ja...de látod nem a testsúly....Ha jól emlékszem, szigi alatt tört el tigger régi pikeja?

ja...de látod nem a testsúly....Ha jól emlékszem, szigi alatt tört el tigger régi pikeja?
A sebesség mindent megold.
nem a fox36 sem dirt/street telóElnézést ,módosítok a Pike egy 90 kilósnak xc villa nem egy 75 kilósnak,úgyhogy mivel én is tudom hol a határ nem fogok vérbeli dirt -ezni meg street-elni ezzel a villával.Arra a hasonlósúlyúaknak ott a fox 36 van.
90 kilósnak ott a Reba, vagy egyéb, 32-s becsúszóval rendelkezõ villák.Elnézést ,módosítok a Pike egy 90 kilósnak xc villa nem egy 75 kilósnak,úgyhogy mivel én is tudom hol a határ nem fogok vérbeli dirt -ezni meg street-elni ezzel a villával.Arra a hasonlósúlyúaknak ott a fox 36 van.
Life Is Just a Big Ride :angel:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Annyira keménykedésre nem ajánlom csak ha könnyû vagy ez inkább egy bazi erõs nem tekerõdõ CC/XC villa sztem.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható szervízt, ahol Marzo telót tudnak javítani?
még 1 kérdés
a pike mennyire bírja a strapát? csak mert enduro villának van nevezve, ettõl még bírja a dirteket, kisebb csõsösöket is?
Bármely bolt, amely kapcsolatban áll a Biker-el (RS/SRAM hazai forgalmazó). Ott megmondják, hogy van e a nagykerbe, ha meg nincs, mikor lesz.
mindegy.. és ha épp nekem törik?