Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
kp 70, aztán pike, vagy tartsd meg:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
felraktam apróba próba képpen a villámat(M z150fr) hogy mit kapok érte
következõk lettek pár nap alatt:
-csere 05boxxer ride
-csere 05boxxer uturn
-csere 02boxxer
-kp a héten 70e forint

ötlet javaslat érdekelne, egy 6-7colt mozgó vázba lenne a villa

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szárlezáró, hatlapfejú kulccsal leszedhetõ csavar..;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Micsoda gondok...

Hatlapfejû izé a villavállon oszt jóvan..:D de jó az kupaknak is(bár ez így puritán megfogalmazás):D

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
Csaó!!A villa vállába amit két oldalon belecsavarunk aminek a tetején vannak a különbözõ állító ,kapcsoló valamik,azt h hívjuk amit hatlapfejû kulcsal kell kiszedni??Dugó v. kupak vagy hogy????

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Halihó

Egy 2005-ös boxxer race becsuszóit átlehet rakni egy 2006os teambe? (csak becsuszócsere, a csilik amradnának)

kizárt...
2005 hc
2006 mcd tudtommal teljesen más a becsuszó.
Tapasztalat;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Halihó

Egy 2005-ös boxxer race becsuszóit átlehet rakni egy 2006os teambe? (csak becsuszócsere, a csilik amradnának)
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
láttom rá is kerestem de azért kíváncsi voltam hátha mond valaki valami újat

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

Na megint itt vagyok :D Egy haverom Sr Santourt akar venni név szerint a Duro D. Véleményetek vagy tapasztalatok róla?

Látja kedves a zöld menüsoron jobb oldalt a "keresés a témábant"? Na arra kattintson jól ;)

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
ja amugy õ is kezdõ dirt street velem együtt

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
ne mtudo mabba a testbike.hu ba akkor nem nagyon lehet bizni mert ott mindeki ajánlja mindere ugyhogy megmondtma neki hogy még gondolkozon el rajta de ahogy megnéztem az oldalt engem is elhuzot volna de nem kell mert én a Manitout veszem :D

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Abba a teloba csak annyi a jó h olcsó:) de nagyon sok embernek eltört már...attól függ mire akarja használni....de szentem ink gyûjtsön egy kicsit

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Na megint itt vagyok :D Egy haverom Sr Santourt akar venni név szerint a Duro D. Véleményetek vagy tapasztalatok róla?

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
én nem értek hozzá de szerintzem ottól függ mire használod a telót 28 becsuszóval?

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
A rugóútnöveléshez használandó távtartók mennyibe kerülnek, és mennyire egyszerû õket beszerelni? Vagy mennyiért csinálja meg szakember? Ha ilyet használok, vagy csak egyszerûen vmiért szét kell szedni a telót, utána ugyanúgy él a garancia? Azaz látni rajta, h vki hozzányúlt? Ja és gondolom az 58kg-om mellett semmi probléma nem lehet 80ról 100ra állításnál 28as becsúszókkal...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Azt jelenti hogy a rugó max 13 centit mozog. A stancebõl van 80-100(static), 120-150(flow), és 130?-170(blunt) de utóbbi OEM. A nem útállítós stanceknél csak a nyomórudak hossza más, tehát a 80as staticból elvileg 130ast is csinálhatsz igen.

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
fölmentme az ebike-ra és találtam hozzá rugot amire az volt írva hogy 80-130 az azt jelenti hogy ki lehet hozatni 130-ig?Itt a link: http://ebike.hu/term...llaba-rugo/2026

gloss

gloss

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
nem nem hiszme hogy belenyulok ha megveszem meg föleg ha azt mondjátok ohgy a 80 böven elég akkor meg föleg.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

62 kg ,és egy Kona Shred vázba lesz modjuk ezt nem tudom mennyit számít. Tényleg lehet hogy hülye kérdés de a nyolcvanat csak kiváncsiágból ki lehet huzni 100 ig? De streetre szerintme se kell nagyobb dirt se nem mert azt sokal enyhében üzöm mint a streetet.

ezért mondtam hogy bonyolultabb, stancenél nem ugy van a 80és a 100, hogy ugyanakorra nyomórúd, és van egy távtartó amit átrakhatsz, hanem a 80asnak 2centivel rövidebb a nyomórúdja a rugó felöli oldalon.
Legalábbis nagyon remélem h nem beszélek hülyeséget.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

dirt-streetre nemigen kell több!?

Még dirt re se nagyon:) de van akit zavar a 8 centi...