most hogy így gondolkozok rajta, sl volt az elsõ rebám, azon anno tényleg nem volt tekerõ, hanem egy kis dugó alatt volt az imbusz kulcs nyílása, ahol lehetett tekergetni.
igen, szerintem is így van. köszi!
most hogy így gondolkozok rajta, sl volt az elsõ rebám, azon anno tényleg nem volt tekerõ, hanem egy kis dugó alatt volt az imbusz kulcs nyílása, ahol lehetett tekergetni.
Sziasztok!
Van egy rs torám, a láb eltört, avi hegesztéssel javítható?
jsj
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
igen, elofordulhat, altalaban gyarilag keves. a nyuszi-teknos tekero az a visszaut csillapitas [rebound]
a gate az olyan hogy ra van irva hogy... gate.
Nem a csillapító oldalon?
Hasonlóm volt pár hónapja (levegõs RS), Sala mester orvosolta a problémát. Az olaj volt kevés a lábakban.
RS recon villám van. Az út legelején, kb. 2-3 mm-t mintha "üresben" menne a villa, utána egy enyhe zökkenés érezhetõ. Ettõl eltekintve tökéletes, szépen mozog, a lock is mûködik. Teendõ?
õõõ, melyik az a gate-tekerõ? alul a teknõs-nyuszi piros tekerentyû?
egyébként eléggé új a villa, max két hetes. elõfordulhat, hogy mégis kevés benne az olaj?
Sziasztok!
Van egy rs torám, a láb eltört, avi hegesztéssel javítható?
jsj
RAUH-Welt
B E G R I F F
vagy egyszerûen kevés benne az olaj
Gate tekerõt nem érdemes fullra betekerni, nem tesz jót a villának
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
sziasztok!
sokszor látom, hoy írjátok, hog egyes tárcsafékek "csavarják a telót" ez mit jelent pontosan és mibõl lehet észrevenni?
Apróban keress bicóból bontott új Recon SL-t 40.000-45.000 között szokott lenni.
Apróban keress bicóból bontott új Recon SL-t 40.000-45.000 között szokott lenni.Sziasztok!
Kerékpár építésbe kezdtem és teló ügyben kérném a segítségeteket. Olyan 40-50 e Ft között szánnék rá (úgyis 60e körül lesz). 90 kg vagyok, aszfaltra és terepre is egyaránt használnám (50-50%-ban). Rock Shox Tora SL és a Suntour Epicon között vacilálgatok, de szívesen fogadok más észrevételeket is. Hidraulikus tárcsafékkel használnám és egy Merida Matts Lite 3000 D vázba lenne beépítve. Válaszotokat elõre is köszönöm!