Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Ha jól emlékszem, szigi alatt tört el tigger régi pikeja?

ja...de látod nem a testsúly....:) Szigi nem nehéz ember....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha jól emlékszem, szigi alatt tört el tigger régi pikeja?

A sebesség mindent megold.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
tigger: ez erõs volt :D szigi se nyomja olyan durván még ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Elnézést ,módosítok a Pike egy 90 kilósnak xc villa nem egy 75 kilósnak,úgyhogy mivel én is tudom hol a határ nem fogok vérbeli dirt -ezni meg street-elni ezzel a villával.Arra a hasonlósúlyúaknak ott a fox 36 van.

nem a fox36 sem dirt/street teló

egyébként nekem remekül bírta a mázsámat a pike, igaz nem dirt/street felhasználásban.......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
na most én 60-62 vagyok
szal nem egy nehéz alkat:)

a pike itt ilyne súly még bírja a gyûrõdést? kb 2-3 méteres letörésekig, vagy 7-8 méteres ugratókon bírja? igaz én még nem nyomom így de hosszú távra tervezem szal egy 2-3 évre..

bár most nagyobb a valószínûsége hogy ha sikerül eladni a stance-t akkor inkább dropoff IV lesz mégis mert az új a pike meg 2 éves.. ugyanannyiért
amúgy ilyen dropoff IV-e még senkinek nem volt? (nem drop off comp hanem az átütõs.. )

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Elnézést ,módosítok a Pike egy 90 kilósnak xc villa nem egy 75 kilósnak,úgyhogy mivel én is tudom hol a határ nem fogok vérbeli dirt -ezni meg street-elni ezzel a villával.Arra a hasonlósúlyúaknak ott a fox 36 van.

90 kilósnak ott a Reba, vagy egyéb, 32-s becsúszóval rendelkezõ villák.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A team nincs kikönnyítve a racehez képest, csak üreges (elvileg merevebb) a válla.

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Life Is Just a Big Ride :angel:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
plusz egy szavazat az am/enduro villának, csak sokan azt hiszik itthon, hogy attól, hogy 140mm meg hogy átütõ, egybõl mindenre jó.... :mybad:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Annyira keménykedésre nem ajánlom csak ha könnyû vagy ez inkább egy bazi erõs nem tekerõdõ CC/XC villa sztem.

Na pont nem az. Annak túl nehéz, és nem szükséges az átütõ tengely. Vérbeli AM/Enduro villa. Ha erre használják, kíváló. Profik használják streetre/dirtre is, de õk tudják, hol vannak a határok.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható szervízt, ahol Marzo telót tudnak javítani?

www.obudabringa.hu

de ha mazochista vagy, tehetsz egy próbát a Malinál is, elvileg õk lennének kompetensek az ügyben

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

még 1 kérdés
a pike mennyire bírja a strapát? csak mert enduro villának van nevezve, ettõl még bírja a dirteket, kisebb csõsösöket is?

Igen jó a pike de nem egy 90 kilósnak ,én 92 vagyok és egy 18 colos stinky be van a pike team ami sajnos gyengébb mert ki van könnyítve jobban nem úgy mint a race.Annyira keménykedésre nem ajánlom csak ha könnyû vagy ez inkább egy bazi erõs nem tekerõdõ CC/XC villa sztem.Nekem eddig nagyon bejött szépen mozog annyira em lekoppanósgyanus ,de azért nem árt vigyázni vele az el*aszott ugratásoknál.És a könnyûkioldós tengelyét érdemes agyonzsírozni ne rohadjon be, a sajátkáromból tanulva is.Vagy direkt szét kell szedni minden 3 hétben.Szerintem jó villa egy 75 kilós ember akár leugorhat vele flatra is bazi magasból :-).

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
még 1 kérdés
a pike mennyire bírja a strapát? csak mert enduro villának van nevezve, ettõl még bírja a dirteket, kisebb csõsösöket is?

Monolit

Monolit

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan megbízható szervízt, ahol Marzo telót tudnak javítani?

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Bármely bolt, amely kapcsolatban áll a Biker-el (RS/SRAM hazai forgalmazó). Ott megmondják, hogy van e a nagykerbe, ha meg nincs, mikor lesz.

Igen ez megvolt csak pont az heveros üzletek éppen nem tudtak azonnal adni ,de megoldottam ,lett. Azért köszönöm.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Bármely bolt, amely kapcsolatban áll a Biker-el (RS/SRAM hazai forgalmazó). Ott megmondják, hogy van e a nagykerbe, ha meg nincs, mikor lesz.

UNKNOWN

UNKNOWN

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Hellósztok

Nem tud valaki egy boltot ahol tudék venni rockshox Pike hoz tengelyt ,ugyanis az történt, hogy nem volt hozzányúlva néhány esõs nap után és szedném ki a kereket de a könnyûkioldás után a kitekerés nem sikerült szabályosan ,mivel a könnyûkioldó szétfeszítette a tengely széleit.Sajnos sehogy nem tudtam kicsavarni hiába alkalmaztam különféle folyadékokat rá és eröltettni kellett ,most ott tartok hogy elfáradt az egyik szél és le is tört egy darab ,tehát nem mûködik már megfelelõen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A pike sokkal jobban mozog és állíthatóbb, mint a drop off, nem egy kategória a kettõ.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

mindegy.. és ha épp nekem törik?

ezzel arra céloztam hogy átlagban nem a villán, hanem a rideren múlott, hogy törik-e..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
mindegy.. és ha épp nekem törik?
de nagy különbség nincs a 2 villa közt igaz? én úgy gondoltam eddig h azt veszem amelyikre a jobb ajánlatot kapom