Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Teleszkópok - általános eszmecsere #2.

- - - - -

• Please log in to reply
10976 replies to this topic

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Sziasztok!Abban kérném a segítségeteket,hogy szrerintetek egy Rockmachine wildfirebe jó választás lenne e egy rs tora,vagy az esetleg túl magas,és inkább nézzek valami mást?Elõre is köszi!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát nekem is az a tapasztalatom hogy van ami ugy mozog mint bármely marzó,de van olyan ami szinte nevetséges

igazán az szólna a csere mellet hogy könyebb jóval
meg picit alacsonyabb is

pont olvastam a flick/z150 tesztet a bikkmagban,hát abszolút döntésképtelen lettem tõle.:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
örülünk, hogy megosztottad ezt a magasröptû véleményt velünk.
biztosan mindenki 50 ezres titánrugót fog venni az 5 ezres villájába, de sebaj ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Smashy_666

Smashy_666

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Nekem van mindenki szidja mennyire szar!
Szerintem 1általán nem, ha nem jó az alap, rakj bele csilit, ott a helye!
Ha nehéz 1ik csavarrugó mehet ki belõle, vagy csere titánra.
A gumiharang tényleg tróger, de leszeded és sziloplasztos dobozból csinálsz rá csizmát, pont méret és bilinccsel rögzíted! Durvulásra a legjobb!!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en is nyomogattam mar szepen mosgo shermant, de csunyan bealltat is. szal az ilyen lutri dolog. Meg mennyibe lenne az atallas? ha szoren csereled egy 150-es atutos flickre, akkor azt mondom, hogy tamogatom. eladni a villat es ujat venni sztem nem nagy otlet, mert ugy bukni fogsz rajta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nagyon gondolkodom hogy a z150fr ot elcseréljem egy shermnara...

igazábol csak a súlyával vannak gondok,mással nem
de ma nyomogattam két shermant és ugy mozogtak ahogy sosem hittem volna egy manitourol

szal érvek-ellenlérvekre lennék kíváncsi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
A Sherman 150-et mozog nem 130-at, de pl. a 66-nál gondolkodtam lefojtáson. Az árak pedig (2000 Ft eltéréssel) egyeznek.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Azt irta: "de egyenlõre merevbe"
Ha nem lesz olyan soka a csere, akkor hosszu tavon jobb a 66. Esetleg ha nem akar ugralni es nem fontos a 20 milis tengely, akkor All Mountain 1, abban van utallitas is, es eleg merev amellett hogy sokat mozog.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hát ja merevbe a 130-as flick lenne a jobb, a 66 viszont jobb villa.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
és milyen merev vázban lesz neki jó a 66vf? a maga szerény 570mm körüli beépitési magasságával....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A 66 VF Dual SSVF -es, ami viszont az egyik legjobb csillapitasi rendszer, annyi hogy kivulrol nem allithato. Szoval akkor inkabb 66VF.
De ha gondolod tudok RC -t, es az Dual HSCV -s ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
de a 66 VF az SSVF. azért VF a neve. az viszont nagyon jó. a sima SSV az fos.
a Flickben meg nem TPC+, hanem TPC van. és természetesen a TPC+ a jobb.
Minden egyéb stimmel :D
és így már csillapításban a 66 a jobb.
úgyhogy sztem döntsön a súly, az ár és az állíthatósag.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a flick alacsonyabb is, mint a 66vf, szóval merevbe talán jobb.
(sõt, ha 130-as flick, akkor biztosan :))

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Jamiroquai:még 1 szavazat a Shermanra.Ha átütõs akkor meg pláne.És a TPC tényleg jobb(nekem is az van)
NO OFF,USE SEARCH

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
66VF és Sherman Flick, de egyenlõre merevbe, úgyhogy az útállítás+jobb csill. miatt a Sherman vezet. Igazából ezen kívül nagyjából tudom a különbségeket (Minazonáltal szívesen veszek minden tanácsot és véleményt.)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
sztem is egyértelmû TPC+, próbáltam pár ilyet is olyat is.
de mi lenne a két villa? hátha van más szempont is.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ha csak a két rendszert nézzük, egyértelmû, hogy tpc+

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Helló, szerintetek az SSV vagy a TPC+ csillapít szebben? (lécci csak olyan írjon, akinek tapasztalata van) Fontos lenne telóvásárlás miatt.

fjoejoe

fjoejoe

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Sziasztok! Van egy Sr Suntour XCP 75-LO telóm és szeretném átalakítani 100mm-esre elvileg gyárilag tudja és nem-e tudja valaki hogyan lehet? ÉS hogy nem-e tud valaki olyan boltot ahol Sr Suntour-hoz lehet alkatrészeket kapni Budapesten? (rugó, elszatomer, persely, stb.). Elõre is köszönöm! Fjoejoe

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
A Gilában nincs visszaútcsillapítás -kövezzetek meg, ha rosszul tudom. Ezért "rúg vissza".
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.