Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Megvettem végül a tagtól a telót. Élõben annyira nem is gáz és aránylag szépen ki lehet majd javítani nem mély a flexelés, lecsiszolom és lefújeom no para. Fel is dobtam a gépre egész pofás szerintem! :)

Feltöltött kép

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kérdés fox f32 poplockarja csak jobbos ezért kérdezem mûködhet-e a dolog RS poplock karral. ugyanis nálam csak a baloldalra kerülhet.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
sziasztok,
nem találtam magura topicot, ez érdekes lehet:
https://www.bike-com...dell-2011-.html
üdv, tg

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
gyor sem katyumentesebb, de nem kellene meg egy plusz elromolhato alkatresz. ha rezgescsillapitasrol van szo, az ugyis inkabb a gumin, vazon mulik, ha meg beletekersz vmibe, ott szvsz a telo sem nagyon javit a komforterzeten. montin is lefele kell, kiallva, amugy oda sem hasznalnek.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

varosba kozlekedni minek telo?

Budapestre ? Szerintem is teljesen reális, olyan kátyúk vannak néha.
Marci

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Én például azt se értem, h egy versenybringával hogy lehet közlekedni a városban... vagy bárhol egyáltalán. Járda, padka, gödör, kátyú, csatornafedél... stb.

Ízlések, nekem kell a teló! Kell mert szeretem :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

városba közlekedni minek bicikli ?

amúgy meg mert kényelmesebb. (már persze telókról beszélve, azok az ipari hulladékok nem játszanak)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts

ha 2dimenziósak lennének az utak/kerékpárutak akkor tényleg nem sok szükség lenne rájuk :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Megérkezett a teleszkóp :)))
Van öröm rendesen :)))

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Erre nem is gondoltam! de abszolút van logikai alapja a dolognak! :)

Lehet, hogy gyári hibás darabok, amit valaki "kimentett" a megsemmisítõbõl. A flexelés meg a jel, hogy ne lehessen eladni, illetve azonosítható legyen, hogy a olvasztóba vele. Ha így történt, vagyis "mentett" darabok, a flexelést végzõ tippem szerint beavatott volt a buliba, így nem vágott túl mély lyukat sehová.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Lehet, hogy gyári hibás darabok, amit valaki "kimentett" a megsemmisítõbõl. A flexelés meg a jel, hogy ne lehessen eladni, illetve azonosítható legyen, hogy a olvasztóba vele. Ha így történt, vagyis "mentett" darabok, a flexelést végzõ tippem szerint beavatott volt a buliba, így nem vágott túl mély lyukat sehová.

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Kíváncsi lennék,h mi lehetett az indíttatás hogy szétflexelje a telókat... :) Mind1

A fehérre oda írtam neki,h 4-be elviszem, egy kis csiszi és festés, talán valamennyire helyre lehet rántani. Arra meg tökéletes lenne, hogy évete 50km guruljon vele a gép :)

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
igen láttam ezt is, ez még jobb mert a becsúszóba is belekapott a flex :D

bizonyos embereknek nagyon különbözik az értékrendje a miénktõl...

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Azt vágod hogy kettõt is árul a tag? És mindkettõn ugyan ott bele van flexelve???!!! Mi van ezzel az emberrel...
Amúgy kösz a tippet. Tényleg nem akarnék 5ezernél nagyon többet költeni a dologra, tényleg csak "b" bringa...
Feltöltött kép
Feltöltött kép

múlthéten írtam az embernek miaz hogy ezt ÚJ-ként árulja? (az én 2006-os villám szebb állapotban van) azt válaszolta higgyem el hogy ÚJ :D
és akkor még 8000-et kért érte...

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts

:D és tényleg ronda bassza+ igazad van!
Így ahogy mondod! Szeretném megcsinálni városi rohangálósra a régi gépet.
Jelen pillanatban nem merev villa van rajta, hanem szörnyû randa duplavállas RST azt szeretném lecserélni (költséghatékonyan) valami sima egyszerû telóra. Viszont a merev villát én nem szeretem.

ez alá nem adnám a helyedben, havernak a 100mm utas verziója van, igen jo teleszkóp városi felhasználásra MTB 26 1 1/8 Heados teleszkópos villa Suntour

TaaT

TaaT

vendég

• fórumtag
  • 148 posts
múlthéten írtam az embernek miaz hogy ezt ÚJ-ként árulja? (az én 2006-os villám szebb állapotban van) azt válaszolta higgyem el hogy ÚJ :D
és akkor még 8000-et kért érte...

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
:D és tényleg ronda bassza+ igazad van!
Így ahogy mondod! Szeretném megcsinálni városi rohangálósra a régi gépet.
Jelen pillanatban nem merev villa van rajta, hanem szörnyû randa duplavállas RST azt szeretném lecserélni (költséghatékonyan) valami sima egyszerû telóra. Viszont a merev villát én nem szeretem.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
elõbb nem látszódott az elsõ kép. jó randa. de ha nem ilyen lenne, akkor is azt mondanám, hogy tartsd meg a merevvillát és mivel spóroltam neked háromezret kapok két ezrest. ha van egy endurod, minek ez? városba jó a merevvilla is.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

waster

waster

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Az elsõ képen látszik a váll bal oldala :) amúgy 5000-ért akarja adni a tag.

Tudom-tudom nem egy nagy durranás sõt...