Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10976 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Valszeg nem, csak azt nem írtad meg hogy milyen váz:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

xc1

xc1

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Szervusztok!
Egy kérdésem lenne.Olvastam itt hozzászólást a megfelelõ teleszkóp utakról,hogy mibe mekkora.Egy 51cm-es vázban van nekem egy sountur xcr mely 80-at mozog.Ezzel adják gyárilag a bringát(merev ktm).Ezzel a telóval "verseny" geometriája van a váznak(sajna kép nincs).Leszeretném cserélni egy 100-at mozgó dart 2-re(a 80-at keveslem,már csak a sújom miatt is-95kiló).A kérdésem az lenne,hogy elrontanám-e a fasza geometriáját a bringának?
A segítséget elõre is köszönöm!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
köszi a gyors választ, hát most úgy veszem észre, hogy mintha icipicit eresztett volna egy hét alatt, bár tegyük hozzá hogy nagyon keményre lett fújva pont a teszt miatt.. egy gold labelrõl van szó egyébként. Jó lenne ha ezen még tudnék javítani mert egyébként nagyon bevált:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem nem eresztettek semmit. A Manitou-m IT-je volt olyan hulladék konstrukció, hogy hidegben már átengedte egyik kamrából a másikba a luftot. De pl. a Rebámnál nem volt ilyen jelenség. Szerintem nem kéne hogy engedje a levegõt, Én annó a rebámat felfujtam, utána akkor nyultam hozzá mikor szervizeltem.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hali!

Levegõs villával rendelkezõ emberekhez szólna ez a kérdésem. Szóval, tegyük fel, hogy nincs semmi baja, jók a tömítések, és arra lennék kíváncsi, hogy a levegõs villák (most igazából tökmindegy milyen) eresztenek-e valamennyi levegõt, illetve olajat a használat során? Szóval van, hogy néha után kell fújni, vagy az olajat után kell tölteni? Mennyi idõ ez kb, kinek mi a tapasztalata? Azért kérdezem, mert jelenleg egy saját készítésû levegõs rugózásom van, illetve még finomítgatom, és érdekel, hogy egy gyári rugózás hogyan viselkedik ilyen szempontból.
Köszi szépen!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Rock Shox Recon Sl, Thomson Elite X4 « alkatrész / teleszkóp « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

ROCK SHOX RECON 2010 « alkatrész / teleszkóp « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

Így elsõ blikkra ezt a kettõ jó vétel lehet.

cashpoint

cashpoint

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
XC stilus, milyen egyébb info kéne még (eléggé kezdõ vagyok:)) ?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
És milyen stílusban egyebek stb így látatlanban egy használt Recon az apróból.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

cashpoint

cashpoint

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Csõ!

Van egy merev vázas meridam de az elsõ telója egy gagyi. Milyen elsõ telót tudtok ajánlani olyan 30-40K körül?
Elsõsorban a Mecsekbe járok tekerni.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Feltöltött kép

1000km hasznalat utan velemenyezve
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

van kepem otthon, majd holnap feltoltom oket valahova. az axon es az epicon is full fem belul

nem akarja beilleszteni, úgy, hogy csak így linkelve:
http://lp1.pinkbike....p4pb7083644.jpg

meg is találtam a reba utódját, mire elkopik ez is elérhetõ árban lesz.

Ez meg a Durolux bele:
http://lp1.pinkbike....p4pb7083646.jpg

x(forrás Rocsipeti)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en ket dolgot szoktam - ami annyira kis tetel, hogy nem eri meg kintrol rendelni, a masik pedig a visszamaradt x eves arukeszlet, ami nem azert olcso, mert jo araik vannak, hanem, mert az x evvel ezelotti arszinten van.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Köszi! Ez jónak tûnik. Azért nem semmi árkülönbségek vannak az itthonihoz képest. Itthon torat kapok ennyiért. :(

Akinek esze van már nem is nagyon vásárol ilyesmit itthon.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Nézegettem õket én is, ha a tendencia folytatódik nagyon jó kis villák lesznek.
Kíváncsi leszek a belükre!

van kepem otthon, majd holnap feltoltom oket valahova. az axon es az epicon is full fem belul
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mexi

Mexi

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás

Mexi: RS Sektor németbõl.....

Sektor RL Coil 140mm schwarz Maxle

Köszi! Ez jónak tûnik. Azért nem semmi árkülönbségek vannak az itthonihoz képest. Itthon torat kapok ennyiért. :(

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Ja, azt vágom! Bár nem ismerem a régebbi Suntour villákat, de volt a haveromnak egy Rux ami ugyan ez az évjárat volt fekete becsúszóval!
Ott is kopott a fekete rész de semmit nem befolyásolt a mûködésben, csak kicsit csúnya volt!
Amúgy meg nagyon szépen mozgott és a súlya sem volt rossz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ez fekete csúszós, egy idõ után kopik le, meg az újak jóval komolyabb darabok.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Az aprón van egy 20ezerért használt! Sr Suntour Epicon villa « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Nézegettem õket én is, ha a tendencia folytatódik nagyon jó kis villák lesznek.
Kíváncsi leszek a belükre!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Henger: ez kell neked -- Bikemarket.hu -- Suntour*Epicon LOD van 15mm-es tengellyel is