátha tudtok segíteni!Reba és a Marzo esetén mit jelent, hogy belülrõl állítható határérték, ill. visszaút csillapítás belülrõl?

ha jól emléxem a rebánál meg azt jelenti hogy, van egy tavaly floodgate, idén csak gate nevû funkció ami annyi hogy nem kõkemény a lock out hanem mozog kicsit..gyakorlatilag ezt az érzékenységet tudod állitani csak a drágább verzióknál egy tekerentyûvel, az sl-nél meg asszem egy imbusszal kicsit bele turkálva...egyszer kell beállítani aztán békén hagyni....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
A visszaút belülrõl azt jelenti, hogy a visszaút csillapítást belülrõl tudod állítani( tehát szét kell szedned).
A határ érték, általában valaminek a határa:p, és azt is csak belülrõl (tehát a telõ szétszedésével tudod állítani.)

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

wick-thor

wick-thor

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Megismételném a legutóbbi kérdésem, hátha tudtok segíteni!Reba és a Marzo esetén mit jelent, hogy belülrõl állítható határérték, ill. visszaút csillapítás belülrõl?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
http://www.marzocchi...6-taiwan-uk.pdf

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Hy all!

Újra 1 kis segítség kellene.
Tudna valaki adni 1 linket ahol meglehet találni a marzocchi Dirt Jam pro teleszkóp felépítésének rajzát, vagy bármit ami a szerelését elõsegíti.
Annyi ugyanis a problémánk, hogy a haverom vett 1et, és 0 benne a visszíútcsill, szerintünk nincs benne 1 csepp olaj se és ezért kellene szétkapni.
Pls segítsetek!
Elõre is köszi

Üdv
Jani

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
ha a súly fontosabb rebát, ha a tartósság MX Comp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

én a rebát venném.

elsõ 2bõl valamelyiket de leginkább a rebát
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én a rebát venném.

wick-thor

wick-thor

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Illetve a Reba és a Marzo esetén mit jelent, hogy belülrõl állítható határérték, ill. visszaút csillapítás belülrõl?

wick-thor

wick-thor

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Visszaveszik a telómat, mert veszek egy RockShox Ario hátsó rugóstagot. Akkor kérlek, segítsetek, milyen telót vegyek kb 70-ig! Marzocchi 2006 MX comp ETA dual air (SSV), Rock Shox Reba SL dual air 2005, Rock Shox Recon 06 Solo Air 351, Rock Shox Tora 318 U-Turn.....

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
kösz Málna, odab@sztam rendesen, aztán kijött!
:)
nem simogatni kellett....

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
azt csinálom, (de féltem)...
:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
kalapács
jó lesz, nem kell félteni

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
endroo:
Ahead
Lehet h meg van szorulva, más nem okozhat ilyet.
Ki tudom azt szedni úgy hogy egyben maradjon a kcs? :confused:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
baalna: ahead? esetleg a kcs felsõ központosító gyûrûje nem szorult meg?

Kuba Elindít

Kuba Elindít

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
tényleg, a srácnak a mostani bikemag elején milyen telója van?? Ez vmi tavalyi marzó xc-villa, nem?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Segítség!
Ki akarom venni a telómat,és nem akar kijönni a vázból!
Belerohadt a kormánycsapágyba, vagy mi???
Elvileg szépen ki kéne csúsznia, nem?
Bazz...
Ötlet valakinek?
:confused: