Valszeg nem, csak azt nem írtad meg hogy milyen váz:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Started by
zOrg
, 2006. January 10. 04:34
Posted 2011. October 20. - 19:57
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. October 20. - 19:53
Szervusztok!
Egy kérdésem lenne.Olvastam itt hozzászólást a megfelelõ teleszkóp utakról,hogy mibe mekkora.Egy 51cm-es vázban van nekem egy sountur xcr mely 80-at mozog.Ezzel adják gyárilag a bringát(merev ktm).Ezzel a telóval "verseny" geometriája van a váznak(sajna kép nincs).Leszeretném cserélni egy 100-at mozgó dart 2-re(a 80-at keveslem,már csak a sújom miatt is-95kiló).A kérdésem az lenne,hogy elrontanám-e a fasza geometriáját a bringának?
A segítséget elõre is köszönöm!
Egy kérdésem lenne.Olvastam itt hozzászólást a megfelelõ teleszkóp utakról,hogy mibe mekkora.Egy 51cm-es vázban van nekem egy sountur xcr mely 80-at mozog.Ezzel adják gyárilag a bringát(merev ktm).Ezzel a telóval "verseny" geometriája van a váznak(sajna kép nincs).Leszeretném cserélni egy 100-at mozgó dart 2-re(a 80-at keveslem,már csak a sújom miatt is-95kiló).A kérdésem az lenne,hogy elrontanám-e a fasza geometriáját a bringának?
A segítséget elõre is köszönöm!
Posted 2011. October 20. - 17:33
köszi a gyors választ, hát most úgy veszem észre, hogy mintha icipicit eresztett volna egy hét alatt, bár tegyük hozzá hogy nagyon keményre lett fújva pont a teszt miatt.. egy gold labelrõl van szó egyébként. Jó lenne ha ezen még tudnék javítani mert egyébként nagyon bevált:)
Posted 2011. October 20. - 12:46
Nekem nem eresztettek semmit. A Manitou-m IT-je volt olyan hulladék konstrukció, hogy hidegben már átengedte egyik kamrából a másikba a luftot. De pl. a Rebámnál nem volt ilyen jelenség. Szerintem nem kéne hogy engedje a levegõt, Én annó a rebámat felfujtam, utána akkor nyultam hozzá mikor szervizeltem.
Posted 2011. October 20. - 11:52
Hali!
Levegõs villával rendelkezõ emberekhez szólna ez a kérdésem. Szóval, tegyük fel, hogy nincs semmi baja, jók a tömítések, és arra lennék kíváncsi, hogy a levegõs villák (most igazából tökmindegy milyen) eresztenek-e valamennyi levegõt, illetve olajat a használat során? Szóval van, hogy néha után kell fújni, vagy az olajat után kell tölteni? Mennyi idõ ez kb, kinek mi a tapasztalata? Azért kérdezem, mert jelenleg egy saját készítésû levegõs rugózásom van, illetve még finomítgatom, és érdekel, hogy egy gyári rugózás hogyan viselkedik ilyen szempontból.
Köszi szépen!
Levegõs villával rendelkezõ emberekhez szólna ez a kérdésem. Szóval, tegyük fel, hogy nincs semmi baja, jók a tömítések, és arra lennék kíváncsi, hogy a levegõs villák (most igazából tökmindegy milyen) eresztenek-e valamennyi levegõt, illetve olajat a használat során? Szóval van, hogy néha után kell fújni, vagy az olajat után kell tölteni? Mennyi idõ ez kb, kinek mi a tapasztalata? Azért kérdezem, mert jelenleg egy saját készítésû levegõs rugózásom van, illetve még finomítgatom, és érdekel, hogy egy gyári rugózás hogyan viselkedik ilyen szempontból.
Köszi szépen!
Posted 2011. October 13. - 18:11
Posted 2011. October 13. - 15:42
Posted 2011. October 13. - 15:02
És milyen stílusban egyebek stb így látatlanban egy használt Recon az apróból.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Posted 2011. October 13. - 14:26
Csõ!
Van egy merev vázas meridam de az elsõ telója egy gagyi. Milyen elsõ telót tudtok ajánlani olyan 30-40K körül?
Elsõsorban a Mecsekbe járok tekerni.
Van egy merev vázas meridam de az elsõ telója egy gagyi. Milyen elsõ telót tudtok ajánlani olyan 30-40K körül?
Elsõsorban a Mecsekbe járok tekerni.
Posted 2011. October 07. - 15:10
1000km hasznalat utan velemenyezve
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. September 07. - 20:04
van kepem otthon, majd holnap feltoltom oket valahova. az axon es az epicon is full fem belul
nem akarja beilleszteni, úgy, hogy csak így linkelve:
http://lp1.pinkbike....p4pb7083644.jpg
meg is találtam a reba utódját, mire elkopik ez is elérhetõ árban lesz.
Ez meg a Durolux bele:
http://lp1.pinkbike....p4pb7083646.jpg
x(forrás Rocsipeti)
Posted 2011. September 07. - 18:52
en ket dolgot szoktam - ami annyira kis tetel, hogy nem eri meg kintrol rendelni, a masik pedig a visszamaradt x eves arukeszlet, ami nem azert olcso, mert jo araik vannak, hanem, mert az x evvel ezelotti arszinten van.
Posted 2011. September 07. - 15:08
Köszi! Ez jónak tûnik. Azért nem semmi árkülönbségek vannak az itthonihoz képest. Itthon torat kapok ennyiért.
Akinek esze van már nem is nagyon vásárol ilyesmit itthon.
Posted 2011. September 07. - 14:25
Nézegettem õket én is, ha a tendencia folytatódik nagyon jó kis villák lesznek.
Kíváncsi leszek a belükre!
van kepem otthon, majd holnap feltoltom oket valahova. az axon es az epicon is full fem belul
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. September 07. - 13:09
Mexi: RS Sektor németbõl.....
Sektor RL Coil 140mm schwarz Maxle
Köszi! Ez jónak tûnik. Azért nem semmi árkülönbségek vannak az itthonihoz képest. Itthon torat kapok ennyiért.
Posted 2011. September 06. - 18:18
Ja, azt vágom! Bár nem ismerem a régebbi Suntour villákat, de volt a haveromnak egy Rux ami ugyan ez az évjárat volt fekete becsúszóval!
Ott is kopott a fekete rész de semmit nem befolyásolt a mûködésben, csak kicsit csúnya volt!
Amúgy meg nagyon szépen mozgott és a súlya sem volt rossz!
Ott is kopott a fekete rész de semmit nem befolyásolt a mûködésben, csak kicsit csúnya volt!
Amúgy meg nagyon szépen mozgott és a súlya sem volt rossz!
Posted 2011. September 06. - 18:10
Posted 2011. September 06. - 18:02
Az aprón van egy 20ezerért használt! Sr Suntour Epicon villa « rugózás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Posted 2011. September 06. - 17:59
Nézegettem õket én is, ha a tendencia folytatódik nagyon jó kis villák lesznek.