Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Nah,3 variáns maradt:R7 használt,Sliver új,ezek egy árban lennének,vagy valamivel drágábban Recon race új

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
1-2 centi nem hiszem hogy sokat számít. lehet, hogy alacsonyabb stucni + alaconyabb kormánycsapégy meg is oldaná a kérdést. szerintem emiatt ne hagyj ki egy jó vételt

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha a vella nyaka Cro-Mo akkor megéri megtoldani olyan 10-20 mm-el? Mert annyi kéne még az egyik használt Gold Label-hez, hogy kényelmesen elférjen a vázban...
A helyzet az, hogy dirt/street dologról van szó, szal terhelés az éppen akad bõven...megéri megcsináltatni v. jobban járok ha másik telót keresek?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

recon erõs,ellenben nehéz.. már ugye,kinek mi a nehéz.. (nekem ideális)

amit árulsz az nem lockos ha jólemléxem?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
recon erõs,ellenben nehéz.. már ugye,kinek mi a nehéz.. (nekem ideális)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Hali,szeretnék tanácsot kérni 100milis CC/Marathon teló ügyben.Manitou(R7,Sliver)vag RS(Recon,Reba).Manitou-m már volt,melette szól nálam a PM,RS-el nincs tapasztalatom.

szerintem RS, recont nem próbáltam, de a reba nyagyon szépen mozog és egy kicsit könnyebb is. . marzot is érdemes meggondolni

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
[quote name='rob']vagy megnézed az akciós R7-eket amig még vannak, QUOTE]

Hali,én voltam nálad a crossmax csere miatt,de akciós már nem volt(nálatok)legfeljebb kint üzletben

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

vagy megnézed az akciós R7-eket amig még vannak, vagy megvárod az uj R7 Elite Absolute-ot. :) kivételesen a német Mountain Bike szerint nem egy fox a teszt legjobbja, hanem egy Manitou :D

be voltak tépve...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hali,szeretnék tanácsot kérni 100milis CC/Marathon teló ügyben.Manitou(R7,Sliver)vag RS(Recon,Reba).Manitou-m már volt,melette szól nálam a PM,RS-el nincs tapasztalatom.

vagy megnézed az akciós R7-eket amig még vannak, vagy megvárod az uj R7 Elite Absolute-ot. :) kivételesen a német Mountain Bike szerint nem egy fox a teszt legjobbja, hanem egy Manitou :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Maggi, és Salika azt nem mondta, hogy akkora mint egy 80as sid vagy akkora, mint egy 80as marzo? 4cm különbség is lehet köztük.

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Igy néz ki az enyém:http://pix.bikemag.h...206142&cat=2885
Megmértem megint, nagyon jó indulattal 435mm a beépitési magassága.
Az én 80-as telómnál alacsonyabb legalább 10mm-el.

Ha azt a peremet amire a felütõ gyûrû felfekszik megmagasitanád egy kicsit, lehet jobb lenne. Lehet hogy nem véletlenül van csak olyan magasan, nehogy a nagyobb erõkar eltörje a nyakat.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
valahogyen meg kellesz oldanom
Salika aszonta akkora mint egy 80-as villa
csak jó lesz valamelyik

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Veszprémben a farádynál csinálnak villamagasítást.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
az esetleg ilyen rémhöri féle villanyak emelös alátétes dologgal lenne neki jó...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Maggi, ezt úgy hívják hiányos kerékpárkezelési tudás ;) :) . Egyébként olvasd el mit írt kkrisz (a magasabbik a 430as).

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lehet felhívom õket
ki lett szemelve nagyon a P2
volt egy alu Author amit kinéztem de azt elvitték

a Tigger által említett 460mm körüli magasság mindenképp kell, estem már pofára az alacsony elsõrész miatt

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elvileg P2-bol ketto fele van. van a sima merevvilla hossz, meg van a masik amit telos vazakba kell tenni, mert magasabb ergo nem ejti hasra a geometriadat. neked nyilvan ez utobbi kell. Xfakkert hivtad mar?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
bassz
vmi vmi értelmes villa P2 árban ami elég magas lehet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

azért kérdem mert a mosatni Manitou-m is alacsony picit és semmiképp nem akarok alacsonyabbat bele

a 80 as telód meg 460 körül lehet...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való