Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Trunks92

Trunks92

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
DE.az elõzõ tulaj szerint levegõs. Nekem is tanácsolták már,hogy vagyek bele rugót...Milyen árban van az? :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vegyél bele egy mekényebb rugót ami jó a súlyodhoz és meg van oldva a dolog, gondolom az a zoom nem full levegõs

persze lehet h tévedek

Trunks92

Trunks92

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Próváltam pumpával is , igaz autós pumpával,de semmire sem mentem vele.1,5bar mehetett bele.szép és jó volt egy ideig. azt egyszercsak "psssz" kijött a levegõ.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Sziasztok!Vettem egy Wheeler buddy03 vázat használtan és volt benne egy nagyon high tech ZOOM levegõs teló :lol1:.Nekem bõven megfelelne,de vannak vele bajok. felfújom kompresszorral és kb. 6-7 X benyomom és hirtelen kienged a levegõ. mi a kehélye?vagy csak valami tömítést kell cserélni? nagyon nem akarok venni újat,meg most nincs is rá keret :/ szóval egy kis tanács kellene mit hogyan. köszi elõre is.

miután felfújtad kompresszorral, valszeg már nem sok mindenre fogod tudni használni. ;) szerinted a teleszkóppumpát minek gyártják? kiváncsi lennék hány bárt nyomtál bele?

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
Köszönöm az õszinte és együttérzõ sorokat :) megpróbálkozom a lehetetlennel...
(mivel cserélni nem tudták ugyanilyenre, ezért marad a pénzes kompenzáció)
Boldog nõnapot aki nõ, a druszáknak meg névnapot - szintán boldogot.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

RLC és RLT között mi a különbség Foxnál?

rlt már nincs, most az rlc tudja amit régem az rlt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
RLC és RLT között mi a különbség Foxnál?

Trunks92

Trunks92

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sziasztok!Vettem egy Wheeler buddy03 vázat használtan és volt benne egy nagyon high tech ZOOM levegõs teló :lol1:.Nekem bõven megfelelne,de vannak vele bajok. felfújom kompresszorral és kb. 6-7 X benyomom és hirtelen kienged a levegõ. mi a kehélye?vagy csak valami tömítést kell cserélni? nagyon nem akarok venni újat,meg most nincs is rá keret :/ szóval egy kis tanács kellene mit hogyan. köszi elõre is.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Én feldugnám a kereskedõnek az "új" Recont és inkább cserélném, mintsem féláron virítson egy Speckóban az összeb...ott teló. Inkább várok 1-1,5 hónapot, de akkor nem évekig a fosul kinézõ telóval szemezek. A bringaépítés hosszú folyamat, nem kell elkapkodni...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vissza kell vinni és jól a tulaj fejéhez b***ni
selejtes, összekúrt darabot eladni....hihetetlen

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Hm... Érdekes. Szerintem elõször azt döntsd el, hogy karcmentes kell, vagy lóvé. Vagy cseréltesd ki, vagy alkudj. Összegre nincs tippem, de én elmennék egy bringaboltba és megkérdezném az eladót/tulajt, mennyiért tudná ezt elpasszolni. És már meg is mondta neked az irányárat, ami naggyából reális is.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
az a teló úgy néz ki, mintha két 12 éves fogyatékos kiscsávó lecsúszott volna vele a dh pályán Mariborban! ez nem karcolás! 20-30 ezret szerintem is simán kérhetsz érte! ha veszel egy új villát (vagy bármit) az a minimum, h karcmentes legyen. ennyi

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ha a vérnyomás nem volt vicc, akkor uccu kivizsgálásra!

a telót illetõen meg lord lezli-nél a pont, szvsz.
Sztem ezzel volt kitámasztva a nagyker garázskapuja rakodáskor
egyértelmûen huzgálták a placcon
Én is veszek használt cuccokat, semmi gondom nem volt még ebbõl eredõen, de ott naturális az egyedi alku. itt mér' ne lenne az?!

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Szerintem hagyjuk a témát, a lényeg, felháborító, hogy Magyarországon ilyet megmernek tenni a vásárlóval! És utána meg cigánykodnak, alkudoznak, áhh már 230 a vérnyomásom, ha ilyet olvasok...

Nekem csak 180 de már aktívan egy hónapja :)

Köszönöm a tanácsokat - fõleg azoknak akik összegszerûsítették!

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Szerintem hagyjuk a témát, a lényeg, felháborító, hogy Magyarországon ilyet megmernek tenni a vásárlóval! És utána meg cigánykodnak, alkudoznak, áhh már 230 a vérnyomásom, ha ilyet olvasok...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
megnézted a képeket? tökre nem karcolásokról van szó.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
azért az túlzás hogy lelakom a cuccaim, de kõfelverõdés, esés, fogas nekitámasztás stb és teli lesz karccal, sajnos ez tény, ez nem lelakás hanem használat sztem.
egyébként ezért nem is tom mióta nem vettem új cuccot, jó nekem a használt is, rengeteget tudok spórolni rajta, már megszoktam hogy karcosak a cuccok, mégha nem is nagyon.

Söndör

Söndör

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy 1"-os telót valami átalakító csõvel érdemes e, ill.lehet e 1 1/8"-os vázba rakni?Nem durvulós használat lenne,csupán retro építés.Ha nem tiszta munka az átalakítás,inkább hagyom a csodába...
Elõre is Köszi!!!

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
szerintem egy 25- 30 at nyugodtan kérhetsz tölûk,reméljük adnak is!
abbol utána helyre hozathatod !egy kis gitt,meg egy kis festék csodákra képes!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

meg használattól pár hónap alatt lesznek úgyis nagyobb karcok is.

Tõled se fogok soha semmit venni, ha így lelakod a cuccaid...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda