szereztem neked robbantott abrat is rola, ha gondolod
Köszi! Küld el légyszi mailban az MSN címemre, ugyanaz. Leírást közben találtam róla az állítgatáshoz.
szereztem neked robbantott abrat is rola, ha gondolod
szereztem neked robbantott abrat is rola, ha gondolodMost hogy mondod....
nincs rola robbantott abram, viszont egyaltalan nem kell mindket oldalon egyforma nyomas legyen ! Ha mar elobb gyari ertetekrol beszeltel, ott lathattad, hogy egyik oldal 1 legkort masik pedig test tomeg szerint 2,5 - 4 legkort ker. ott sem egyforma. tenyleg feelingre menj. Amugy azert kulombozik a ket oldal, mert csak egyikben van spiral rugo, a masik az teljesen levegobol rugozik.
nincs rola robbantott abram, viszont egyaltalan nem kell mindket oldalon egyforma nyomas legyen ! Ha mar elobb gyari ertetekrol beszeltel, ott lathattad, hogy egyik oldal 1 legkort masik pedig test tomeg szerint 2,5 - 4 legkort ker. ott sem egyforma. tenyleg feelingre menj. Amugy azert kulombozik a ket oldal, mert csak egyikben van spiral rugo, a masik az teljesen levegobol rugozik.Oks, én is így terveztem, de gondolom érdemes azért mérni, hogy a megfelelõ keménységet azért mind2oldalt egyforma nyomással érjem el, nem?
Ja, és csak akkor köpte ha megnyomtam a szelepet. Látom neked is ilyen telód van? Van véletlenül róla robbantott ábrád?
hat, ha anelkul hogy benyomnad a szelep-tut, kopkodi az olajat az baj, ha csak akkor ha meg is nyomod, akkor nem
Nyugisan lehet pumpalni es sima mezei pumpaval is lehet, a lenyeg hogy ferjen be a szelepre. Eleg erzekeny ha nagy pumpaval dolgozol, mert eleg kicsi a legter, tehat keves ranyomassal is hamar elersz 2-3 legkort, egyszer csak hirtelen ko kemeny lesz. 95 kilo es no levego paros az tenyleg eleg rosz
de ne a leirtak szerint cselekedj, tehat a 3.5-4 bar biztos nem igaz, inkabb vegyel egy pompat, fujj egy kicsit es ellenorizd a feelinget, majd megint , esetleg engedj visza belole stb ... erzesre allitsd be.
hat, ha anelkul hogy benyomnad a szelep-tut, kopkodi az olajat az baj, ha csak akkor ha meg is nyomod, akkor nemÜdv! Visszaolvagattam, de nem találtam ezzel kapcsolatban semmit, pedig valahol olvasgattam. Ven egy levegõs telóm (drop off4)és köpködte ki az olajat a szelepen. Az nem nagy probléma? Nyugodtan belepumpálhatok? Amúgy teló pumpa nélkül is be lehet lõni a telóta megfelelõ nyomásra? Mennyire érzékenyek ezek? Semmi levegõ sincs benne, és 95kg-ommal eléggé beül. Ahogy nézegettem, olyan 3,5-4 barra kéne fújni?
sziasztok!vettem egy tavalyi kelly's definite-t,amin manitou south teló van.A katalógusok szerint RST Vogue-nek kellene rajta lennie.Az eladó szerint jól jártam,mert a South az sokkal jobb.Szerintetek átbasztak?
csak '07 vagy '08 és csak tpc-s/absolute-os. de azok jókManitouból csak a TPc-es játszanak? Idie ill. 07esek között jelentõs különbség van? Mibennyilvánul meg , hogy az R7 gyengébb?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
sry , de sajnos nem igen vágom..( ezt a Foxra értetted? )ismerek olyat (te is ismered). és jól mûködik.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ismerek olyat (te is ismered). és jól mûködik.srácok tavalyi/ idei R7-eket mennyire hatja meg egy Reconhoz képest a 160- as tárcsa / 9x kg kombó?
más: Fox Terralogicot próbálta vki élesben?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mit fejlesztenél inkább? Majd telot késöbb veszek.Fûzetés azt jelenti, hogy kiküllõzik a kereked, és befûzik egy másik aggyal a te esetedben. Illetve másik küllõvel mert ez valószínûleg nem jó bele.
Féknek meg ez kell:http://ebike.hu/term...tarcsafek/5526/
De én azon a biciklin inkább nem ezt fejleszteném.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Ehhez a fékhez van tárcsa is? http://ebike.hu/term...tarcsafek/6008/ A fûzetés mit jelent? Valami otthon elvégezhetõ dolgott? De gondolom agyat muszály vennem és igy kb 15ezerböl kijönnék ha otthon rakom össze.De ha tárcsát akarsz kell agy is. Ha jól látom ez nem tárcsás. Akkor ott lesz kapásból az agy, ami 3k, fûzetés 2k, lehet küllõ is kell, 1,5k, és akkor még nincsen tárcsád.
De jó, adjuk össze, fék 9k, bowdenezés valami jó 1k, fékkar megint valami jobb 3k.
Érdemes elgondolkodni, hogy megéri-e.