Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
volt rola szo sokszor. asszem az az a villa, amire azt mondta LCS, hogy ha raszanod az idot, akkor jo villat lehet belole faragni. de anni penzert mar lehetne a dobozbol kiveve is jo villa.

en nem vennek marzo helyett manitout.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
árulom a vilám és egy srác írt hogy nem akarom-e elcserélni egy 05ös stance kingpinre?z150fr van szó.
nem ismerem azt a villát.nem is próbáltam valmi tapasztalat?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ha azt vesszük, hogy az olcsó telók nagy részének nem müxik semmit az elõfeszítésállító csavarja. :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Helló mindenkinek!
nem ide tartozik de most kaptam egy SChwinn cspel magnum-ot és a teló szinte alig mozog de megnéztem és az elõfeszítõ csavarja teljesen be van húzva!
Ha lazítok rajta jobban fog mozogni??

vagy csak kipróbálod, akkor mi lesz?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Helló mindenkinek!
nem ide tartozik de most kaptam egy SChwinn cspel magnum-ot és a teló szinte alig mozog de megnéztem és az elõfeszítõ csavarja teljesen be van húzva!

no comment... :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
igen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Helló mindenkinek!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ll: ne... :)
Feltöltött kép

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
I'm sorry.

látszik, hogy vizuális típus vagyok :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

bocs, hogy kötözködök, de nem 20mm az a 30? :)
namer 140-120..

36-nál meg 100-130-160 szal ott 30

I'm sorry.

látszik, hogy vizuális típus vagyok

nem igazad van, a kicsinél tényleg 20 :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Feltöltött kép

tévedtem 90° alatt állítasz :)

nem 3 hanem 30 mm

bocs, hogy kötözködök, de nem 20mm az a 30? :)
namer 140-120..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Csakis Talas II. 07-s 36 Talas R lesz. Eddig se volt szükségem a kis- és nagysebességû kompresszió állítására, ezután sem lesz. Ha jó az év végi prémium, akkor ez lesz az utókarácsonyi ajándék.:D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amen. ez az uj mar lehet jo [annak tunik igy az elmondottak alapjan] de en a regit probaltam, es olyan nekem nem kell.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ja és hogy pontosak legyünk a 3mm es klikkekkel állítható régi cucc a TALAS, a jövõ évi 3 pozíciós cucc meg a TALAS II
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

sose fogtam fel az un "on-the-fly" allithato utas villak lenyeget. varjunk, tekerek 8es fekl fordulatot, mert maszas jon. varjunk, visszatekerek 8 es fel fordulatot, mert lejto jon. jajj megint maszas jon, az alkarom mar jobban faj a tekergetestol, mint a labam az elozo maszastol, de tekergetni kell...

az egyetlen ilyesmi aminek ugy ereztem van ertelme, az a marzo ETA volt. de ahhoz fel fordulat kellett.

a vazadba van egy idealis magassagu villa, rakjal bele egy akkora villat, es orulj. maszni meg van lockout. talas villak dragabbak is, meg nehezebbek is.

A gyakorlatban ez azért nem egészen így néz ki. Nyílvánvaló, hogy az ember nem állandóan állítgat de mondjuk egy 5 km hosszú, köves sziklás meredek emelkedöhöz nekem nem lockout kell, hanem inkább a talas 100-as állása és az optimálisabb mászó pozíció. A tetön állítok és a 130-as állással gurulok le. Az átállítás kb. 1 sec. Hosszú ellenszeles szakaszokon is kimondottan jó a 100-as állás. Nekem a Talas az elsö állítható utas villám és én már csak ilyen rendszerüt vennék.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Feltöltött kép

tévedtem 90° alatt állítasz :)

nem 3 hanem 30 mm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

a 36 talasra az van irva, hogy egy klikk=3mm.

megprobaltam, nem 180 fok az. tobb. ha annyi lenne, nem sirna a szam.

az a tavalyi meg az idei....07-eseken már 100-130-160 a 36, 100-120-140 a "kicsi" , erre a módra írtam hogy a legjobb útállítás....ehhez képest az eta macerás.
és jó az az útállítás, "minden felfelé nehéz, lefelé nem bírja bringázás alapja" :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a 36 talasra az van irva, hogy egy klikk=3mm.

megprobaltam, nem 180 fok az. tobb. ha annyi lenne, nem sirna a szam.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a talas nem 90°-ként állít, tehát 180°-a teljes állítás?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

talassal tényleg mi a gond? azzal szemeztem még, de az nem lett volna ennyira ingyé.

sose fogtam fel az un "on-the-fly" allithato utas villak lenyeget. varjunk, tekerek 8es fekl fordulatot, mert maszas jon. varjunk, visszatekerek 8 es fel fordulatot, mert lejto jon. jajj megint maszas jon, az alkarom mar jobban faj a tekergetestol, mint a labam az elozo maszastol, de tekergetni kell...

az egyetlen ilyesmi aminek ugy ereztem van ertelme, az a marzo ETA volt. de ahhoz fel fordulat kellett.

a vazadba van egy idealis magassagu villa, rakjal bele egy akkora villat, es orulj. maszni meg van lockout. talas villak dragabbak is, meg nehezebbek is.

RAUH-Welt
B E G R I F F