Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
En vennek sherman jumpert, ha lenne dellam. Szerintem nagyon jo villa, igazi dirt. Bar sokan mondjak, hogy torik, de szerintem birja, minden csak suly es technika kerdese.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
utfg

es legyszives ne beszelj csunyan, itt masok se teszik.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Kérhetnék érveket és ellen érveket 1 Sherman jumper mellett, szemben emrt már ***** teli van h haverok így meg úgy fikázzák h drága és **** pedig mégis az õ villájuk törik!
May the force be with you! :afro:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en probaltam torat, es szepen mozgott, de en is inkabb a marzot vennem :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Köszönöm a segítségeteket, akkor a tora mellett döntök! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a súlykülönbözet nagy része abból van, hogy a rockshox 32-es acél, mig a marzo 30-as alu becsúszókkal jön. (rocsi: nem, nem tudok torziós mutatókat :D)
ha nem számít a súly, én a tora mellett döntenék. magamnak azonban inkább marzot vennék, nálam fontos 200 gramm is :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás
az idei/tavalyi marzo xc vila súlyok nagyjából stimmelnek, persze hozzáadva a nyak súlyát is.....szvsz a marzo vszinû kicsit jobban mozog, a rs viszont precízebben kidolgozott, és nagyságrendekkel merevebb,,,/reba vs maraton xc tapassztalat alapján/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Igen-igen, õk általában hozzáteszik zárójelben, hogy "villanyak nélkül, villanyak +X gramm" :) (ha nem tévedek). Egyébként szimpibb a Tora, sokkal több az állíthatóság és ráadásul külsõ. A becsúszószárak ugyan nem anodizáltak, de ez már tényleg harmadlagos-utolsó szempont...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A Marzo súlyadatokat érdemes némi fenntartással kezelni.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Szerintetek melyik a jobb vétel egy xc bicajba: Marzocchi '06 MX Comp ETA, vagy Rock Shox '06 Tora 318 Solo Air 100mm PopLoc (http://ebike.hu/term...lavallas/2648)?
nyílt olajfürdõs marzoccsim már volt, annak nagyon finom a csillapítása télen is, a Motion Control rendszert viszont nem ismerem. A PopLoc rugóútrövidítés, vagy fullmerev lesz tõle a villa? A tora továbbá párszáz grammal nehezebb (abszolút nem számít ez a +súly), viszont egy tizessel olcsóbb. Ha azt mondjátok, h van olyan jó, mint az MX comp, akkor a rockshoxot veszem meg. Köszi

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Ténnleg Tam!
feltennél az üzenõfalra egy árlistát, hogy mennyiért dolgoztok?
Kiváncsi lennék rája.

Én is...aztán jól alájukígérünk:D
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ténnleg Tam!
feltennél az üzenõfalra egy árlistát, hogy mennyiért dolgoztok?
Kiváncsi lennék rája.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
60 euro ket alu kupakert? a nemetek gondolom viszik mit a cukrot.

csoro magyar meg keres egy bandibat vagy pistabat akinek van hatul a feszerben eszterganyoloja, es ket sorer megcsinaltatja.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Óóó jeee!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
halooo!
kérdés: ha a cannondale vázban a headshock meghal, avagy bármi baja lesz a villának, akkor normál villa tehetö a vázba?Adaptert kell csináltatni nem? egy szükitöt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nekem itt áll egy elfekvõben. megvehetõ:) és egyáltalán nem drága, a tudásához képest. 13 cm út, merevebb bármelyik másik 13 centis villánál, a mozgása pedig leírhatatlan. mert ebben nem csúszópersely van, hanem tûgörgõkön gurul a becsúszó.

a szembejövõ emberek arcának a látványa pedig minden pénzt megér:)

másfeles, vagy 1.1/4"-es (super oversize)?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hi

egy rock shox pilot c alkalmas nem durvulós cc-re? vagy lehet egyszerûbb úgy kérdeznem, hogy mire jó?
erre gondolok link

köszi

Arra találták ki; jó lesz.

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Én szerintem pikeot vegyél, nekem is az van és szerintem elég jól bírja. Meg ugye agyon lehet állítani, én azt vennék a helyedbe. Sztem a black az nem arra való egyáltalán, de te tudod.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
van ez a spinner nevezetû dolog is... 130mm, acél 34es becsúszók, átütõ és valami 47ezer?! sztem az lehet az ideális választás, bár próbálni még sztem senki nem próbálta a fórumról.. de ha biztosra mész, akko amiket conor ajánlott, vagy talán még egy black, de az hivatalosan nem dirt villa :P

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
dropoff, dirt jumper, átütõs psylo, pike, ezek kijönnek 50bõl kb

lehet válogatni:-)

suntourt felejtsd el gyorsan, ha rám hallgatsz;)
Autist Team:)