Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere #2.
Posted 2012. April 12. - 13:20
Posted 2012. April 12. - 12:09
Posted 2012. April 12. - 12:03
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. April 12. - 11:53
akkor nem lesz olyan bolt ahol nem erne meg vele foglalkozni.
Feltéve ha olyan lesz a nagyker is...
Posted 2012. April 12. - 11:37
nem hiszem hogy kesobb majd megfizettetik a markanevet hisz ilyen jatekos mar jelen van a piacokon.
a marketingbe ontott penz meg nem erne meg mert a fox meg mindig ott marad konkurencianak.
viszont olyan nincs aki markas villak minoseget teriti a nev megfizettetese nelkul.remeljuk ez marad/lesz a x fusion.
lehet az uj tehcnikakkal nem ok fognak megjelenni de ok fogjak penztarca baratta varazsolni azokat.
es mivel egyenlore fox mozgast mutat es fox fele kidolgozast (ezt tobb helyen is olvastam nem sajat tapasztalat) ha tartossagban feler egy rock shox al (persze karbantartani mind ketto villat kell) akkor nem lesz olyan bolt ahol nem erne meg vele foglalkozni.
Posted 2012. April 12. - 10:54
magura villámat a forgalmazó által ajánlott egyik helyen fogcsikorgatva vállalták el elég drágán is. többi helyen meg rá se akartak nézni.
Posted 2012. April 12. - 10:33
legalabbis az en levegos pike omban meg nem kelett mast cserelni mint a kopo cuccokat es olajat.
az x fusion nel meg nem tudni hogy te hibazol elobb vagy o.fel ev es kiderul.
en is most gondolkozom a cseren mert majdnem fel kilo ugrana le a geprol.
de meg megvaroma szezon veget.
Posted 2012. April 12. - 10:27
Posted 2012. April 12. - 10:17
Posted 2012. April 12. - 09:54
Posted 2012. April 12. - 08:49
Árpi be fogok róla számolni amennyiben valami gebasz lesz én a látottak és jó pár fórum átolvasása után jutottam arra hogy adok neki egy esélyt (Ja és az ár mert ennyiért nem igazán találtam XC-maraton villát átütõõsben).
Posted 2012. April 12. - 08:37
Nagyon meg vagyok vele elégedve ha tartósságban is ott lesz ahol a két nagy
És ha nem lesz ott?
Posted 2012. April 12. - 08:26
"Ígértem menet tapasztalatokat röviden a véleményem nem változott nagyon jó villa. Bitang merev bár eddig csak 9mm-es volt nagysebességrõl való fékezéskor kanyarban és_vagy egyenetlen úton maga az álom. A megindulása mesés pár embernek már leesett az álla 20% beülléssel használom ez a 110mm rugó út miatt 22-24mm. Elsõre mindenki (pláne csak nyomkodáskor) azt hiszi hogy nagyon puhára van fújva, ez azonban nincs így hiszen a felsõ 3 cm-en még nem járt a villa azonban még nagyon kemény terepen sem. Szerintem így jó ahogy van. a csillapításhoz az elsõ tekerés óta nem nyúltam valahogy az elsõ saccos beállítás bejött. Nagyon meg vagyok vele elégedve ha tartósságban is ott lesz ahol a két nagy akkor nagyon gyorsan fog tarolni azok közt akik nem feltétlenül sznobok hanem szeretik az ésszerûséget is."
Posted 2012. April 12. - 00:18
Posted 2012. April 11. - 13:05
Tanácsot szeretnék kérni telóvásárlással kapcsoltban: új elsõ telót szeretnék venni, XCO, XCM, túrázásra lenne használva egy 2007-es Speci Epic vázba lenne. 100mm rugóútra gondoltam. Rock Shox Reba, esetleg Sid-re gondoltam. Büdzsé olyan 100-150 között lenne, magyar és külföldi boltot is ajánlhattok, ha láttok jó vételt. Annyi féle típus van ebbõl a kétfajta villából és évjárat, kicsit nehezen igazodom el. Melyiket kerüljem, melyiket ajánlátok az is jöhet. Magura, Manitou, DT annyira nem szimpi, de gyõzzetek meg. Ha tudtok ennyiért Fox-ot az is érdekelne, de az ottani típusok között is nehezen igazodom el. Ha lehet lockolni a villát jó, de nem létszükséglet számomra. Köszi elõre is a hozzászólásokat. Még annyi, hogy lehessen normálisan szervizeltetni itthon.
Bikepro - Fox F32 RL (2010) teleszkóp
Posted 2012. April 11. - 11:58
Rock Shox Reba SL (2010) PopLoc
rebából kb bármalyiket veheted , túl nagy különbségek nincsenek, max ha találsz 2010-es black box motion controll-os team-et, azok állítólag picit szebben mozognak.
vagy ez, bár mire hazaér ez sem lesz ólcsóbb
Rock Shox Reba RL Dual Air 2012 black 26" - diff. models - Action Sports-Bike Onlineshop
sid-et meg, sztem csak ha 75 kiló alatt vagy, és max 160-as tárcsát akarsz rátenni
de nem hagynám ki ezt sem a jelöltekbõl
Bikediszkont
esetleg a vastagtengelyes verziót. kb 110 ba belefér még az agy cseréjével is.
esetleg egy jobb fajta rs recon
pl
Rock Shox Recon Gold RL PopLoc
reconból mindenképp motion controll-os verziót. picit nehezebb, cserébe merevebb, és nem biztos hogy nem mozog szebben mint a reba.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való