Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.023 hozzászólás
  • LocationKelenföld

hát 69-ér adnák ha elvinné vki...

Húú, az sok.
Vágatlan a nyaka is?

Különben: ilyen kifutott modellnél tartsd szem elõtt, hogy semmit nem kapsz már hozzá, ha rászorulnál.
Pl., ha nem jó a gyári rugó keménysége,(az XC úgy emlékszem acélrugós volt), honnan szerzel megfelelõt?

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
hali!
valaki tudna nekem ajánlani egy szimplavállas átütõs dh-ra való villát 100e alatt?
köszi!
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
hát 69-ér adnák ha elvinné vki...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mennyit érhet ma egy teljesen új psylo boltból? asszem XC, mert csak csillapítás és 85-125 U-turn van benne.

45-50 körül érhet szerintem. kb recon-nal egyezõ tudás, csak 3-4 évvel ezelõttrõl.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Mennyit kérnek a psyloért? Nekem volt, és szerettem. Sok olaj kell bele, nem kell gyakran cserélni, szépen mozog. Csak nagyon csirkének néz ki, olyan mint egy felnagyított SID.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

mennyit érhet ma egy teljesen új psylo boltból? asszem XC, mert csak csillapítás és 85-125 U-turn van benne.

Még van a boltban?Úgy tudtam csak 2004-ig gyárcsák:D
Én használtan láttam 20 ezerért,meg akartam venni csak átvágtak, és nem lett belõle semmi.:rocketman:

Izomtéridõninja-geológus!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

zazzi

zazzi

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Sziasztok errõl szeretnék némi véleményezést szerintem nem rosz ajánlat de kiváncsi vagyok hozzáértõ véleményre is.
http://www.vatera.hu...o_94026266.html

Ne törõdj semmivel csak taposs :brum:
szalontüdõ+gumisonka:lol1:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
oke hogy alap vazba alap telo, dea srac 5ezer forintot tervez kidobni az ablakon. az nem alap telo, hanem ipari hulladek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Na..! Srácok... Alap bringába elmegy az alap teló... És különben is kezdõ... Hagyjatok neki idõt "megfertõzõdni". Majd fog még õ is normális telót venni jobb vázba. Ne feledjük, mindannyian így kezdtük.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

mi??? én nem vagyok jártas a bicikli téméban nem tom ezeket a szavakat egyépként 5000 ezer fölé nem akarok meni

egyébként 5 millio ft-ért azért jónéhány db kiváló telót lehet kapni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
M2000 egy rakás hulladék. Merevvilla powa. Meg Recon. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Telescope

Telescope

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

szerintem meg ha egy ilyen mûszaki dolog kevés részbõl áll, akkor az vagy egy nagyon egyszerû szerkezet, vagy pedig tök feleslegesen a gatyád is ráfizeted, amikor viszont elromlik, mert nem tudsz hozzá venni -ha tudsz venni- minden kis apró sz*rt, hanem csak egyben mondjuk a csillapítás részt...pedig neked csak egy szimmering kéne.

figyelmedbe ajánlom a singlespeed-et, sõt, egybõl a fixit, ott még a racsni sem romolhat el...!

az útállítást ha évente 2x használod majd, akkor sokat mondtam - egyszer belövöd, aztán legközelebb majd csak az új vázadnál nyúlsz hozzá. a lockoutot sem kell mindig kapcsolgatni, elfér az ott, elromlani pedig nem fog, ha ésszel kezeled...de te tudod, itt 10bõl 10 ember a torát vette volna, de te ragaszkodtál az elképzelésedhez, és a boltos meg most valószínûleg ott röhög magában, hogy eladta az utolsó raktáron lévõ axelt, és nem kell furikáznia a nagykerbe meg vissza egy toráért.

szerintem a jó _teleszkóp_ kategória valahol a toránál kezdõdik.

Még nem vettem meg és eladonál nincs axel se tora. Mindent úgy kell rendelni mer ez egy kis bolt. Ami raktáron van hát azok no comment.
Wifi196: nekem 10ezres telom van és elég szarul mozog. 5-ért semmi jót nem tudsz venni. Inkább gyûjtõges kicsit még. RST meg Suntour-t nem ajánlom inkább Rock Shock vagy Manitou-t vegyél.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Elõször azt kéne kinyomozni, hogy 1 1/8'' A-head vagy menetes a most benne lévõ merev villa. Mivel láthatóan nem értesz hozzá, elgurulsz a legközelebbi bringa boltba/szervízbe, és ott megmondják neked, miután megtekintették. Ennek alapján lényegesen nagyobb sikerrel kezdhetsz neki a további keresésnek.

felesleges... amit belinkelt képet a biciklijérõl az egy cherokee caprine bico, annak meg nem A head es a fejcsöve...
szóval menetes nyakú telo kell neki..

mondjuk nem kell agódnia az ár miatt , mert azokból még a "legjobbak" is elég olcsók azért...Feltöltött kép

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Én merev villát vettem 5ért szóval most annyiért villát de inkább 1 jó merev villa mint 1 rossz teló.
www.sintesibikes.com

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

ok de nincs tul csok pénzem ugyhogy 5ért veszek de az nem igaz hogy az 5 ezres nem rudozik lehet hogy a 200 ezres joban de azért az is rugozik

egy merev villa sokkal jobb, mint egy rossz teleszkóp(saját tapasztalat)

LL-nek igaza van... fõleg, hogy télen nem szokás annyit terepre menni.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

hát az hogy én nem tom eldönteni hogy miik teleszkop paszol a biciklimre

Elõször azt kéne kinyomozni, hogy 1 1/8'' A-head vagy menetes a most benne lévõ merev villa. Mivel láthatóan nem értesz hozzá, elgurulsz a legközelebbi bringa boltba/szervízbe, és ott megmondják neked, miután megtekintették. Ennek alapján lényegesen nagyobb sikerrel kezdhetsz neki a további keresésnek.

wifi196

wifi196

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
hát az hogy én nem tom eldönteni hogy miik teleszkop paszol a biciklimre

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
akkor mi is a kérdés?

(amúgy nincs sok pénzed, jön a tél, csökken a bringázási kedv. félrerakod azt az 5ezret, spórolsz, spórolsz.. és tavasszal tudsz venni egy értelmes villát.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

wifi196

wifi196

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
ok de nincs tul csok pénzem ugyhogy 5ért veszek de az nem igaz hogy az 5 ezres nem rudozik lehet hogy a 200 ezres joban de azért az is rugozik