Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

spark01

spark01

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

ha a vaz 1.1/8 akkor nem lesz gond.

de sem az integralt, sem a felintegralt fejcsapagy nem lesz jo, sima normal ahead kormanycsapagy kell neked.

köszi szépen! tehát akkor a Bike+ Defense az jó lesz!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

köszi, de a gyári villanyak is 1 1/8"-os. inkább az érdekel, hogy a csapi vázba csúszó része az jó lesz-e ehhez a vázhoz.. ja de amúgy az mindegy, hogy integrált félintegrált?

ha a vaz 1.1/8 akkor nem lesz gond.

de sem az integralt, sem a felintegralt fejcsapagy nem lesz jo, sima normal ahead kormanycsapagy kell neked.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

miért olyan egyértelmû ez?

volt boxxerem race régebben most 888 am van és ha nehezebb is 888 mint boxxer , de mozgásban nem lehet összehasonlitani kettöt. Boxer mikor hozámkerült pár honapos volt szal nem egy agyongyentült volt de mégis ragadt nem mozogta végig utját pedig töbször is volt olajcserén..volt benne motorex 5W s is de hiába . arrool nem is beszélve hogy joval hajlékonyabb/gyengébb a lába... bár nekem nem tört el..:)

spark01

spark01

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

sima ahead-es kormánycsapi kell bele. csak nekem van egy olyan sanda érzésem, hogy a fejcsöved is 1"-oshoz való és nem fog belemenni a 1 1/8"-as villanyak...

köszi, de a gyári villanyak is 1 1/8"-os. inkább az érdekel, hogy a csapi vázba csúszó része az jó lesz-e ehhez a vázhoz.. ja de amúgy az mindegy, hogy integrált félintegrált?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Sziasztok!

Van egy Caprine MX Freeride vázam és alapból a gyári, menetes kormánycsapágyak alul felül a vázba beleütve, ahogy néztem. Újjáépítem az egészet és amit eddig kinéztem egy Rockshox Dart 2 villa, ami ugye nem menetes, hanem aheades... Egy Acor AHB 901 kormány és egy Bike+ Flame stucni. Ha a gyári kormánycsapágyakat leszedem a helyérõl milyet érdemes rakni helyette? Egyáltalán integrált, vagy félintegrált kell bele? Elõre is köszi a válaszokat!

sima ahead-es kormánycsapi kell bele. csak nekem van egy olyan sanda érzésem, hogy a fejcsöved is 1"-oshoz való és nem fog belemenni a 1 1/8"-as villanyak...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

sztem ha kábé hasonlo árban tudod venni a kettõt vagy kicsit drágább is az rcv mint a boxxer akkor is egyértelmüen a 888

miért olyan egyértelmû ez?

spark01

spark01

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy Caprine MX Freeride vázam és alapból a gyári, menetes kormánycsapágyak alul felül a vázba beleütve, ahogy néztem. Újjáépítem az egészet és amit eddig kinéztem egy Rockshox Dart 2 villa, ami ugye nem menetes, hanem aheades... Egy Acor AHB 901 kormány és egy Bike+ Flame stucni. Ha a gyári kormánycsapágyakat leszedem a helyérõl milyet érdemes rakni helyette? Egyáltalán integrált, vagy félintegrált kell bele? Elõre is köszi a válaszokat!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

az új boxxer race(úgy hallottam gyengébb kicsit mint elõdei) vs a 888 szériából az RCV

sztem ha kábé hasonlo árban tudod venni a kettõt vagy kicsit drágább is az rcv mint a boxxer akkor is egyértelmüen a 888

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát kb fél kilo inkább a különbség, és a boxxer raceok lábának eléggé megkérdõjelezhetõ az erõssége, rengeteg embernek tört el a lábnál.
nekem mozgásban se tûnt valami nagy számnak.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
ha nem zavar plusz kb egy kiló, akkor rcv. ha grammhuszár vagy, akkor boxxer. ami viszont hajlik

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
rcv

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

kerdezz konkretabban, ez igy kisse feluletes

az új boxxer race(úgy hallottam gyengébb kicsit mint elõdei) vs a 888 szériából az RCV

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
az én drop offom most volt olajcserén meg szimeringcserén és kb 2 deci telolaj ment bele vissza összesen(száranként kb 1 deci)

_Brezo_

_Brezo_

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Szerintem azér még mielött elkezded tekergetni a visszautat elöször nézd meg hogy megfelelö e az olajszint a teloban. mert lehet hogy kevesebb és azért kopog... föleg ha használtan vetted

Hát igen. És mennyi is az az annyi? :D Vagy vegyek bele hosszabb nívópálcát ha alacsony? :D:D
Gördülõ eszköz: HARDY1 TEAM '07
Wanted: HARDY1 '06

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Meg h jófele tekeri-e?asszem jobbra lassitja. És elég könnyen, szinte észrevehetetlenül fordul a csavar. Vigyázz h sok olaj ne jöjjön ki belöle az imbusz ki be tevésével.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
kerdezz konkretabban, ez igy kisse feluletes
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

374Lon

374Lon

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás
marzocchi v rockshox? marzot láttam olcsóbban, hasonló kaliberût mint 1 boxxer race

That's all folks!

160 mm-es Avid tárcsa eladó

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Adott a teló: Drop off IV 150 átütõs. A visszaútcsillapítás belülrõl állítható, elvileg jobb szárban van. A PDF-t is nézegettem.
Namost: az a csavar milyen mélyen van? Van valakinek valami tippe? Olyan sz@r érzésem van, mintha nem lenne benne :wtf: . Használtan vettem, kifele koppan, hallom szörcsög, olaj úgy néz ki van benne, hogy elég-e azt nemtom. A csavart viszont sehol sem látom. Beledugtam 29cm mélyen egy rudat és sehol sem akad el, olajszintet eléri. Átb@sztak vajon?

Szerintem azér még mielött elkezded tekergetni a visszautat elöször nézd meg hogy megfelelö e az olajszint a teloban. mert lehet hogy kevesebb és azért kopog... föleg ha használtan vetted

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nekem az MX comp-hoz az imbusz amit adtak az asszem 4es. vekony kis valami.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
nekem adtak hozzá imbuszt,kb 30 cm hosszú,de én megtoldottam,hogy biztonságosan elérjen a csavarig ;)

nekem két imbuszfejet is adtak hozzá,ha jól emléxem 8as(de lehet h 10)